(P) Anticariatul Printre Carti ofera carti vechi si noi la preturi mici


Ultimul update: Joi 25 Aprilie 2019 16:31
Data publicarii: Joi 25 Aprilie 2019 16:26
Categorie: a
printrecarti

Printre Carti este un anticariat online ce are ca domeniu de activitate comercializarea cartilor vechi si noi.

 

Persoanele interesate pot gasi aici carti din toate domeniile, la preturi competitive. Cartile sunt in stare buna, unele chiar noi, si pot ajunge cu rapiditate in orice colt al tarii. Anticariatul “Printre Carti” nu este un anticariat de nisa, prin urmare, aici se gasesc titluri din orice domeniu.

Anticariatul ofera o gama impresionata de titluri

Pe site-ul https://www.printrecarti.ro/ pasionatii vor descoperi carti vechi de vanzare dintr-o gama variata de domenii, incluzand: beletristica, stiinte umaniste, dictionare, albume de arte, stiinte exacte, carti vechi, carti practice, carti pentru copii si lista nu se opreste aici. Unele carti au o vechime impresionanta, in oferta anticariatului “Printre Carti” regasindu-se volume din 1900 pana astazi.

Carti in stare foarte buna

Desi conceptul de anticariat presupune comercializarea unor carti la mana a doua, multe din produsele regasite pe site sunt noi sau ca noi, fara urme vizibile de uzura. In cazul in care o carte prezinta un defect semnificativ, acest lucru este precizat in descrierea produsului. Stocul magazinul este impresionant, ajungand la peste 37000 de titluri unice si fiind in continua crestere.

Comanda usoara si livrare rapida

Pentru a comanda, clientii isi pot face un cont de utilizator, insa comanda se poate face si in lipsa logarii pe site cu user si parola. Comanda minima este de 15 lei, iar livrarea se poate face prin Posta Romana, Cargus, sau cartile se pot ridica de la sediul anticariatului de Luni pana Vineri in intervalul orelor 10-20. Pentru clientii din Bucuresti si Ilfov livrarea se poate face si prin curierul Printre Carti. Costul de livrare este de 15 lei, iar timpul de livrare depinde de metoda aleasa. La comenzi mai mari de 129 lei clientii beneficiaza de livrare gratuita.

Anticariatul Printre Carti ofera reduceri substantiale clientilor

Anticaratul online ofera preturi imbatabile si, in plus, in permanenta sectiunea de reduceri este actualizata cu oferte de nerefuzat. Disconturile pot ajunge si pana la 70% din preturile initiale ale volumelor, astfel devine locul perfect pentru cei care vor sa investeasca in cultura lor generala. In plus, clientii interesati de carti ieftine au mereu la dispozitie sectiunile Carti sub 5 lei, Carti sub 8 lei si Carti sub 10 lei unde vor gasi titluri interesante la un super pret. Prin urmare, toti cei care viseaza la o biblioteca uriasa, dar n-au un buget foarte mare, isi pot imbogati de aici colectia personala.

Anticariatul online “Printre Carti” achizitioneaza carti din toate domeniile

Persoanele interesate de vanzarea unui numar mai mare de carti pot contacta echipa anticariatului la numerele de telefon afisate pe site sau pot trimite un e-mail cu titlurile de care dispun si vor sa le vanda. Pentru cel putin 100 de volume este asigurata deplasarea, oferta fiind valabila in Bucuresti si imprejurimi. Cartile oferite spre vanzare trebuie sa fie in stare buna, sa nu aiba defecte majore sau coperti lipsa. Preluarea volumelor se poate face inclusiv in weekend, iar plata se face pe loc.

Economie de timp si de bani

Comandand de la anticariatul online Printre Carti, pasionatii de lectura isi achizitioneaza titluri pentru colectia personala mai usor ca oricand, din fata calculatorului.

Cartile vechi au un farmec aparte, nu doar pentru colectionari. Cei care doresc sa se bucure de autori consacrati, studii interesante sau carti din orice alt domeniu vor gasi, cu singuranta, un volum pe gustul lor in oferta anticariatului online “Printre Carti”.

 

Sursa:

Tags: carti,

VIDEO PROTVPLUS.RO