(P) B.Digital – platforma online prin care creditul poate fi accesat de oriunde ați fi

Ultimul update: Joi 24 August 2017 16:16
Data publicarii: Miercuri 16 August 2017 19:20
Categorie: a

Mediul online este mall-ul în care românii cheltuie în medie peste 5 milioane de euro / zi într-un an. Şi tot online, de oriunde s-ar afla, îşi pot contracta acum simplu şi rapid credite de nevoi personale şi carduri de credit.

B.Digital este platforma completă de creditare online, lansată de Bancpost, cu ajutorul căreia împrumutul dorit este la doar un click distanţă.

Ce este B.Digital?

De oriunde s-ar afla, clientul poate accesa acum platforma online B.Digital. În doar 5 minute petrecute la laptop sau direct de pe telefon, clientul îşi completează cererea de creditare, aceasta fiind trimisă mai departe către Bancpost. Odată ajunsă în sistemul băncii, durează maximum 30 de minute până la primirea unui răspuns cu privire la eligibilitatea pentru credit. Cu creditul aprobat online şi un singur drum la bancă pentru semnarea documentaţiei de creditare, clientul poate avea banii în cont în 24 de ore.

Loredana Popescu: „Cu B.Digital procesul de creditare este acum simplu şi rapid. De oriunde s-ar afla, clienţii pot intradirect în aplicaţie, completeză formularul şi primesc răspunsul băncii în timp real. B.Digital este o platformă de creditare completă şi uşor de folosit, oferind utilizatorilor săi avantajul de a-şi lua un credit de nevoi personale sau un card de credit în cel mai scurt timp şi într-un mediu securizat”.

Noutăţile aduse în piaţă de platforma de creditare online B.Digital:

- Posibilitatea de a accesa un produs de creditare simplu şi rapid, de oriunde, într-un timp foarte scurt. Clienţii pot iniţia singuri, în maxim 5 minute, aplicaţii de Credit de consum sau Carduri de credit parcurgând câţiva paşi simpli.

- După completarea integrală a formularului, informaţiile sunt transmise către sistemul băncii şi clientul primeşte un răspuns în ceea ce priveşte eligibilitatea accesării produsului dorit în maxim 30 min.

- Un singur drum la banca pentru semnarea documentelor de credit şi Acordare pe LOC pentru clienţii eligibili.

BNR ia în vizor firmele care dau
BNR ia în vizor firmele care dau "împrumuturi rapide", din cauza dobânzilor uriașe
VIDEO PROTVPLUS.RO
aede
(P) A.E.D.E: "Agenția pentru Protecția Mediului Ilfov ascunde documentele de autorizare ale poluatorului de la groapa Glina"
(P) Groapa de gunoi Glina, o nouă poluare cu iod radioactiv
(P)Lidl România şi-a îmbunătăţit cu 17% strategia de management al carierei în 2018 şi a obţinut certificarea "Top Employer"
Consumatorii Bergenbier sunt eroii pădurilor de brad
(P) Telekom joacă în prima ligă, cu o reţea mobilă foarte bună
(P) Mobiup propune primul configurator 3D pentru accesorii de telefoane mobile
cinstim binele
Tânăra din România care ajută una dintre cele mai sărace comunități din țară
Banca Transilvania: Noua taxă este o naţionalizare a profiturilor și va crea dezechilibre grave în sistemul bancar
Clever: premieră românească în Europa centrală în mobilitate urbană
Asociaţia "Mausi" a transformat un teren plin de gunoi din Galaţi într-un parc sportiv
30 de case recondiţionate în trei zile, prin proiectul "Colorează satul"
Femeia care găteşte după regulile "Slow Food" de 10 ani și vrea să formeze oameni