(P) Află ce probleme abordează o casă de avocatură bazată pe conceptul New Law


Ultimul update: Joi 23 Mai 2019 12:18
Data publicarii: Joi 23 Mai 2019 07:12
Categorie: a
casa de avocatura

Domeniul juridic este unul vast și mulți practicieni în avocatură întâmpină probleme în satisfacerea nevoilor societății moderne.

Practicile tradiționale ale avocaturii au devenit desuete, iar prețurile practicate sunt adesea mult mai mari decât volumul real de muncă.

La polul opus practicii tradiționale se află casele de avocatură care au început să aplice conceptul New Law. Acestea reușesc să țină pasul cu cerințele din prezent ale clienților, folosindu-se de cele mai noi tehnologii, prin care ajută la identificarea și soluționarea problemelor juridice complexe, într-un mod rapid și eficient.

Totodată, facturile emise de o casa de avocatura care își desfășoară activitatea bazată pe filozofia New Law reflectă mai bine volumul de lucru, fără a fi luate în calcul eventualele tarife pentru deplasări, timpul petrecut la cozi în instituții, copierea documentelor etc. Astfel, clientul va beneficia de cât mai multe avantaje în urmă colaborării cu o casă de avocatură modernă.

Când beneficiezi de serviciile oferite de o casa de avocatura care se ghidează după conceptul New Law, îți sunt oferite servicii dinamice și eficiente din toate punctele de vedere, acestea fiind orientate către client și răspunzând nevoilor sale, în conformitate cu muncă depusă de avocați.

Ce probleme abordează o casă de avocatură bazată pe conceptul New Law?

O casă de avocatură modernă care aplică în activitatea să filozofia New Law reușește să adapteze cu succes practică juridică adaptată la cerințele societății moderne.

Deși conceptul de New Law este nou în România, clienții primesc mai mult decât sfaturi și recomandări juridice, într-un mod care face ca acestea să fie înțelese și de cei care nu sunt familiarizați cu limbajul tehnic și termenii juridici specifici.

Apelând la o astfel de casă de avocatură, poți beneficia de asistență juridică și consultanță în ramuri ale dreptului precum IT și protecția datelor, drept corporativ, tranzacții imobiliare, drept sportiv și altele.

Iată câteva dintre cele mai solicitate ramuri ale dreptului pentru care o casă de avocatură oferă asistentă juridică și consultanță:

Drept Comercial.
Contractele comerciale sunt foarte importante pentru orice companie și este important ca aceasta să colaboreze cu un avocat în vederea realizării contractelor și strategiilor eficiente, care minimizează riscurile și, în același timp, maximizează profitabilitatea activității.

Totodată, o casă de avocatură modernă, specializată în domeniul dreptului comercial, oferă soluții eficiente la probleme juridice complexe, precum: protecția datelor, înregistrare de licențe, contracte de finanțare și sponsorizare, alinierea activității la anumite legi comerciale, francize și contracte de leasing etc.

Drept Administrativ și fiscal - Achiziții publice. Orice procedura de licitație sau achiziție publică trebuie să respecte legislația în vigoare, atunci când se încheie un contract cu autoritățile publice și cu operatorii de utilități.

Totodată, orice companie privată poate participa sau îi pot fi atribuite anumite contracte în cadrul proceselor de licitație, iar nerespectarea acestor regulamente pot avea consecințe comerciale grave.

Colaborând cu o casă de avocatură ce urmează filozofia New Law, vei preîntâmpina potențiale probleme și vei putea dezvolta strategii adecvate pentru respectarea legislației achizițiilor publice.

În acest mod, te poți pregăti cu o abordare clară și bine structurată, începând cu evaluarea comercială și până la atribuirea finală, respectiv executarea contractului.

Derularea litigiilor.
O casă de avocatură profesionistă oferă consultanță juridică în caz de litigiu în instanță, în domenii precum dreptul comercial, civil, proprietatea intelectuală sau în dreptul muncii. De asemenea, beneficiezi de suport în situația unui caz de mediere sau arbitraj.

Dacă litigiul avansează în instanță, avocații de la o casă de avocatură New Law pot reprezenta cu succes compania atât în față instanțelor judecătorești românești, Curții de Arbitraj Judiciar sau Curții Europeane a Drepturilor Omului, cât și în față Curții de Justiție a Uniunii Europene, atunci când se încalcă drepturile protejate prin tratate sau convenții internaționale la care România este parte.

Dreptul muncii. Această ramură a dreptului este una dintre cele mai importante ale domeniului juridic și reglementează atât drepturile și obligațiile angajaților, cât și ale angajatorilor.

O casă de avocatură New Law este întotdeauna pregătită să rezolve litigiile rezultate în urma conflictelor de muncă, în concordanță cu temeiurile legale, și răspunde oricăror solicitări ale clientului.

Totodată, o casă de avocatură profesionistă vizează respectarea drepturilor și obligațiilor societăților comerciale, ale sindicatelor sau organizațiilor patronale și se asigură că fiecare client beneficiază de elaborarea unor strategii eficiente în contextul juridic legal aplicat, inclusiv în acele cazuri de conflicte de drepturi și interese, concedieri ilegale, cazuri de discriminare, tratament inechitabil s.a.

Conceptul de New Law este de mare ajutor celor care activează în domeniul sportiv, pentru că serviciile unei case de avocatură pot fi acordate atât in-house, cât și în sistem remote, respectiv la sediul societății profesionale de avocatură, dar și la sediul federației, clubului sportiv sau al companiei-client.

Indiferent de domeniu tău de interes, dacă vrei să excelezi în activitate și ai nevoie de o strategie care să fie bine dusă la capăt, alege serviciile profesionale ale unei case de avocatură New Law, pentru a genera rezultate pozitive, în concordanță cu așteptările tale!

casa de avocatura Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
LA MARUTA
Margherita de la Clejani este de nerecunoscut. Cum arată acum

09:12
LAS FIERBINTI
Dorel este împușcat de Giani
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

01:17
LAS FIERBINTI
Gianina este șefă de asociație
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

03:25
LA MARUTA
Geanina Ilieș are un băiat superb
Cum arată și cât de mare este Patrick

08:40
LAS FIERBINTI
Dorel nu reușește să prindă șobolanul din cârciumă
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

03:00
LA MARUTA
Iulia Albu comentează ținutele vedetelor de pe Instagram

17:30
LAS FIERBINTI
Muncitorii angajați de Vasile s-au accidentat
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

02:16
LA MARUTA
Daniela Condurache, povestiri din vacanță

15:02
LA MARUTA
Adela Popescu, dezvăluri despre viața de mămică: "Nu mi-am imaginat niciodată că să fiu mamă de băieți"

16:13
VORBESTE LUMEA
Lora și Tostogan au lansat piesa "Hopa Hopa"
Piesa are un mesaj simplu și frumos:"Trăiește clipa"

04:37
permis auto
(P) Cauți să schimbi un permis auto expirat? Iată ce analize medicale trebuie să efectuezi!
(P) Magazinul IKEA Pallady se deschide pe 24 iunie
(P) Micro-Folie Sibiu, Hotspot cultural BRD
(P) Cauți să schimbi un permis auto expirat? Iată ce analize medicale trebuie să efectuezi!
Lansarea noilor colecții Silk Essentials
(P) Leasing auto second hand - avantaje si dezavantaje
rucsac
(P) Rucsacul de dama - o combinatie de forta si stil
(P) Intră pe e-drpciv.ro! Fă chestionare auto și crește-ți șansele de promovare a examenului de sală
(P) Nestlé a mobilizat peste 400 de voluntari în acțiuni de ecologizare de-a lungul Dunării și la Marea Neagră
(P) Mega Image atrage atenția asupra nevoii constante de donatori de sânge
(P) Top 4 telefoane rezistente recomandate celor cu poftă de acțiune
(P) Poartă cele mai stylish costume de baie la festivalurile verii și vei acapara privirile tuturor!