(P) Actualizeaza-ti CV-ul si trei copii talentati vor primi burse de studii in valoare de 15.000 de euro de la eJobs

Roberta Amalitii

Aproape fiecare dintre noi am auzit despre copii foarte talentati, insa ai caror parinti fac fata cu greu cheltuielilor de zi cu zi.

Marius Brabete, Malina Aciu si Roberta Amalitii sunt 3 tineri inzestrati cu talent si pasiune, pe care eJobs.ro si-a propus sa ii ajute sa-si continue drumul, sa creada si sa-si urmeze visurile.

Pana pe data de 31 ianuarie, pentru fiecare CV pe care utilizatorii il completeaza in proportie de minim 90%, eJobs doneaza 3 euro* pentru acesti trei copii cu performante exceptionale, dar fara posibilitati materiale sa-si dezvolte mai departe talentul.

Cine sunt cei 3 copii pe care si tu ii poti sprijini impreuna cu eJobs?

Marius Brabete are 13 ani, “colectioneaza” medalii la informatica si matematica, si planuieste sa-si scape familia de o viata plina de lipsuri materiale.

„Imi doresc sa pot participa la cat mai multe concursuri de matematica si informatica, atat in Romania cat si pe plan international. Sunt foarte fericit atunci cand iau premii.”

Citește și
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

 

Malina Aciu este o tanara de 14 ani, ambitioasa, talentata si tripla campioana nationala la sah.

  „Sahul este pentru mine cel mai important lucru, desi e adevarat ca am luat premii in mai multe domenii. Invat bine pentru ca eu cred in viitorul meu si stiu ca doar astfel pot schimba ceva”, spune Malina.

 

Iar Roberta Amalitii este o tanara pianista de 18 ani, care a adunat nenumarate premii la concursuri importante dedicate micilor artisti cu ale sale ”poezii in sunete”.

„Sunt cu adevarat fericita atunci cand sunt eu cu pianul meu. Vreau sa studiez mai departe, sa imi investesc timpul pentru a face performanta in acest domeniu, pe care il iubesc.”

 

 

Cum ii poti ajuta?

Simplu: pentru fiecare CV actualizat in proportie de 90%, in perioada 20 decembrie - 31 ianuarie, eJobs.ro doneaza 3 euro pentru a le oferi acestor copii un viitor mai bun. Marius Brabete, Malina Aciu si Roberta Amalitii vor beneficia de o cate o bursa de studii in valoare de 5.000 de euro pentru educatia si dezvoltarea lor.

 Cum a pornit acest proiect?

A fost odata ca niciodata un CV magic. Pe cand era inca de-o schioapa, isi imagina cum va fi el cand se va face mare. Ce pasiuni il vor mana si ce talente nebanuite isi va descoperi. Asa incepe povestea CV-ului magic care, cu ajutorul fiecaruia dintre noi, poate deveni mare si poate ajuta la randul sau trei copii extraordinari sa studieze, sa faca performanta si sa-si continue drumul spre o cariera de succes”, spune Laura Chiculita, chief marketing officer eJobs. "Tinerii, chiar si cei cu rezultate foarte bune, au nevoie de sustinere pentru a continua pe drumul performantei. Scopul acestui program este de a-i ajuta si motiva pe acesti copii sa-si continue studiile".

Daca vrei sa-i sustii si tu pe cei trei copii cu performante exceptionale, intra pe www.ejobs.ro/doneaza/ si completeaza-ti CV-ul!

Despre eJobs

Lansata in 1999, eJobs este astazi cea mai mare platforma de recrutare online din Romania, cu un numar de peste 3,3 milioane de profesionisti conectati la piata muncii si aproape 30.000 de joburi active in orice moment. eJobs Group face parte din grupul media Ringier Romania, membru Ringier AG.

* eJobs va sponsoriza cei 3 copii cu cate 3 euro pentru fiecare CV completat in proportie de min. 90%, in limita a 15.000 de euro.
 

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri că Rusia îşi concentrează atacurile sale hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi, informează AFP.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”
Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”

Teheranul minimizează exploziile de vineri atribuite Israelului şi anunţă că nu intenţionează să se răzbune, în dorinţa de a evita un război în regiune.