(P) Albe sau colorate? Tu ce lenjerii de pat alegi pentru dormitorul tău?


Ultimul update: Miercuri 05 Februarie 2020 18:37
Data publicarii: Miercuri 05 Februarie 2020 18:35
Categorie: Advertoriale
lenjerii pat

Se spune că dormitorul este un sanctuar al relaxării, un spațiu în care te poți odihni în voie atât pe timpul zilei, cât și în cursul nopții.

Cel mai important obiect din dormitor trebuie să fie patul, deoarece aici îți petreci aproximativ o treime din viață. Dacă ești o persoană organizată și îți place să trăiești într-un decor perfect, aranjat minuțios, cu siguranță ai câteva modele de lenjerii de pat pe care le folosești pentru a te binedispune.

Culoarea lor este foarte importantă, potrivit cercetătorilor din toată lumea. S-ar părea că anumite culori au puterea de a oferi mai multă relaxare, în timp ce altele au capacitatea de a inunda camera cu energie și vitalitate. Mai mult, alegerea culorilor preferate spune foarte multe lucruri despre personalitatea ta.

Așadar, dacă vrei să știi ce se ascunde în spatele opțiunilor tale în materie de lenjerii de pat pe care le găsești și pe Patulmeu.ro, iată câteva posibile interpretări!

Albastru, o oază de liniște

Dacă preferi lenjerii de pat de culoare albastră, înseamnă că pui mult preț pe odihna ta și pe calitatea somnului zilnic. Simbolul cerului și al mării, această culoare deosebit de frumoasă are efect calmant și îți induce o stare de visare, de meditație continuă. Nu e de mirare că această culoare este extrem de întâlnită în aproape orice dormitor.

Verde, o întâlnire cu natura

Îți place să fii înconjurat de natură chiar și când dormi? Alege lenjerii de pat verzi care te vor binedispune și îți vor oferi o stare de spirit excelentă. Verdele este asociat cu vegetația și cu mediul înconjurător, fiind o culoare extrem de apreciată la capitolul lenjerii pat. Dacă preferi orice nuanță de verde în decorul locuinței tale, înseamnă că ești o persoană plină de speranță, care trăiește în armonie cu eul interior și a cărei menire este să facă fapte bune.

Roșu, dinamism la superlativ

Există oameni care adoră să își decoreze patul cu lenjerii de pat roșii, care să iasă în evidență. Pe lângă faptul că acestea au personalitate și spun multe lucruri despre posesor, culoarea pasiunii este un simbol pentru îndrăgostiți. Astfel, lenjeriile de pat roșii sunt recomandate cuplurilor și persoanelor pasionale, care vor să creeze din dormitor un spațiu secret al fanteziilor. Totuși, utilizate pe termen lung, lenjeriile de pat de culoare roșie pot cauza insomnii și irascibilitate.

Galben, o rază de soare în dormitorul tău

Considerat o culoare vie și plină de viață, galbenul este extrem de apreciat, mai ales de către femei. Dacă îți place să folosești în dormitor lenjerii de pat galbene, înseamnă că ești o persoană optimistă, solară și foarte activă. Specialiștii recomandă achiziționarea unor lenjerii de pat în nuanța pală a galbenului, întrucât nuanța clasică este extrem de puternică și poate cauza insomnii. Dacă dorești, poți opta și pentru lenjerii de pat în combinații de culori cum ar fi galben cu gri sau galben cu albastru.

Violet, o notă de eleganță

Modelele de lenjerii de pat în nuanțe de lavandă sau purpuriu sunt la mare căutare în prezent, deoarece sunt asociate cu luxul și eleganța la capitolul decor. Dacă optezi mereu pentru lenjerii de pat violet, se poate spune despre tine că ești o persoană creativă, cu foarte multă imaginație, care își creează în dormitor propriul univers spiritual.

Alb, simplitate și rafinament

Dacă nu îți place nimic colorat, cu atât mai puțin la capitolul lenjerii de pat, înseamnă că ai gusturi extrem de sofisticate și, în același timp, minimaliste. Vrei ca totul să fie impecabil, deoarece nu te poți relaxa dacă există dezorganizare în jurul tău. Alege alb de fiecare dată când vrei să îți găsești liniștea și pacea interioară.

Sursa: Pro TV

Tags: lenjerie pat,

VIDEO PROTVPLUS.RO