(P) Accidente rutiere parti vatamate


Ultimul update: Marti 25 Februarie 2020 13:00
Data publicarii: Marti 25 Februarie 2020 12:54
Categorie: Advertoriale
Bogdan Palade

Un avocat este cea mai buna metoda de a da in judecata o companie de asigurari, in cazul in care ai fost implicat intr-un accident rutier si esti parte vatamata.

Un accident care s-a intamplat din vina ta, nu este o exceptie si in acest caz, nu poti face fata fara o abordare competenta si profesionala, care este cheia succesului atunci cand ai de-a face cu justitia si te poate scapa de consecintele negative ale celor intamplate.

Un avocat in despagubiri victime accidente auto poate fi solicitat in urmatoarele cazuri:

· te confrunti cu un accident pentru prima data si nu ai idee cum sa iti aperi propriile interese;
· termenul investigatiei administrative depaseste 30 de zile, iar angajatii organismelor autorizate nu dau nicio explicatie rezonabila si te indeamna sa astepti;
· devenind participant la un accident de circulatie, ai fost presat de angajatii unor organisme autorizate care urmeaza sa initieze proceduri penale impotriva ta. La randul sau, cel care te interogheaza refuza nu numai sa tina seama de informatiile furnizate pentru a-ti arata nevinovatia, dar si de a le inregistra in protocol;
· a fost intocmit un protocol privind o infractiune administrativa impotriva ta si exista o amenintare de lipsire a permisului de conducere;
· la locul accidentului, la insistenta inspectorului politiei rutiere, ai semnat o schema a incidentului cu care nu ai fost de acord.

Baza pentru aceasta a fost asigurarea ca ulterior poate fi completata cu tot ceea ce consideri necesar. Cu toate acestea, dupa ceva timp s-a dovedit ca ai fost gasit vinovat si indus in eroare in mod deliberat.

Ce ar trebui facut in oricare dintre aceste situatii?

Singurul care te poate ajuta si iti poate apara drepturile si cu demnitate sa iesi din aceasta situatie, este un avocat Bucuresti. Este important sa nu pierzi niciun minut. Daca ai devenit o victima a unui accident auto, contacteaza Biroul de avocatura Bogdan Palade cat mai curand posibil. Apelul directionat prompt, creste probabilitatea de a rezolva problema in favoarea ta intr-o etapa timpurie. Acest lucru este confirmat cu toata increderea, de zecile de cazuri implementate cu succes de-a lungul anilor de munca.

Cum te poate ajuta avocatul si in ce cazuri?

Un avocat specializat in despagubiri victime accidente auto te poate ajuta in urmatoarele cazuri:

· Plecarea vinovatului de la locul accidentului de circulatie;
· Apelul la actiuni ilegale (inactiunea) de catre reprezentantii organismelor autorizate;
· Organizarea expertizei tehnice independente si pregatirea documentatiei aferente;
· Luarea de masuri pentru confiscarea bunurilor persoanei responsabile pentru accident ca mijloc de asigurare a creantei;
· Reprezentarea intereselor tale in toate autoritatile competente;
· Face recurs la decizia luata in cursul examinarii cauzei;
· Initiaza proceduri de executare si interactiunea cu executorii judecatoresti.

Serviciile unui avocat sunt accesibile pentru clientii cu aproape orice nivel de venit. In acest caz, este necesar sa se tina cont de faptul ca pretul final pentru serviciile unui avocat in despagubiri victime accidente rutiere, va fi format numai dupa familiarizarea cu un caz specific.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO