(P) Ar trebui să-ți cumperi o mașină de spălat vase?

masina de spalat vase
StirilePROTV

Piața aparatelor electrocasnice este saturată cu tot felul de aparate. Fără unele dintre ele nu ne putem imagina viața noastră în prezent, fie că este vorba de un espressor de cafea, de un aragaz sau de o mașină de spălat.

Cumpărăm aparate sub influența unei reclame bune, dorind ceva nou și interesant, iar în al treilea rând pentru a fi acolo „poate se dovedește a fi util".

Ca urmare, în bucătărie apar multe elemente inutile, fără de care era posibilm să ne descurcăm foarte bine. Se pune întrebarea: merită să cumpărați o mașină de spălat vase? Va deveni un alt lucru inutil și o risipă în bucătărie, unde există atât de puțin spațiu? Evaluați avantajele și dezavantajele unei astfel de achiziții.

Am nevoie de o mașină de spălat vase?

Mașina de spălat vase este un aparat electrocasnic fără de care multe familii pot trăi cu ușurință și nu se simt mai rău decât cei care au una. Mașinile de spălat vase sunt asociate mai mult cu unitățile de catering, de exemplu, restaurante, cafenele, hoteluri, unde există o mulțime de vase murdare în timpul zilei.Cu toate acestea, după cum arată statisticile, din ce în ce mai mulți oameni au început să cumpere acest aparat electrocasnic acasă, pentru a-și face viața mai ușoară.

Citește și
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Idei pentru o mașină de spălat vase încorporabilă - oferte

Am nevoie de o mașină de spălat vase? Noi credem că da, dar nu forțăm pe nimeni să gândească astfel, ci vrem doar să ne susținem punctul de vedere cu fapte reale. Aveți dreptate să credeți că mașina de spălat vase este un obiect de uz casnic suplimentar. De ce ar trebui ca una sau două persoane să spele o farfurie și să toarne apă pe ea? Dar nu vă grăbiți să trageți concluzii pripite.

Imaginați-vă o cină în doi. Se pare că nu prea sunt multe de spălat, doar câteva farfurii, un bol de salată, două căni și două furculițe, care se spală în maximum 10 minute. De ce să încărcați o mașină de spălat vase mare și să așteptați 2-3 ore până când se termină de spălat? Totul este complet greșit, pentru că nu uitați că mai există și alte vase murdare, cum ar fi tigaia sau oala în care ați gătit, iar dacă mai faceți sosul separat pentru cotlete, va fi o altă tigaie mai mică murdară și ea. Acum imaginați-vă cât v-ar lua să spălați toate astea, după cină. Și asta doar pentru vasele pentru două persoane.

Fără îndoială, o mașină de spălat vase ușurează munca în bucătărie, iar cumpărarea uneia este utilă pentru toată lumea. Dar o astfel de plăcere nu este ieftină, la fel ca o mașină de spălat rufe. Prin urmare, pentru a răspunde la întrebarea dacă merită să o cumpărați, trebuie să înțelegeți caracteristicile pentru a evalua toate avantajele și dezavantajele mașinii de spălat vase.

Una dintre cele mai importante caracteristici este capacitatea mașinii de spălat vase și dimensiunile acesteia. Cu cât unitatea este mai mare, cu atât mai multe vase se pot spăla în același timp. Cele mai mici modele sunt concepute pentru 4 seturi de vase, iar cele mai mari pot conține până la 17 seturi. Dar, mai presus de toate, există modele pe piață cu o capacitate de încărcare de la 9 la 14 seturi. Și aici totul este foarte simplu - cu cât familia dumneavoastră este mai mare, cu atât mai mare trebuie să fie mașina de spălat vase, altfel fiți pregătit să o porniți după fiecare masă.

Nu vă lăsați păcălit să credeți că vasele provenite de la prepararea tuturor felurilor de mâncare vor încăpea într-o mașină de spălat vase mică, acesta este un mit. Aceste mașini de spălat vase nu pot spăla tăvi de copt, tigăi mari și oale voluminoase. Dar asta nu înseamnă că nu se ocupă deloc de funcția de spălare.

Dimensiunile mașinii de spălat vase sunt, în majoritatea cazurilor, standard. Lățimea majorității modelelor este de 45 cm (mașini înguste) sau 60. Este complet inutil să credeți că pentru o bucătărie de aproximativ 6 metri pătrați. mașina de spălat vase nu este deloc potrivită și că nici măcar nu ar trebui să o cumpărați. Există o soluție la această problemă: optimizați depozitarea vaselor și a produselor din bucătărie și vă veți da seama că aveți un loc pentru mașina de spălat vase. În cazuri extreme, puteți cumpăra un model de mașină de spălat vase mică și o puteți amplasa sub chiuvetă.

Timp de spălare a vaselor. În medie, un ciclu de spălare durează între 120 și 160 de minute, ceea ce nu este un motiv bun pentru a cumpăra o mașină de spălat vase. Dar este atât de important ca vasele dvs. să fie puse rapid în dulap? Și puteți începe spălarea noaptea, fără să așteptați să se termine. Veți petrece aproximativ 10 minute pentru a încărca vasele și apoi pentru a le scoate.

Idei pentru o mașină de spălat vase încorporabilă - oferte

Calitatea spălării este o caracteristică a mașinii de spălat vase numită clasa de spălare, care este cea mai înaltă pentru toate mașinile moderne, ceea ce reprezintă un avantaj pentru o mașină de spălat vase, deoarece nu puteți spăla vasele cu mâinile, așa cum face mașina, și, mai important, deoarece mâinile nu vor rezista la temperatura apei de 50 - 70 de grade C. La această temperatură, bacteriile vor muri, ceea ce este important. Calitatea spălării va depinde, de asemenea, de calitatea detergentului, precum și de aranjarea vaselor.

Fiecare mașină de spălat vase este echipată cu un uscător. Nu pierdeți timp cu ștergerea vaselor, mai ales că este pur și simplu imposibil sau foarte dificil să ștergeți porțelanul sau cristalul fără a lăsa urme. După spălarea în mașina de spălat vase, obiectele transparente, paharele și paharele de vin pur și simplu strălucesc.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Accelerarea logisticii și a eliminării deșeurilor din ambalaje pentru o planetă sănătoasă mâine. Acțiunile Mars
(P) Accelerarea logisticii și a eliminării deșeurilor din ambalaje pentru o planetă sănătoasă mâine. Acțiunile Mars

Mars, unul dintre cei mai mari producători mondiali de dulciuri, ciocolată, alimente și hrană pentru animale de companie, nu face compromisuri atunci când vine vorba de protejarea planetei noastre.

(P) 7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional
(P) 7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional

Provident lansează primul produs 100% digital din portofoliul său. Creditele rămân o soluție de rezervă viabilă pentru români în 2024. Dar care sunt emoțiile sau stările asociate cu ideea de a lua un împrumut?

(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

Recomandări
Răspunsul ironic dat de Iohannis după ce a fost întrebat de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux: „E unul mic”
Răspunsul ironic dat de Iohannis după ce a fost întrebat de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux: „E unul mic”

Klaus Iohannis a declarat marţi, întrebat de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu unul de linie, motivând că a venit într-o deplasare externă, aşa cum au fost şi multe altele, „în interesul României”.

Klaus Iohannis cumpără arme din Coreea de Sud. Un contract de 725,7 milioane de dolari ar fi fost încheiat la Seul
Klaus Iohannis cumpără arme din Coreea de Sud. Un contract de 725,7 milioane de dolari ar fi fost încheiat la Seul

Liderii sud-coreean şi român s-au angajat să stimuleze cooperarea în industria de apărare, în timp ce Seulul încearcă să se impună ca al patrulea exportator de armament din lume.

Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ
Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ

Meteorologii anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, dar şi precipitaţii mixte la munte.