(P) ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402): puterea și eleganța, reimaginate

(P) ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402): puterea și eleganța, reimaginate

Fiecare generație Zenbook rafinează liniile de design, păstrând intacte principiile care au consacrat această serie remarcabilă de ultraportabile încă de la debutul primului model.

Noul laptop ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) este un produs inovator datorită designului distinct al capacului, inspirat de măiestria Kintsugi și, totodată, este un Zenbook veritabil datorită aspectului elegant, atemporal, care îți taie răsuflarea.

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) este cel mai nou membru al familiei Zenbook, un model care duce mai departe spiritul Zen, fiind un produs curajos care împinge și mai departe limitele posibilului din punctul de vedere al designului, dar și atunci când discutăm strict de performanță și portabilitate, toate acestea fiind puncte esențiale pentru un ultraportabil care nu lasă loc de compromisuri.

Perfecțiune portabilă într-un design sofisticat

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) cântărește doar 1.39 kilograme, are o grosime de 16.9 mm și se distinge prin designul orientat către utilizator, acesta se poate autentifica rapid prin simpla apăsare a butonului de pornire care integrează și un rapid cititor de amprentă.

Citește și
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

 

Noile tastaturi și touchpad-uri ASUS ErgoSense și ASUS NumberPad 2.0 au fost reproiectate pentru mai mult confort, facilitând introducerea datelor și contribuind la crearea unei experiențe de lucru relaxate. Setul complet de porturi și componentele de ultimă generație pot face față unor fluxuri de productivitate complexe, indiferent de situație, mulțumită portabilității superbe și autonomiei incredibile de până la 18 ore.

Toate aceste avantaje sunt prezente într-un design contemporan, sofisticat, cu un capac ale cărui linii au fost inspirate din arta japoneză a reparației obiectelor ceramice, Kintsugi. ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) poate fi comandat în două culori absolut superbe: Aqua Celadon, o nuanță subtilă de verde pal care sugerează puritate, și Ponder Blue, o culoare care proiectează introspecție.

Un ecran OLED perfect

Componenta care va atrage privirile este fără îndoială noul ecran de 14 inch cu tehnologie ASUS OLED (Organic Light Emitting Diode), un panou cu margini extrem de subțiri NanoEdge care oferă cu raport ecran-corp de 90%, contribuind la crearea acestui design compact și care îți permite să vezi mai mult, cu o rezoluție de 2880 x 1800 pixeli și un aspect vertical mărit la 16:10.

 

În plus, panoul este validat PANTONE din fabrică, garantând precizia culorilor folosite pentru afișarea imaginilor ultra-realiste, demne de cerințele exigente din mediile profesionale. Prezența certificării VESA DisplayHDR True Black 500 îți spune că vei putea viziona filmele și serialele preferate la calitate cinematografică, lucru posibil și datorită capacității de a afișa integral volumul de culoare DCI-P3, standardul utilizat în prezent la Hollywood.

Imaginile în mișcare sunt imposibil de distins de realitate datorită ratei de împrospătare superioare de 90 Hz a ecranului și, în egală măsură, timpului de răspuns rapid care a fost măsurat la doar 0.2 milisecunde.

Experiența multimedia este completată de prezența sistemului audio certificat de experții de la Harman Kardon și amplificatorului Smart Amp capabil să susțină un volum sonor de 3.5 ori mai ridicat, fără distorsiuni deranjante, atrăgând, astfel, și importanta certificare Dolby Atmos.

Performanță pentru productivitate fără efort

Nucleul principal care pune în mișcare acest superb ultraportabil este cea de-a 12-a generație de procesoare Intel, până la puternicul model Intel Core i7, ajutat de placa grafică Iris Xe, de până la 16 GB RAM LPDDR5 la viteza surprinzătoare de 4800 MHz, și de o unitate de stocare PCI-E NVMe Gen 4 care citește datele cu o viteză amețitoare de până la 6500 MB/s.

 

Conectivității i s-a acordat o atenție deosebită, cunoscut fiind faptul că este o caracteristică esențială pentru un portabil, astfel încât te vei putea bucura de cele mai rapide transferuri fără fir grație compatibilității cu noul standard wireless WiFi 6E. Perifericele rapide se pot conecta și ele la viteze uluitoare de până la 40 Gbps datorită prezenței conectorilor Thunderbolt 4.0 cu mufă USB Type-C. Aceștia permit și încărcarea foarte rapidă a bateriei, până la 60% în doar 49 de minute, acumulatorul generos cu o capacitate de 75 Wh asigurând până la 18 ore de autonomie.

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) este un ultraportabil desăvârșit, un veritabil Zenbook, și te așteaptă să îl achiziționezi din ASUS eShop România.

Și în încheiere o mențiune utilă: dacă dorești să participi în campania Părerea ta contează, tot ce trebuie să faci este să publici o recenzie de utilizare a noului tău laptop ASUS de peste 200 de caractere lungime pe oricare dintre platformele participante și primești în mod gratuit un an de extindere a garanției produsului tău.
 

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Accelerarea logisticii și a eliminării deșeurilor din ambalaje pentru o planetă sănătoasă mâine. Acțiunile Mars
(P) Accelerarea logisticii și a eliminării deșeurilor din ambalaje pentru o planetă sănătoasă mâine. Acțiunile Mars

Mars, unul dintre cei mai mari producători mondiali de dulciuri, ciocolată, alimente și hrană pentru animale de companie, nu face compromisuri atunci când vine vorba de protejarea planetei noastre.

(P) 7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional
(P) 7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional

Provident lansează primul produs 100% digital din portofoliul său. Creditele rămân o soluție de rezervă viabilă pentru români în 2024. Dar care sunt emoțiile sau stările asociate cu ideea de a lua un împrumut?

(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

Recomandări
Ce a cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise
Ce a cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise

După 15 ore de discuții, liderii PNL și PSD au renunțat la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Generală a Capitalei. Cătălin Cîrstoiu nu a vrut să renunțe, ba chiar a cerut și garanții.

Prima reacție a lui Cîrstoiu, după ce a fost retras din cursă: „Un medic nu abandonează niciodată”
Prima reacție a lui Cîrstoiu, după ce a fost retras din cursă: „Un medic nu abandonează niciodată”

Cătălin Cîrstoiu susține că nu a luat decizia de face un pas înapoi „pentru că un medic nu abandonează niciodată” şi că, „în fond, decizia politică trebuie să revină liderilor politici”.

Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ
Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ

Meteorologii anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, dar şi precipitaţii mixte la munte.