(P) A aparut aplicatia care te rasplateste cu cadouri pentru timpul petrecut la mall


Ultimul update: Sambata 13 Mai 2017 06:53
Data publicarii: Miercuri 10 Mai 2017 14:33
Categorie: Advertoriale
aplicatie a-Ha

Un bucurestean merge la mall de aproximativ 8 ori pe luna si petrece, in medie, 67 de minute la cumparaturi. Cum ar fi daca ar fi premiat pentru fiecare vizita la mall si, chiar mai mult, si-ar putea alege singur cadoul pe care si-l doreste?

Am descoperit aplicatia care iti permite sa faci toate astea. Intri in mall, te plimbi, mergi la film sau faci cumparaturi, iar la final primesti puncte pe care le poti folosi ca sa iti alegi cadoul care ti se potriveste. Este vorba de a-Ha!, cea mai avansata aplicatie a unui centru comercial din Romania, disponibila pentru Promenada si Mega Mall Bucuresti.

Te tine la curent cu ultimele reduceri si cu cele mai in voga trenduri

Nu trebuie sa mai cauti tu cele mai bune oferte si cele mai mari reduceri. De acum, te cauta ele pe tine, direct pe smartphone-ul tau! Aplicatia a-Ha! nu iti ofera doar puncte cu care iti poti alege cadouri, ci te anunta si care sunt ultimele reduceri si cele mai bune oferte din magazine. Iar daca vrei sa fii la curent cu cele mai noi tendinte si sa primesti recomandari de produse alese special pentru tine, le gasesti pe a-Ha!. Cele mai tari brand-uri sunt deja aici, iar inspiratia nu va mai fi o problema. Mai mult, ai acces la informatii despre magazinele tale preferate, sugestii de outfituri, precum si toate noutatile din Mega Mall si Promenada.

Cum sa folosesti aplicatia a-Ha! si sa te bucuri de cadouri?

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa descarci a-Ha! si sa-ti creezi un cont, fie direct in aplicatie, dupa instalare, fie pe site-urile www.promenada.ro sau www.megamallbucuresti.ro, si sa te bucuri de cumparaturi. Iar data viitoare cand vei merge in Mega Mall sau Promenada scaneaza bonurile, intra in magazinele tale preferate, relaxeaza-te si aduna puncte. Fiecare vizita si orice produs cumparat din Mega Mall sau Promenada, te aduc mai aproape de cadoul pe care ti-l doresti.

Aplicatia a-Ha! este disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android, si poate fi descarcata gratuit din App Store si Google Play.
 

Sursa: StirilePROTV

VIDEO PROTVPLUS.RO