(P) Ai grijă de sănătatea angajaților tăi, și ei vor avea grijă de sănătatea companiei

advertorial

Incertitudinea și imprevizibilul vor fi mereu provocările tuturor companiilor, în special ale antreprenorilor care conduc afaceri mici sau mijlocii.

Un leadership eficient începe însă prin susținerea stării de bine, pentru că succesul unei afaceri este datorat în mare parte oamenilor pe care îi ai alături în fiecare proiect. De cele mai multe ori, o luptă este pe jumătate câștigată datorită echipei solide, pentru că aceasta pune bazele succesului. Răsplătește-o pe măsura efortului ei! O echipă mulțumită este cel mai bun ambasador al companiei și al produselor sau serviciilor pe care le oferă.

Avantaje pentru echipă, angajat și familia acestuia

Potrivit studiilor, 5 din 10 angajați s-ar declara mulțumiți dacă ar primi o asigurare de sănătate din partea angajatorului. Cererea în zona companiilor mici și mijlocii este în creștere din 2019, iar după perioada pandemiei s-a remarcat o evoluție pozitivă consistentă a acestora, bazată și pe modificarea comportamentului în ceea ce privește grija față de propria sănătate. Românii au devenit mai conștienți de importanța accesării serviciilor medicale de la primul simptom al unei boli și de asemenea, de riscul ridicat de îmbolnăvire care rezultă din amânarea momentului în care merg la medic.

Angajații care beneficiază de asigurări de sănătate oferite de companii sunt mai implicați, creativi, loiali și au o atitudine mai pozitivă. Adaugă asigurările de sănătate în pachetul de benficii extrasalariale!

Citește și
Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al grupării a fost anchetat pentru trafic de droguri, cămătărie, trafic de persoane și acte de violență, dar condamnat doar pentru „spionarea soției”

SIGNAL IDUNA, numărul 1 în asigurările de sănătate în 2020 și 2021 în România, are o expertiză de peste 14 ani pe piața locală și de peste 110 ani, la nivel internațional. Pentru orice dimensiune de companie, a dezvoltat pachete adaptate nevoilor acestora, ce pot fi accesate de angajați încă de la primul disconfort al unei afecțiuni.

Costuri accesibile și avantaje fiscale pentru companii

Asigurările SIGNAL IDUNA au costuri accesibile pentru compania ta, indiferent de dimensiune și de domeniul de activitate: retail, producție, servicii etc.

Astfel, dacă ai o companie cu peste 11 angajați, asigurarea Signal Enterprise este o soluție modulară, adică o poți personaliza așa cum dorești, alegând modulele preferate. Dar avem soluții și pentru companiile cu 5-10 angajați. În acest caz, îți poți configura, în funcție de nevoi, propriile acoperiri, prin alegerea unor module predefinite.

Avantajul este că poți alege dintr-o paletă largă de alternative. Acestea pornesc de la un plan de bază cu primă unică, pe care le poți completa cu planurile suplimentare, selectate în funcție de nevoile tale. Sunt module predefinite, așa că este foarte simplu să le alegi, cu atât mai mult cu cât nu este nevoie de analize de risc ale grupurilor incluse în asigurarea medicală.

În plus, beneficiezi, potrivit Codului Fiscal, de avantaje. În limita a 400 de Euro pe an pentru fiecare angajat, prima de asigurare este deductibilă de la plata impozitelor și a contribuțiilor sociale.

Asigurarea de sănătate Signal Enterprise oferă acces angajaților tăi la orice furnizor medical din România și la clinici și spitale de top din Uniunea Europeană și Turcia.

Care sunt avantajele asigurării de sănătate SIGNAL IDUNA pentru angajații tăi

Asiguratul poate să aleagă singur unitatea medicală în care dorește să meargă, fie că este clinică, spital sau laborator medical din România. Are posibilitatea de a opta pentru o consultație sau un tratament la orice medic, indiferent de gradul de specializare al acestuia și fără să aibă o perioadă de așteptare între programare și accesarea serviciului medical. Este rapid, simplu și facil. Pe scurt, angajatul tău are acces la servicii medicale de la cel mai mic simptom al unei îmbonlăviri, fără timp de așteptare de la momentul programării și până la efectuarea serviciului medical. Poate merge așadar la medic fie în scop preventiv, pentru consultații, tratamente sau intervenții chirurgicale.

Asigurații au acces ușor, prin decontare directă, la oricare dintre cei 1.300 de furnizori medicali din rețeaua Mediqa Net și prin rambursare la orice furnizor medical din România, Uniunea Europeană și Turcia. De asemenea, pot utiliza cardul preplătit Easy Pay, un instrument de plată inovator care permite plata serviciilor medicale utilizând suma transferată în avans de SIGNAL IDUNA. Dacă alegi pentru angajații tăi această opțiune, trebuie să știi că poate fi adăugat, în doar câțiva pași, în Google Pay și Apple Pay. Adică pot plăti direct cu telefonul mobil, în cazul în care nu au la îndemână cardul fizic. Beneficiază, deci, de plăți rapide și securizate pentru serviciile medicale necesare în orice clinică, spital sau laborator medical din România.

Signal Enterprise, asigurarea de sănătate cu beneficii multiple

SIGNAL IDUNA îți susține compania în reducerea riscurilor privind sănătatea angajaților tăi, cu asigurarea de sănătate Signal Enterprise, care oferă un nivel de servicii premium al pachetelor cu prima fixă. Acestea acoperă, de la servicii de ambulatoriu, indemnizația de spitalizare, până la afecțiuni oncologice sau 31 de boli grave. Asigurarea are și module suplimentare, pe care poți să le adaugi planului de bază, printre care se numără controlul preventiv, monitorizarea de sarcină și recuperarea medicală. Chair dacă ai o companie mică sau mijlocie, angajații tăi pot beneficia de aceleași condiții ca și cei care lucrează într-o multinațională.

În plus, acoperirile pentru cancer și pentru 31 de boli grave pot fi achiziționate și independent!

SIGNAL IDUNA vine în sprijinul persoanei asigurate și a familiei acesteia și preia costurile tratamentului și a procedurilor, a dispozitivelor medicale din momentul în care persoana asigurată este diagnosticată cu cancer, prin intermediul asigurării de sănătate Vital Care. Aceasta include, pe lângă cele menționate și acoperiri pentru proceduri, dispozitive medicale folosite în timpul intervenției chirurgicale, ședințe de consiliere psihologică și de nutriție și multe alte acoperiri precum perucă sau proteze.

Pentru că de cele mai multe ori costurile cu serviciile medicale necesare sunt un factor care destabilizează financiar întreaga echipă, iar impactul emoțional este unul major, poți alege pentru angajații tăi asigurarea privată de sănătate Critical Care cu acoperire pentru 31 de boli grave, sub formă de indemnizație pe care o primește persoana diagnosticată cu una dintre acestea.

Suport permanent în accesarea asigurărilor de sănătate SIGNAL IDUNA

Pentru că timpul este resursa cea mai importantă a fiecăruia și este nevoie de rapiditate și ușurință în accesarea serviciilor medicale, asigurații au la dispoziție aplicația gratuită Signal Care Assistant, disponibilă atât pentru mobil, în Google Play și App Store cât și web. Prin intermediul acesteia, își pot administra asigurarea, pot face o programare, solicita rambursare sau plata în avans prin cardul Easy Pay.

Aceștia pot apela oricând și Call Center-ul SIGNAL IDUNA, disponibil 24/7. Dar, ce este foarte important de reținut, este că asigurații SIGNAL IDUNA pot alege oricând orice furnizor medical, indiferent de rețea si implicit, orice medic doresc!

Solicită o ofertă personalizată, iar un consultant SIGNAL IDUNA te va ajuta să iei cea mai bună decizie pentru compania și echipa ta, astfel încât să fiți mereu protejați.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

(P) Acceptarea necondiționată a propriei persoane. Cheia către relațiile sănătoase și fericirea interioară
(P) Acceptarea necondiționată a propriei persoane. Cheia către relațiile sănătoase și fericirea interioară

Vrei o relație bună cu ceilalți? Atunci trebuie să îți răspunzi la câteva întrebări.

 

Recomandări
Un stat NATO vrea să ia sisteme de apărare antirachetă pentru Ucraina din țări care nu sunt pregătite să le ofere direct
Un stat NATO vrea să ia sisteme de apărare antirachetă pentru Ucraina din țări care nu sunt pregătite să le ofere direct

Unul dintre principalii aliați europeni ai Ucrainei a declarat că ar putea cumpăra sisteme de apărare antiaeriană Patriot, fabricate în SUA, din alte țări pentru a le trimite în Ucraina.

 

Arma folosită în premieră de americani pentru a doborî rachete iraniene este prezentă și la baza de la Deveselu
Arma folosită în premieră de americani pentru a doborî rachete iraniene este prezentă și la baza de la Deveselu

Navele de război ale Marinei SUA au folosit un interceptor de rachete pentru prima dată în luptă în weekend, în timp ce apărau Israelul de un atac iranian fără precedent, scrie Business Insider.

Momentul exploziei violente de la blocul din Craiova. O parte din etajul imobilului s-a prăbușit. „A bubuit pur și simplu”
Momentul exploziei violente de la blocul din Craiova. O parte din etajul imobilului s-a prăbușit. „A bubuit pur și simplu”

O acumulare de gaze de la o butelie a provocat explozia de la blocul din Craiova, în urma căreia o femeie a murit și trei persoane au ajuns la spital. O parte din etajul imobilului s-a prăbușit după deflagrație.