(P) 7 tendinţe în modă pe care trebuie să le urmezi în 2020

(P) 7 tendinţe în modă pe care trebuie să le urmezi în 2020
https://www.foggi.ro/rochii-de-ocazie/rochie-dama-eleganta-watch-the-diva-din-tulle-cu-sclipici-p4889/

Anul 2020 vine cu numeroase tendinţe în modă noi, pe care orice femeie care se respectă ar trebui să le urmeze.

Fie că este vorba de alegerea unei rochii elegante de ocazie sau de alegerea unei piese vestimentare ce va fi purtată la job sau în viaţa de zi cu zi.

Prezentările de modă de la New York, Paris, Londra sau Milano au adus în prim-plan tendinţe importante în materie de culoare şi materiale, dar şi în materie de croi. Piesele vestimentare ale anului 2020 trebuie să fie uşor de purtat, prietenoase, culorile trebuie să fie energizante, puternice şi optimiste, iar doamnele şi domnişoarele mult mai încrezătoare în forţele proprii.

Tendinţele în modă în materie de culori în anul 2020, pentru rochii elegante de ocazie şi nu numai

Una din cele mai apreciate culori ale anului 2020 este roşu scarlet, o nuanţă foarte intensă şi deschisă care conferă doamnelor şi domnişoarelor mai multă încredere în forţele proprii şi în propria lor frumuseţe. Roşu scarlet se potriveşte îndeosebi pentru alegerea unei rochii elegante de ocazie din oferta https://www.foggi.ro/rochii-de-ocazie/, dar şi pentru ţinutele de zi.

Citește și
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

La polul opus, albastrul denim este o tendinţă în modă în anul 2020 foarte apreciată pentru ţinutele clasice, de zi, dar şi pentru rochiile sofisticate din mătase cu asemenea aplicaţii, pentru topuri, cămăşi sau sacouri. Este o culoare foarte uşor de purtat care arată foarte bine când este asociată cu nuanţe vibrante şi îndrăzneţe.

Turcoaz deschis este o altă culoare în tendinţele modei anului 2020 atât pentru rochiile elegante, cât şi pentru alte articole vestimentare. Este unul din cele mai neaşteptate trenduri de culoare care, în combinaţie cu tonurile delicate de roz poate fi folosit pentru alegerea reuşită a articolelor vestimentare de primăvară.

Pe de altă parte, rozul coral este o tendinţă foarte bine aspectata în modă anului 2020. Este vorba de o nuanţă caldă de roz, romantică, feminină şi foarte şic, ce poate fi inclusă atât în ţinutele de zi, cât şi în ţinutele de seară. Materialele strălucitoare şi vaporoase precum tulle, mătasea sau paietele arată foarte bine în această culoare.

Nu în ultimul rând, galbenul şofran este un accent interesant de culoare în ţinutele anului 2020, dar şi verdele săturat, acea culoare închisă, misterioasă, care poate fi încercată sub forma articolelor vestimentare din piele mai ales.

Ce piese vestimentare fac diferenţa în anul 2020

Una din cele mai apreciate piese în acest an este rochia cu mâneci bufante, ce poate fi purtată atât ziua, la birou, cât şi seara la ieşiri în oraş sau evenimente formale, reprezentând un stil elegant deosebit. Rochia cu mâneci bufante poate avea aplicaţii din dantelă, perle sau aplicaţii florale şi poate fi purtată mai ales în culori pastelate, uşor sidefate, din materiale foarte vaporoase care pun în evidenţă silueta, împreună cu o coafură lejeră şi cu accesorii discrete care să nu aglomereze ţinuta.

De asemenea, în anul 2020 se poartă şi articolele vestimentare cu textură cadrilata, cu jeanşi, tenisi sau tocuri. Atât gecile în carouri în nuanţe alb-negru, cât şi ţinutele clasice de şcolăriţă sunt la modă în acest an. Din garderobă nu trebuie să le lipsească doamnelor şi domnişoarelor rochiile şi fustele elegante preţioase, precum cele din tulle. Aceste modele sunt ideale pentru a alcătui ţinute feminine elegante care se poartă mai ales cu pantofi cu toc, dar şi cu bocanci sau ghete pentru un look nonconformist.

Volanele, gulerele mari, mânecile bufante sunt elementele romantice ce accentuează volumele şi sunt în trend, aducând delicateţe, romantism şi elegantă. Bluzele cu volane sunt un adevărat must have în modă anului 2020. În altă ordine de idei, obiectele vestimentare cu printuri florale sunt la modă în anul 2020 şi pot fi incluse atât în ţinutele elegante, cu sandale şi pantofi, cât şi în combinaţii mai îndrăzneţe cu bocanci negri şi geacă de piele. Trandafirul se remarcă în mulţimea de flori ce pot fi imprimate pe accesoriile vestimentare.

Costumul cu pantaloni este din nou în trend în anul 2020, dar fiind scos din ţinuta office şi devenind din nou vedetă în ţinutele casual sau elegante. de la un sezon la altul se observa mai multă fantezie şi graţie când vine vorba de costumul cu pantaloni, aceasta fiind poate cea mai fashionable piesă din garderobă modernă.

Nu în ultimul rând, sunt şi alte piese vestimentare foarte apreciate şi la modă în anul 2020, precum cămaşa albă reinterpretată cu croieli şi cu elemente decorative speciale, dar şi piesele vestimentare ce aparţin stilului safari. Moda anilor 70-80 revine sub formă de rochii şi bluze cu flori, cu umeri înalţi şi cu materiale strălucitoare, astfel încât doamnele şi domnişoarele să se simtă bine în ceea ce poartă.

Fără doar şi poate, în anul 2020 tendinţele în modă îndeosebi pentru rochiile elegante sunt uşor de identificat şi de respectat, piesele vestimentare pun accent pe feminitate, pe posibilitatea că doamnele şi domnişoarele să iasă în evidenţă într-un mod pozitiv, să atragă atenţia prin ţinutele pe care le aleg, fie cu imprimeuri florale, cu volane şi cu materiale preţioase, fie în diferite combinaţii îndrăzneţe, precum rochie elegantă şi bocanci sau ghete.

Dacă vor ţine cont de sfaturile specialiştilor, reprezentanţele sexului frumos nu vor da greş cu alegerea făcută.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) UniCredit Bank lansează platforma onemarkets Fund. Noi oportunități de investiții pentru români
(P) UniCredit Bank lansează platforma onemarkets Fund. Noi oportunități de investiții pentru români

UniCredit Bank lansează platforma onemarkets Fund, aducând noi oportunități de investiții pentru piața românească, prin lansarea a 14 noi fonduri mutuale.

Opt cursuri și workshop-uri intensive și peste 20 de speakeri internaționali și români la GPeC SUMMIT 20-21 mai 2024
Opt cursuri și workshop-uri intensive și peste 20 de speakeri internaționali și români la GPeC SUMMIT 20-21 mai 2024

PRO TV și VOYO sunt parteneri media principali ai GpeC. Aflat la a 19-a ediție anuală, GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din CEE și se va desfășura în București pe 20-21 Mai.

(P) Altex adaugă în rețeaua sa, de peste o sută treizeci de magazine, un nou magazin în Timișoara
(P) Altex adaugă în rețeaua sa, de peste o sută treizeci de magazine, un nou magazin în Timișoara

Altex adaugă în rețeaua sa, de peste o sută treizeci de magazine, un nou magazin în Timișoara.

Recomandări
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”

Sudul Libanului este vizat de „o acțiune ofensivă” pornită de Israel, miercuri, în paralele cu pregătirile pentru o operațiune terestră în Rafah.

Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP
Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP

Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.