(P) 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre tratamentele anti-aging


Ultimul update: Joi 21 Noiembrie 2019 13:08
Data publicarii: Joi 21 Noiembrie 2019 12:56
Categorie: a
aging

Involuntar, trecerea timpului vine însoțită de o serie de semne vizibile pe corpul nostru.

Din acest motiv, începând cu vârsta de 20-30 de ani, se recomandă folosirea tratamentelor anti-aging, care au rolul de a preveni îmbătrânirea pielii, atunci când aceasta nu mai produce suficient colagen sau acid hialuronic. Află care sunt lucrurile pe care trebuie să le cunoști despre tratamentele anti-aging, din rândurile de mai jos!


Stabilește o consultație cu un medic dermatolog


Pentru că pe piață sunt disponibile numeroase produse anti-aging și tratamente puse la dispoziție de clinici autorizate, trebuie să deții toate informațiile necesare, înainte de a lua o decizie.

De aceea, se impune stabilirea unei consultații cu un medic dermatolog, care îți poate spune ce tip de tratamente anti-aging ți se potrivesc.

Totodată, specialistul va fi cel care îți poate împărtăși cele mai bune sfaturi de cosmetică, cu rolul de a preveni și a trata semnele îmbătrânirii sau îți poate recomanda un tratament personalizat, în funcție de nevoile tale.


Ce reprezintă un tratament anti-aging?


Tratamentele anti-aging reprezintă soluții prin intermediul cărora se poate păstra nivelul colagenului și al acidului hialuronic la o valoare normală, astfel încât pielea să aibă fermitate.

Trebuie să știi că înainte de a folosi tratamentele anti-aging ai nevoie de un plan clar de tratament, deoarece nu optezi pentru o simplă curățare a tenului, ci pentru un procedeu complex, ce trebuie adaptat tipului tău de ten. Poți opta pentru o gamă de produse anti aging Vichy, care include creme de zi sau noapte, ideale pentru prevenirea îmbătrânirii pielii.

Cremele de noapte și măștile au rolul de a regenera pielea expusă zilnic agresiunilor externe, îmbunătățind aspectul pielii. Prin folosirea lor, pielea devine hidratată, capătă un aspect luminos iar liniile fine sunt netezite vizibil.

 

Când poți începe să folosești tratamente anti-aging?

 

Cea mai bună metodă de a lupta împotriva semnelor îmbătrânirii este chiar prevenția, de aceea chiar și la 20 de ani poți apela la tratamentele anti-aging. Atâta timp cât tratamentele și produsele folosite sunt de calitate, ai ocazia de a-ți menține pielea tânără pentru cât mai mult timp. Discută cu medicul dermatolog, care îți poate oferi cele mai bune soluții pentru tine și nu uita că razele soarelui pot fi avea efecte severe pentru piele, favorizând apariția ridurilor.

Din acest motiv, trebuie să folosești creme și produse de machiaj cu factori de protecție. Mai mult, când te apropii de vârsta de 30 de ani, introducerea tratamentelor anti-aging în rutina zilnică reprezintă un lucru necesar, deoarece pielea începe să prezinte semne mai accentuate de îmbătrânire.


Care sunt ingredientele optime pe care le poți alege?


Atât pentru tratamentele anti-aging folosite în cadrul unei clinici, cât și pentru cele aplicate acasă, alege cu atenție produsele pe care le folosești. Pentru ca tenul să se bucure de o îngrijire optimă, este indicat să investești în produse de calitate, pe bază de acid hialuronic care pătrunde adânc în piele. Nu alege produsele potrivite tenului tău fără sfatul specialistului, astfel încât să beneficiezi de cele mai bune rezultate.


Când sunt vizibile rezultatele tratamentului anti-aging?

 

Atâta timp cât folosești cu regularitate produsele anti-aging recomandate de medicul dermatolog, rezultatele pot fi vizibile în cel mai scurt timp.

Desigur, timpul de la începerea tratamentului până la obținerea rezultatelor dorite poate varia, în funcție de tratamentul ales și de pielea ta. În ceea ce privește durata tratamentelor, aceasta variază în funcție de problema tenului și de tehnologia utilizată.

Nu trebuie să te aștepți la rezultate imediate, de la prima folosire a produselor, deoarece rutina de îngrijire trebuie să conțină un adevărat ritual.

Există numeroase soluții eficiente, care te ajută să lupți împotriva semnelor îmbătrânirii. Dacă îți dorești ca aceste semne să nu mai fie vizibile pe tenul tău pe măsură ce anii trec, alege cele mai bune produse anti-aging, conform indicațiilor specialistului.

 

Sursa: Pro TV

Tags: anti-aging,

VIDEO PROTVPLUS.RO