(P) Actualizeaza-ti CV-ul si trei copii talentati vor primi burse de studii in valoare de 15.000 de euro de la eJobs

Ultimul update: Luni 16 Ianuarie 2017 07:33
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2017 10:29
Categorie: a
Roberta Amalitii

Aproape fiecare dintre noi am auzit despre copii foarte talentati, insa ai caror parinti fac fata cu greu cheltuielilor de zi cu zi.

Marius Brabete, Malina Aciu si Roberta Amalitii sunt 3 tineri inzestrati cu talent si pasiune, pe care eJobs.ro si-a propus sa ii ajute sa-si continue drumul, sa creada si sa-si urmeze visurile.

Pana pe data de 31 ianuarie, pentru fiecare CV pe care utilizatorii il completeaza in proportie de minim 90%, eJobs doneaza 3 euro* pentru acesti trei copii cu performante exceptionale, dar fara posibilitati materiale sa-si dezvolte mai departe talentul.

Cine sunt cei 3 copii pe care si tu ii poti sprijini impreuna cu eJobs?

Marius Brabete are 13 ani, “colectioneaza” medalii la informatica si matematica, si planuieste sa-si scape familia de o viata plina de lipsuri materiale.

„Imi doresc sa pot participa la cat mai multe concursuri de matematica si informatica, atat in Romania cat si pe plan international. Sunt foarte fericit atunci cand iau premii.”

 

Malina Aciu este o tanara de 14 ani, ambitioasa, talentata si tripla campioana nationala la sah.

  „Sahul este pentru mine cel mai important lucru, desi e adevarat ca am luat premii in mai multe domenii. Invat bine pentru ca eu cred in viitorul meu si stiu ca doar astfel pot schimba ceva”, spune Malina.

 

Iar Roberta Amalitii este o tanara pianista de 18 ani, care a adunat nenumarate premii la concursuri importante dedicate micilor artisti cu ale sale ”poezii in sunete”.

„Sunt cu adevarat fericita atunci cand sunt eu cu pianul meu. Vreau sa studiez mai departe, sa imi investesc timpul pentru a face performanta in acest domeniu, pe care il iubesc.”

 

 

Cum ii poti ajuta?

Simplu: pentru fiecare CV actualizat in proportie de 90%, in perioada 20 decembrie - 31 ianuarie, eJobs.ro doneaza 3 euro pentru a le oferi acestor copii un viitor mai bun. Marius Brabete, Malina Aciu si Roberta Amalitii vor beneficia de o cate o bursa de studii in valoare de 5.000 de euro pentru educatia si dezvoltarea lor.

 Cum a pornit acest proiect?

A fost odata ca niciodata un CV magic. Pe cand era inca de-o schioapa, isi imagina cum va fi el cand se va face mare. Ce pasiuni il vor mana si ce talente nebanuite isi va descoperi. Asa incepe povestea CV-ului magic care, cu ajutorul fiecaruia dintre noi, poate deveni mare si poate ajuta la randul sau trei copii extraordinari sa studieze, sa faca performanta si sa-si continue drumul spre o cariera de succes”, spune Laura Chiculita, chief marketing officer eJobs. "Tinerii, chiar si cei cu rezultate foarte bune, au nevoie de sustinere pentru a continua pe drumul performantei. Scopul acestui program este de a-i ajuta si motiva pe acesti copii sa-si continue studiile".

Daca vrei sa-i sustii si tu pe cei trei copii cu performante exceptionale, intra pe www.ejobs.ro/doneaza/ si completeaza-ti CV-ul!

Despre eJobs

Lansata in 1999, eJobs este astazi cea mai mare platforma de recrutare online din Romania, cu un numar de peste 3,3 milioane de profesionisti conectati la piata muncii si aproape 30.000 de joburi active in orice moment. eJobs Group face parte din grupul media Ringier Romania, membru Ringier AG.

* eJobs va sponsoriza cei 3 copii cu cate 3 euro pentru fiecare CV completat in proportie de min. 90%, in limita a 15.000 de euro.
 

eJobs Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
Marius Brabete Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
Malina Aciu Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
Roberta Amalitii Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: StirilePROTV

Tags: eJobs,

VIDEO PROTVPLUS.RO
continental
(P) WinterContact TS 860 de la Continental este câștigător absolut al „auto motor und sport”
Detalii mai puțin cunoscute din timpul filmărilor pentru Jack Reacher
(P) Casele de marcat, schimbare până la 1 noiembrie
(P) UiPath, în top 10 companii americane cu cei mai fericiți angajați
(P) Anvelopele Continental all season primesc cel mai bun calificativ de la AutoBild
(P) Domestos a dat startul campaniei „Susține igiena în școli”
jack reacher
Zece lucruri despre „Jack Reacher”, filmul în care Tom Cruise și-a făcut singur cascadoriile
(P) Expertiza Fincantieri pentru apărarea României la Marea Neagră
(P) Sanador deschide cel mai mare Centru Oncologic din sistemul medical privat
(P) Altex continuă extinderea - investește în dezvoltarea unui nou depozit
Care e cel mai valoros sportiv român al ultimului secol?
(P) Luni e Ziua Micului Dejun la McDonald's. Surprize pentru clienți până în ora 10