(P) Anca Chirvase si Formația Ciprian Dan, piese cu Orchestra Frații Advahov

27-02-2020 19:35


ad 3

Când vine vorba despre formații nunți, mirii știu cel mai bine că oferta este vastă și alegerea dificilă.

Odată făcută această alegere, formația poate transforma nunta cu pricinia într-un eveniment de succes, la care toată lumea se distrează, sau îl poate strica.

De aceea e important să vorbim despre noutățile în domeniu, dar și despre artiști consacrați.

Anca Chirvase și Formația Ciprian Dan aduc în atenția publicului un nou proiect muzical alături de Orchestra Fratilor Advahov. Proiect ce va ieși pe piața muzicală cel mai târziu în toamna anului 2020.

Orchestra cunoscută deja la nivel internațional sub denumirea de Frații Advahov a luat naștere în 2005, în Republica Moldova. S-a bucurat deja de un mare succes atât peste Prut, cât și în România și în alte țări europene.

Orchestra Fraţilor Advahov și-a propus să colaboreze pe termen lung și cu alți artiști faimoși din Republica Moldova, dar și din alte țări, mai ales datorită faptului că pleacă frecvent în turnee în aceste țări. Așa a apărut oportunitatea de a colabora și cu stele din constelația formații nunți.

Cea mai nouă colaborare de acest fel este cea cu Anca Chirvase și Formația Ciprian Dan.

Anca și-a lansat recent noul site, pe care anunță cu mândrie: "Suntem o formație pentru care cea mai bună reclamă este cea din gură-n gură. Clienții cărora le-am cântat întotdeauna ne-au recomandat și 90% din evenimente le avem strict din recomandări".

Formații nunți, dar și artiști pe marile scene

Este adevărat că, atunci când vine vorba de formații nunți și alegerea acestora pentru un eveniment de succes, cea mai bună reclamă rămâne recomandarea. Ea reprezintă și o garanție a calității. Garanție de care pot profita și mirii sau părinții, atunci când visează la nunta perfectă sau la un botez desprins din basme. Ce și-ar putea dori mai mult?

O altă garanție a calității, dar și un exemplu bun de plus valoare este, fără îndoială, notorietatea. Nu oricine se poate mândri cu noi proiecte muzicale în 2020, cu atât mai puțin cu o colaborare marca Frații Advahov.

Anca Chirvase și Formația Ciprian Dan se bucură însă de notorietate nu doar în rândul clienților în căutare de cele mai bune formații nunți. Aceștia activează de asemenea și pe scenele muzicale din România și nu numai.

Această notorietate, precum și pasiunea lor pentru muzică, reprezintă și motivele pentru care Orchestra Fraţilor Advahov a decis că acest proiect muzical se va bucura de succes. Succes cu care ambele echipe și formații nunți deja ne-au obișnuit. 

Colaborarea dintre Anca Chirvase și Formația Ciprian Dan și Frații Advahov reprezintă mai mult decât un simplu proiect muzical. Aceasta este un adevărat eveniment de urmărit pe parcursul anului 2020.

Evenimentul reprezintă cu siguranță o nouă garanție a calității pe care o oferă Anca Chirvase și Formația Ciprian Dan. Toi cei care sunt în căutare de formații nunți de bun-gust și înaltă calitate muzicală vor aprecia cu siguranță colaborarea.

Urmăriți proiectele Anca Chirvase și Formația Ciprian Dan, atât pe site, cât și pe pagina de Facebook cu același nume.

Sursa: StirilePROTV

VIDEO PROTVPLUS.RO