(P) Auchan vă invită la un stil de viață sănătos prin Turul României la ciclism


Ultimul update: Miercuri 11 Septembrie 2019 12:37
Data publicarii: Miercuri 11 Septembrie 2019 12:27
Categorie: a
(P) Auchan vă invită la un stil de viață sănătos prin Turul României la ciclism - 4

Auchan România, unul dintre cei mai importanți retaileri de pe piața locală se alătură Federației Române de Ciclism și devine partenerul principal al Turului României la ciclism.

Acesta își propune să aducă cât mai aproape de publicul larg frumusețile României, într-o armonie perfectă cu stilul de viață sănătos prin mișcare și sport.

Decizia de a se implica în acest proiect a venit în mod natural pentru Auchan România, misiunea retailerului fiind conceptul de viață sănătoasă, pe care o îndeplinește pe de o parte prin soluțiile propuse pentru o viață sănătoasă, promovate și aduse în fața clienților, iar de pe altă parte prin susținerea mișcării și o viață sănătoasă prin mișcare. Astfel că, Auchan România își întărește calitatea de susținător constant al diverselor activități sau competiții sportive locale sau naționale.

De asemenea, un alt obiectiv al retailerului este promovarea României, nu la nivel declarativ, ci prin fapte, ca o continuare a proiectului remarcabil de anul trecut , filmul documentar România Neîmblânzită, care a fost difuzat deja în peste 20 de țări, a avut peste 100.000 de spectactori. Documentarul prezintă România așa cum este ea: frumoasă, cu peisaje extraordinare, faună, floră deosebită, care pot fi descoperite la fel de bine și pe două roți.

Anul acesta, Turul României, cunoscut și sub numele de Mica Buclă, se va desfășura în perioada 11-15 septembrie și asemenea prestigioaselor competiții cicliste anuale ce se desfășoară în Franța, Italia sau Polonia, Auchan România, împreună cu Federația Română de Ciclism și Ministerul Tineretului și Sportului și-au propus să transforme și evenimentul de pe plan local într-un fenomen, oferind un motiv de mândrie pentru români și România. Prin sprijinul oferit, retailerul și-a propus să contribuie la promovarea obiectivelor turistice ale României la nivel Mondial și să încurajeze mersul pe bicicletă în rândul populației

Turul României, al cărui partener principal este Auchan România, se întinde pe o distanță de peste 700 de kilometri și a fost conceput pentru a surprinde unele dintre cele mai spectaculoase peisaje ale României. Pornește din Cluj-Napoca, ajunge pe TransBucegi (Drumul Babelor) la o altitudine de 1950 de metri, în premieră națională pentru o competiție, și se încheie în București. Sighișoara, Brașov, Focșani, Buzău, Târgoviște, Ploiești sunt alte orașe aflate pe traseul ce va fi parcurs de aproximativ 140 de cicliști din 14 țări.

Descoperă România pitorească și gastronomia locală alături de Auchan

Pentru Auchan România, acest parteneriat reprezintă o continuare firească în direcția promovării frumuseților pitorești, după succesul documentarului România neîmblânzită. Astfel că, în calitate de partener principal al Turului, Auchan și-a propus să readucă în atenția publicului larg frumusețile României, precum și elementele culturale și gastronomia specifice fiecărei zone prin care vor pedala concurenții.

Aceștia, dar și susținătorii și spectatorii competiției, se vor putea bucura de peisaje de vis, desprinse din România pitorească, alături de bucatele alese, tradiționale, specifice fiecărei zone de desfășurare a competiției.

Pentru a sărbători toate cele cinci etape ale Turului României, Auchan și-a propus să aducă un omagiu bucătăriei tradiționale românești specifice fiecărei zone în care se desfășoară acestea și să aducă în atenția publicului larg preparatele pline de arome și gust.

Astfel că, în fiecare zi a competiției, Auchan va prezenta câte o rețetă tradițională pe canalele sale de social media, respectiv Facebook și Instagram.

Pentru prima etapă a competiției ce se va desfășura în zona Cluj – Sighișoara, Auchan a pregătit o rețetă specifică acelor locuri: Tăiței de casă cu zahăr, pesmet și caise fermentate - un deliciu pentru pofticioși. A doua etapă a competiției îi găsește pe concurenți în zona Brașov – Focșani, așa că următoarea rețetă va fi una din zonă, și anume o delicioasă porție de papanași cu dulceață și smântână. Chiftele marinate cu sos roșu cu vin vor anunța a treia etapă a competiției, desfășurată în zona Focșani – Târgoviște, în timp ce mâncarea de castraveți murați cu carne de porc va aduce în atenția publicului larg a patra etapă a Turului, din zona Târgoviște – Piatra Arsă. Ultima, dar nu cea din urmă, salata orientală reinterpretată, cu păstrăv, va încununa ultima etapă a competiției, din București.

Auchan vă invită la un stil de viață sănătos și să redescoperiți toate aceste minunății ale României pe 2 roți!

 

FULLSCREEN
(P) Auchan vă invită la un stil de viață sănătos prin Turul României la ciclism
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
aspirator
(P) Alege un aspirator profesional și beneficiază de curățenie impecabilă!
(P) Romstal lansează programul Romstal Arhitect Plus, la aniversarea a 25 de ani de activitate
(P) Pentru generația verde există CEZ Verde: energie 100% regenerabilă
Magia like-urilor și share-urilor. Am găsit căpitanul din imagini
(P) Life Coachingul- privește-te pe tine prin ochii altuia
(P) Idei inteligente pentru a economisi când ești la cumpărături
publicitara
(P) Povestea gardului nostru sau cum am ales un producator
(P) Pompele submersibile pentru apa murdară și cele cu tocător - cum funcționează și aplicabilitate practică
(P) Lecția de stil - cămașa pe care cele mai multe dintre femei o consideră un must have al garderobei
(P) Încălțăminte stilată și formală – ce ar trebui să poarte o femeie la un business lunch
(P) Rompetrol Run and Care, cros caritabil pentru Hope and Homes for Children & Agent Green
(P) Vrei să te bucuri toată viața de un implant dentar? Iată cum să îl întreții!