(P) Avantajele alegerii unei mese extensibile pentru living

(P) Avantajele alegerii unei mese extensibile pentru living

Sufrageria sau livingul este spațiul în care petrecem momente plăcute alături de familia noastră. Este locul ideal nu doar pentru a savura prânzul sau cina, ci și încăperea casei în care putem socializa și trăi clipe de neuitat.

Dar de câte ori nu ni s-a întâmplat ca masa să nu fie suficient de mare pentru toți oaspeții noștri? Sau dimpotrivă, ca masa să fie prea lungă și să ocupe prea mult spațiu? Cu siguranță ni s-a întâmplat tuturor. Pentru a spune adio complicațiilor și a economisi spațiu în sufragerie, cea mai bună decizie este să optezi pentru o masă extensibilă.

Mesele extensibile au cateva avantaje în raport cu mesele fixe sau standard, prin urmare, mai jos iti vom arata câteva din aceste beneficii pe care acestea le ofera în casa noastra.

Mesele de living extensibile sunt foarte versatile

 Mesele extensibile au avantajul de a fi destul de practice. Suprafața unei astfel de mese poate fi extinsă și ajustată la nevoile noastre. Dimensiunea sa adaptabilă este un mare avantaj pentru a face parte din sufragerii care au spatii mari sau mici. De cate ori a trebuit sa imprumutam o masa suplimentară sau să îi așezăm pe cei mici la o masă separată? În acele momente, o masă reglabilă este soluția noastră de salvare pentru a- primi fără probleme pe toți oaspeții noștri.

În momente precum Crăciunul, întâlnirile de zile de naștere sau alte sărbători, o masă extensibilă va fi și opțiunea perfectă pentru a ne aduna întreaga familie. Fiecare va avea propriul spațiu!

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Mesele de living extensibile permit să economisiți spațiu!

Tuturor ne place să avem mobila preferată într-un singur loc și să existe și un spațiu suficient de mare pentru a ne putea deplasa cu ușurință. Este incomod să mobilezi livingul cu o masă foarte mare care să devină un obstacol pentru a putea deschide sertarele bufeturilor noastre sau care reduc spațiul de tranzit.

Mobilă living cauta pe Emag

Economisirea spațiului este un mare avantaj al meselor extensibile. Prin extensia capetelor, mesele noastre mici își vor dubla dimensiunea. Cel mai bun lucru dintre toate, dimensiunile sale pliate sunt la fel de compacte ca și mesele standard. Este ca și cum ai avea două mese într-una. În general, acest model de masă are de obicei două capete, așa că ar fi foarte util să extinzi doar o latură dacă mai stau doar două persoane în plus la masă.

Un alt aspect important este proporția. Atunci când optăm pentru o sufragerie mare, aceasta va adăuga eleganță casei noastre dar va ocupa o suprafață mai mare. Daca sufrageria ta este mica sau nu ai suficient spatiu, optarea pentru un model scurt, dar care poate fi extins, va fi o decizie excelenta. Veți avea o senzație de lungime și adâncime spațială mai mare, fără a ocupa spațiu mai mult.

O masă extensibilă oferă mai multe posibilități în ceea ce privește designul

Posibilitățile de proiectare ale meselor extensibile sunt variate, datorită sistemului lor de operare particular. Pot fi realizate cu stiluri moderne si minimaliste in care te poti juca cu un numar mare de materiale si forme.

Aceste modele surprind, de obicei, prin compartimentele lor, deoarece, prin separarea lateralelor, pot avea spații care pot fi folosite pentru a ne așeza tacâmurile sau tot ce ai nevoie pentru a evita să te ridici de la masă.

O masă extensibilă, fără îndoială, va fi opțiunea ideală pentru a vă reînnoi sufrageria. Aspecte precum o mai mare versatilitate, design sau economisirea spațiului vor fi calități care te vor face să te îndrăgostești de acest tip de masă și cu siguranță te vor ajuta pe tine și pe invitații tăi.

Este adevarat ca prețul unei mese extensibile este mai mare decat al altor modele. Totuși, trebuie avut în vedere că o masă a cărei suprafață poate fi extinsă este ca și cum ar avea două mese într-una datorită dimensiunii adaptabile, astfel încât achiziția ei poate fi mai profitabilă pe termen lung.

 

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Descoperă Magia: smartphone-ul HONOR Magic6 PRO revoluționează fotografia cu tehnologia AI
(P) Descoperă Magia: smartphone-ul HONOR Magic6 PRO revoluționează fotografia cu tehnologia AI

HONOR a lansat de curând noul smartphone Magic6 Pro.

(P) Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Hunedoara
(P) Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Hunedoara

Altex România continuă să dezvolte rețeaua sa națională de magazine și inaugurează un nou magazin in orașul Hunedoara, județul Hunedoara.

(P) Experimentează o nouă eră a laptopurilor cu ASUS Zenbook 14 OLED (UM3402)
(P) Experimentează o nouă eră a laptopurilor cu ASUS Zenbook 14 OLED (UM3402)

Fiecare generație Zenbook redefinește conceptul de ultraportabil, păstrând intacte principiile care au consacrat această serie emblematică.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.