(P) Admiral.ro, noua platformă dedicată jocurilor de cazinou și pariuri sportive

Ultimul update: Joi 09 Noiembrie 2017 18:38
Data publicarii: Miercuri 04 Octombrie 2017 15:22
Categorie: a
admiral.ro

Din această toamnă, pasiunea pentru jocuri se mută în online, pe platforma autorizată admiral.ro.

De acum încolo, iubitorii jocurilor de noroc și pariuri sportive pot să se bucure de o experiență completă și să acceseze jocurile lor preferate într-un singur loc, într-o selecție variată, de la jocurile de sloturi până la jocuri de cazinou și pariuri sportive.

Elementul de noutate pe care ADMIRAL îl aduce în atenția pasionaților este posibilitatea de a juca online, în exclusivitate, jocurile originale marca NOVOMATIC, preferate de milioane de jucători la nivel global, precum Book of Ra, Sizzling Hot, Lucky Lady’s Charm, dar și multe altele. Platforma admiral.ro pune la dispoziția utilizatorilor una dintre cele mai sigure oferte de pariuri sportive din lume, într-o gamă bogată și zilnic conectează clienții la sute de evenimente sportive din întreaga lume.

Cont creat rapid

ADMIRAL urmărește să ofere cea mai bună experiență de jocuri online și permite creare rapidă a contului, în doar câteva minute. Odată înregistrat și creat contul pe admiral.ro, jucătorul poate să înceapă să parieze. Jucătorii au la dispoziție și serviciul de depunere la casierie, in orice locatie ADMIRAL. Nu se percepe taxă pentru acest serviciu și se evită astfel comisioanele bancare.

27 de ani pe piața românească

NOVOMATIC este lider în tehnologia jocurilor de noroc din Europa, a activat cu succes pe piața românească în ultimii 27 de ani. NOVOMATIC România are un dublu rol: operator de jocuri de noroc și furnizor de echipamente, ceea ce conferă grupului un statut de lider pe piața jocurilor de noroc din România. Sub brand-ul ADMIRAL operează peste 2.000 de aparate, în mai mult de 131 de locații, în întreaga țară. De asemenea, grupul închiriază mai mult de 3.000 de echipamente de jocuri de noroc pentru terți și exploatează cu succes în parteneriat cu Compania Națională Loteria Română peste 5.000 de terminale de videoloterie (VLT).

ADMIRAL, un partener de încredere

Siguranța și securitatea jucătorilor fac prioritatea ADMIRAL. Accesul platformei admiral.ro este unul pe deplin securizat și toate informațiile utilizatorilor, de la date personale până la tranzacțiile făcute sunt confidențiale cu ajutorul unor tehnologii de inscriptare de ultimă generație. Pe lângă ideile creative de gaming și inovații tehnologice în domeniu, NOVOMATIC a dezvoltat unul dintre cele mai moderne concepte de prevenire a jocului patologic în Europa. Astfel, sunt întreprinse periodic acțiuni pe direcțiile strategice de comunicare și pe partea de blocare a persoanelor vulnerabile.

 Joci pe admiral.ro și câștigi un BMW i3

Pentru ADMIRAL, relația cu jucătorii primează și se dorește punerea bazei unei relații solide, de lungă durată. Aceștia pot beneficia de numeroase bonusuri de loialitate și se pot bucura de campanii care le aduc premii importante. Cea mai recentă campanie, “ADMIRAL te ELECTRIZEAZĂ”, l-a premiat pe un jucător norocos cu o mașină electrică BMW i3. Astfel, luni, 2 octombrie 2017, la sediul NOVOMATIC România, a avut loc extragerea finală a Loteriei Publicitare “ADMIRAL te ELECTRIZEAZĂ”. Pentru validarea extragerii, alături de comisia internă, au fost prezenți reprezentanți ai presei, iar extragerea a fost efectuată de către binecunoscuta Gina Pistol. După minute bune, în care softul a amestecat participanții înscriși în campanie, norocul a decis: câștigătorul premiului BMW i3 este Flueraș Dorin-Dumitru din București.

Licențe

 

admiral.ro Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
admiral.ro Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
admiral.ro Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: StirilePROTV

Tags: admiral.ro,

VIDEO PROTVPLUS.RO

Telekom Cloud Backup

(P)Telekom Cloud Backup, soluţia performantă care protejează datele companiilor împotriva pierderii sau deteriorării

(P) O scurtă istorie a unuia dintre cei mai mari constructori de nave din lume: Fincantieri

(P) ENGIE inaugurează prima stație publică de gaz natural comprimat în România

(P) Primul câştigător din campania "Premii de Mondial". Biletul care i-a adus o maşină

(P) Pregătite să facă faţă oricărei situaţii extreme pe mare – corvetele Fincantieri

Digitaliada, proiectul care digitalizează mediul rural din România

telekom

(P) Telekom Romania invită pasionații de mișcare la cea de-a 8-a ediție a festivalului „Cea mai mare oră de sport”

(P) WeAccelerate, programul prin care start-up-urile pot creşte într-un ritm accelerat, cu sprijinul Telekom Romania

(P) Orange România testează prima reţea 5G, în condiţii reale de utilizare

(P) Leroy Merlin deschide cel de-al doilea magazin în Craiova şi al 17-lea la nivel naţional

Produsul inovator care le va uşura viaţa persoanelor cu diabet din România. Va fi 100% compensat

(P) Cel mai important eveniment științific MedLife