(P) Admiral.ro, noua platformă dedicată jocurilor de cazinou și pariuri sportive

Ultimul update: Joi 09 Noiembrie 2017 18:38
Data publicarii: Miercuri 04 Octombrie 2017 15:22
Categorie: a
admiral.ro

Din această toamnă, pasiunea pentru jocuri se mută în online, pe platforma autorizată admiral.ro.

De acum încolo, iubitorii jocurilor de noroc și pariuri sportive pot să se bucure de o experiență completă și să acceseze jocurile lor preferate într-un singur loc, într-o selecție variată, de la jocurile de sloturi până la jocuri de cazinou și pariuri sportive.

Elementul de noutate pe care ADMIRAL îl aduce în atenția pasionaților este posibilitatea de a juca online, în exclusivitate, jocurile originale marca NOVOMATIC, preferate de milioane de jucători la nivel global, precum Book of Ra, Sizzling Hot, Lucky Lady’s Charm, dar și multe altele. Platforma admiral.ro pune la dispoziția utilizatorilor una dintre cele mai sigure oferte de pariuri sportive din lume, într-o gamă bogată și zilnic conectează clienții la sute de evenimente sportive din întreaga lume.

Cont creat rapid

ADMIRAL urmărește să ofere cea mai bună experiență de jocuri online și permite creare rapidă a contului, în doar câteva minute. Odată înregistrat și creat contul pe admiral.ro, jucătorul poate să înceapă să parieze. Jucătorii au la dispoziție și serviciul de depunere la casierie, in orice locatie ADMIRAL. Nu se percepe taxă pentru acest serviciu și se evită astfel comisioanele bancare.

27 de ani pe piața românească

NOVOMATIC este lider în tehnologia jocurilor de noroc din Europa, a activat cu succes pe piața românească în ultimii 27 de ani. NOVOMATIC România are un dublu rol: operator de jocuri de noroc și furnizor de echipamente, ceea ce conferă grupului un statut de lider pe piața jocurilor de noroc din România. Sub brand-ul ADMIRAL operează peste 2.000 de aparate, în mai mult de 131 de locații, în întreaga țară. De asemenea, grupul închiriază mai mult de 3.000 de echipamente de jocuri de noroc pentru terți și exploatează cu succes în parteneriat cu Compania Națională Loteria Română peste 5.000 de terminale de videoloterie (VLT).

ADMIRAL, un partener de încredere

Siguranța și securitatea jucătorilor fac prioritatea ADMIRAL. Accesul platformei admiral.ro este unul pe deplin securizat și toate informațiile utilizatorilor, de la date personale până la tranzacțiile făcute sunt confidențiale cu ajutorul unor tehnologii de inscriptare de ultimă generație. Pe lângă ideile creative de gaming și inovații tehnologice în domeniu, NOVOMATIC a dezvoltat unul dintre cele mai moderne concepte de prevenire a jocului patologic în Europa. Astfel, sunt întreprinse periodic acțiuni pe direcțiile strategice de comunicare și pe partea de blocare a persoanelor vulnerabile.

 Joci pe admiral.ro și câștigi un BMW i3

Pentru ADMIRAL, relația cu jucătorii primează și se dorește punerea bazei unei relații solide, de lungă durată. Aceștia pot beneficia de numeroase bonusuri de loialitate și se pot bucura de campanii care le aduc premii importante. Cea mai recentă campanie, “ADMIRAL te ELECTRIZEAZĂ”, l-a premiat pe un jucător norocos cu o mașină electrică BMW i3. Astfel, luni, 2 octombrie 2017, la sediul NOVOMATIC România, a avut loc extragerea finală a Loteriei Publicitare “ADMIRAL te ELECTRIZEAZĂ”. Pentru validarea extragerii, alături de comisia internă, au fost prezenți reprezentanți ai presei, iar extragerea a fost efectuată de către binecunoscuta Gina Pistol. După minute bune, în care softul a amestecat participanții înscriși în campanie, norocul a decis: câștigătorul premiului BMW i3 este Flueraș Dorin-Dumitru din București.

Licențe

 

admiral.ro Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
admiral.ro Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
admiral.ro Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: StirilePROTV

Tags: admiral.ro,

VIDEO PROTVPLUS.RO
engie
(P) HOSPICE Casa Speranței, reabilitată printr-o finanțare ENGIE Romania
(P) Îndrăzneşte să mergi până la capăt pentru iubirea ta, cu Teilor
Eragon, filmul cu 180.000 de candidați pentru rolul principal masculin
Fast & Furious 6. Detalii despre blockbusterul la a cărui filmare s-au distrus 100 de mașini
Tudor Chirilă, momentul memorabil din carieră: Am simțit cum calc deasupra pământului
Zece curiozități despre filmul pentru copii Matilda, regizat de Danny DeVito
Clinicile Dentare Dr. Leahu
(P) Clinicile Dentare Dr. Leahu, parteneriat pentru dezvoltatea serviciilor de stomatologie la nivel naţional
(P) Premieră Volkswagen în România: vă puteți comanda mașina direct din mall
(P) ECO SUD optimizează Sistemul de management integrat al deşeurilor din Bacău prin noi investiţii
(P) Continental este dublu câștigător la testul anvelopelor de iarnă ADAC
Curiozități despre Avengers: Age of Ultron, filmul Marvel cu cele mai multe efecte speciale
(P) KMG International și Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie au creat un fond de investiții