(P) Alege electrocasnice cu abur pentru o curățenie deplină, rapidă și în profunzime!

Ultima actualizare: 09-03-2020 12:31
ad 1

Există câteva segmente ale pieței de aparate electrocasnice unde putem stabili cu siguranță un lider în industrie. Spre exemplu, când vine vorba de aparate de curatat cu abur, răspunsul este unul foarte simplu: Polti!

Această firmă inovatoare și-a pus bazele în 1978, în Italia, grație intuiției fondatorului Franco Polti. În anii '70, Franco lucra ca agent de vânzări pentru fiare profesionale de călcat, recunoscând această nevoie domestică pentru curățarea și călcarea cu ajutorul aburului.

Cei care se gândesc la aparatele de curățat cu abur cu siguranță nu cunosc toate beneficiile acestui sistem simplu. Curățarea cu abur este extraordinară, ducând la bun sfârșit orice fel de sarcină fără a folosi chimicale. Astfel, aceste dispozitive pot distruge bacteriile și microorganismele doar cu un jet puternic de vapori fierbinți!

Aburul este ideal pentru curățarea unora dintre cele mai comune obiecte din gospodărie și nu numai! Așadar, fie că vrei să îți degresezi jantele mașinii, să cureți rapid ceara care a curs pe sfeșnice sau să îți faci ceasurile și bijuteriile să arate ca noi, acum ai la îndemână soluția potrivită!

Alege modelele care se pretează cel mai bine nevoilor tale: poți opta pentru dispozitive care curăță în profunzime suprafețele și pardoseala într-o clipită! Puterea naturală a aburului face posibilă eliminarea a 99.99% dintre bacterii, germeni și virusuri, fără a utiliza detergenți.

De asemenea, aburul este o metodă foarte eficientă pentru eliminarea ploșnițelor de pat fără a folosi produse chimice. Astfel, nu pui în pericol nici mediul, nici sănătatea proprie, deoarece aburul este un agent incredibil de puternic, numai bun de utilizat în fiecare casă!

Cu toate acestea, există aparate de curățat cu abur specializate, împărțite în mai multe categorii, în funcție de sarcinile pe care acestea le îndeplinesc cel mai bine. Să vedem care sunt cele mai cunoscute:

Aparate de curățat cu abur Vaporetto - Acestea sunt soluția ideală pentru toate suprafețele. Puterea aburului curăță în profunzime pardoseli, gresie, faianță și alte suprafețe lavabile, eliminând cu succes microbii și bacteriile.

Mop-uri cu abur Vaporetto - Ușoare, compacte și ușor de manevrat, aceste aparate de curățat cu abur sunt excelente pentru menținerea curățeniei și igienei în orice cămin!

Aparate de curățat cu abur manuale - Fiind miniaturizate, acum poți beneficia de puterea aburului la orice nivel. De la curățarea hotelor, a altor electrocasnice sau mașini de gătit, până la curățarea rosturilor, a instalațiilor din baie sau chiar pentru reîmprospătarea hainelor, acestea sunt ideale și ușor de folosit!

Aspiratoare cu abur - Acestea combină puterea aburului cu cele mai moderne tehnologii de aspirare pentru o curățare în profunzime a întregii case! Astfel, poți elimina cu succes alergenii din covoare și mochete, curăța tapiseriile și saltelele, precum și orice suprafețe lavabile.

Cimex Eradicator - Este un generator de abur care poate încălzi vaporii până la o temperatură de 180°C, fiind specializat în eradicarea ploșnițelor de pat și a cuiburilor de insecte. Alege această metodă rapidă de dezinsecție, fără a trebui să folosești produse care pot dăuna mediului sau corpului uman!

La final de zi, putem conclude că aburul este o unealtă extrem de versatilă și de eficace în lupta cu murdăria și nu numai! Alege și tu această metodă de curățare și bucură-te de căminul tău curățat prin metode naturale, fără substanțe chimice!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO