(P) Abonamentul la cerneala din imprimantă, unic pe piața din România

Ultima actualizare: 31-08-2021 09:12
(P) Abonamentul la cerneala din imprimantă, unic pe piața din România

Trăim vremuri în care cel mai scump lucru pare să fie timpul liber, pe care cei mai mulți nu mai doresc să-l risipească oricum.

De aceea, abonamentele devin o nouă tendință de consum. Sunt abonamente pentru seriale și muzică online, pentru programe de întreținere fizică, abonamente pentru livrare zilnică de mâncare sau abonamente pentru servicii medicale. Explicația e simplă: un abonament este comod, ușor de folosit, te scapă de anumite griji și, realitatea economică o dovedește, mult mai ieftin decât dacă ai cumpăra respectivul produs sau serviciu cu o anumită periodicitate. Și, foarte important, nu consumă din timpul liber.

 

În această nouă logică de consum, în România există acum abonamentul la cerneala din imprimantă, un serviciu nou și deocamdată unic pe piață. Este serviciul Instank Ink de la HP, disponibil în 36 de țări, cu peste 9 milioane de abonați în întreaga lume.

Instank Ink – economie de bani și timp

Instant Ink este un abonament de imprimare care elimină grija cumpărării de cartușe de cerneală și asigură economii de până la 70% din costul cu cartușele de cerneală originală HP. A fost gândit pentru consumatorii casnici, pentru mici afaceri, dar și pentru angajații care lucrează în continuare de acasă.

Serviciul detectează, printr-o conexiune Cloud, când cerneala originală este pe terminate și livrează automat cartușe noi direct la adresa utilizatorului. Fără alte costuri suplimentare. Livrarea este inclusă în abonamentul lunar și se face doar atunci când e nevoie de cerneală. Informație utilă: cartuşele primite la ușă sunt speciale, fiind mai mari și sunt compatibile doar cu HP Instant Ink.

Aflați cum funcționează serviciul din prezentarea de mai jos.


Planurile de abonament pornesc de la 4.99 lei/lună și, în funcție de numărul de pagini incluse în abonament, pot ajunge la 123 de lei pentru 700 de pagini imprimate într-o lună, acest plan fiind recomandat micilor antreprenori. La un calcul simplu, un set de cartușe noi pentru o imprimantă de birou HP OfficeJet Pro costă în jur de 500 de lei, cu care pot fi imprimate aproximativ 1.000 de pagini. Cu abonamentul HP Instant Ink, 700 de pagini imprimate costă 123 de lei.

Un alt element care face diferența este gradul de acoperire a paginii imprimate. O pagină full-color care redă o imagine și nu doar text presupune un consum mare de cerneală, ceea ce la un cartuș tradițional se va simți în costuri. Modelul cu abonament Instant Ink nu contorizează cerneala consumată, ci doar numărul de pagini imprimate. În funcție de nevoi și de volumul de muncă, utilizatorii își pot schimba abonamentul – mărind sau micșorând numărul de pagini imprimate lunar - sau îl pot anula oricând fără alte costuri. Există și posibilitatea de a reporta pagini nefolosite de la o lună la alta, în limita a trei luni.

Serviciul HP Instant Ink este momentan disponibil pentru imprimantele cu cerneală, utilizatorii care doresc mai multe informații despre abonamente și echipamente pot afla detalii aici, iar cei care au deja o imprimantă HP cu cerneală pot verifica dacă este compatibilă Instant Ink aici.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO