(P) Auskia 3.0 in Estul Tirolului

Ultima actualizare: 29-02-2016 02:34
advertorial Tirol

Ajuns la al 3-lea val, proiectul ce are ca scop promovarea landului Tirol cu ajutorul influencerilor romani a ajuns in est. Gazdele celor 10 aventurieri au fost familia Schulz.

Prima locatie a fost Gradonna ****’s Mountain Resort Chalets&Hotel. Ca sa inveti ce inseamna cu adevarat un hotel ski-in / ski-out si care ii sunt avantajele, Gradonna este una din scoli.

Actualmente, cu 3 premii pentru arhitectura, hotelul ofera posibilitatea cazarii fie in unitatea centrala, in corpurile joase, fie in turn. Pentru varianta a 2-a, ai parte de un lift preferential, cu acces limitat prin cartela. Cei ce locuiesc in hotel au parte de acces liber la cei peste 2000 de mp de sauna, half-board (mic dejun si cina, plus un snack lunch).

Iar pentru un alt fel de confort, si mai primitor sau familiar, dedicate sunt cele 41 de Chalets-uri. 41 de cabane au fost construite pentru cupluri cu copii sau fara, unde te poti organiza singur. Cu mega bucatarii, cabanele pot gazdui intre 4 si 10 persoane, fiecare camera fiind pregatita cu baie proprie, dispuse de-asa natura incat sa nu invadezi sau sa-ti fie invadat spatiul. Este, practic, un minihotel pentru familii si prieteni. Infrared sauna pentru toti. Asta, pentru ca accesul la spa-ul din hotel se face cu costuri suplimentare.

La baza hotelului sade un magazin sport ce-ti ofera posibilitatea de a inchiria echipamentele, iar langa, un supermarket pentru cele necesare consumului normal zilnic, astfel ca, varianta de a inchiria chalet-urile este completa.

Ski-in / ski out este avantajul de a pleca din receptia locului in care esti cazat, direct pe partie. Asta iti scurteaza timpul alocat deplasarii din punctul de cazare spre gondola la cateva minute.
Prin fata hotelului Gradonna trece partia cu numarul 17, partie ce duce pana la gondola incalzita Figollift. Astfel, bucuria ta zilnica de a practica sportul de iarna este mijlocita prin castigul de timp. Cool, nu?

Cu 41 de kilometri de partii, Grossglockner Resort este cea mai mare statiune de schi din Tirolul de Est. 14 gondole si lifturi, ski-depoturi in ambele vai (Kals/Matrei), zone destinate incepatorilor, fun park si un lounge cu o panorama coplesitoare (Adler Lounge), Grossglockner Resort trebuie sa fie una dintre viitoarele alegeri. #auskia recomanda!

Mutandu-ne spre o alta proprietate a grupuylui SCHULZ, respectiv la Dolomiten Residenz****S Sporthotel Sillian, am constatat ca hotelul este la ‘o aruncatura de bulgar de resortul de schi Hochpustertal.

Hotelul a trecut de curand printr-o ampla renovare si extensie, urcand confortul celor care aleg sa ii treaca pragul la un alt nivel. Lobby-ul hotelului, barul, gradina interioara, clubul copiilor, spa-ul, camerele, toate au trecut printr-un amplu proces de redecorare. Cele sase noi apartamente premium surprind gurmanzii de toate varstele cu un centru spa privat si o piscina asezata astfel incat sa ai in fata magnifica imagine a Dolomitilor.

Alti 3.000 m² de Spa, Vital Residenz Schloss Rheinfels (Relax Guide Award Spa) au fost, de asemenea, extinsi pentru a include si unul privat plus camere de tratament. Iar cum acest hotel este destinat in special familiilor cu copii, clubul celor mici, Häppi Päpi, este la o marime dubla. I-am crezut pe cuvant si am trecut la atacul partiilor.

Asezata peste drum, gondola Thunrtaler I, gazduieste si un rent-center de unde cei care au venit pe sistemul confort, nu si-au adus echipamentul. Resortul te pofteste la 22,5 km de partii dintre care 5,6 albastre, 15 rosii si doar 1,1 negre. Nu lipseste fun-parkul cu un BigStraight Jump, Rail sau FunBox. Destinat atat profesionistilor cat si celor mai putin experimentati, Fun Parcul este asezat de-asa natura incat sa nu intersecteze dorinta de distractie a celor mici. La capatul partiilor albastre se afla Kinderland-ul.

Important de stiut ar mai fi ca hotelul este la cativa pasi de supermarketurile care iti mai pot stavili foamea sau, de ce nu, pofta de degustare a vinurilor austriece pe care le gasesti intr-o mare colectie.

#auskia s-a binedispus si a avut marea onoare de a degusta o noua zona din Tirol. #auskia 3.0 a fost formata din: Ana Morodan, Andreea Raicu, Chef Foa (Florin Scripca), Ioana Balu, Radu Guramulta, Costin Giurgea, Dragos Sabadac, Bogdan Brylynski si Cosmin Tudoran. Iar cei care vor si altceva, vor a experimenta dar totusi merge ‘la sigur’, Osstirol este cu siguranta o buna alegere.

Prezentat de

 

Cosmin Tudoran & Bogdan Brylynski

*Auskia este un eveniment realizat cu sprijinul landului Tirol. Powered by BMW.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO