(P) 5 lucruri de știut despre piscinele construite în curte

advertorial

Foarte multă lume visează la o piscină în curte, în care să se poată arunca în fiecare seară, după orele obositoare de la serviciu.

Acest tip de construcție reprezintă idealul multor persoane care locuiesc la casă, însă foarte multe dintre acestea nu cunosc pe deplin ce presupune o acest proiect realizat de la 0.

În ciuda distracției și relaxării pe care o oferă o piscină, aceasta presupune foarte multă muncă și cheltuieli suplimentare, pe care trebuie să le cunoști înainte de a te apuca de construirea acesteia, pentru a nu fi luat prin surprindere odată cu trecerea timpului.

Iată care sunt lucrurile pe care trebuie să le cunoști despre piscinile amplasate în curți:

· Construcția este costisitoare

O piscină construită în curte presupune foarte multe cheltuieli, iar costul construirii acesteia este destul de ridicat, fapt pentru care nu toată lumea își permite un astfel de loc de distracție. În cazul în care îți dorești una pentru care să nu investești foarte mult, este recomandat să te orientezi spre cele gonflabile, care se găsesc în magazine, pentru că cele construite de meseriași necesită foarte mulți bani, care, la un calcul simplu, rezultă o sumă semnificativă.

· Trebuie schimbată apa în mod constant


Trebuie să știi că, în momentul în care finalizezi construcția piscinei, nu este ca și cum ai terminat toată treabă în legătura cu aceasta. Ea trebuie îngrjită constant, chiar dacă este vară și nu plouă sau ninge. Dacă îți dorești să înoți alături de familie oricând îți dorești, trebuie să te ocupi săptămânal de aspectul apei, fapt pentru care este indicat să te informezi cu privire la cele mai bune pompe submersibile, cu ajutorul cărora să înlocuiești mereu apa din bazin.

· Necesită curățare regulată

Nimănui nu-i face plăcere să înoate printre frunze, insecte sau mizerie, fapt pentru care, dacă visezi să îți petreci toată vara în piscină, trebuie neapărat să o cureți în mod regulat. Ai nevoie de o plasă pentru gunoaie, pe care să o folosești de fiecare dată înainte să te arunci în piscină. În plus, bazinul trebuie dezinfectat ori de câte ori ai puțin timp liber, pentru a sta departe de microbi sau diferitele afecțiuni ale pielii.

· Iarna, trebuie acoperită


Chiar dacă, în sezonul geros, nu te mai atrage cu nimic piscina din curte, acest lucru nu înseamnă că trebuie s-o lași în paragină, neîngrijită. Este esențial ca, odată cu venirea anotimpului friguros, să o acoperi cu un capac special, care se găsește în magazine. Acesta te va ajuta să o păstrezi în starea inițială, chiar și după o iarnă foarte grea și anevoioasă.

· Trebuie recondiționată frecvent

Dacă îți dorești o piscină superbă, care să fie apreciată și admirată de toți vecinii și prietenii, este indicat ca, de fiecare dată când vopseaua se decojește sau lemnul de pe margini se umflă, să o recondiționezi, pentru ca aspectul acesteia să rămână în mod constant unul deosebit de frumos. Nu costă mult să faci asta o dată la câțiva ani, însă necesită timp, dar dacă îți dorești un loc de relaxare ca la carte, trebuie să faci loc și acestei activități în agenda plină a zilelor aglomerate.

În concluzie, o piscină nu presupune doar construcția acesteia, ci și alte multe lucruri și cheltuieli suplimentare, motiv pentru care este recomandat să te gândești de mai multe ori înainte de a angaja meseriași care să se ocupe de amenajarea acesteia.
 

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Mobexpert inaugurează un nou magazin
(P) Mobexpert inaugurează un nou magazin "Concept Store" în Baie Mare Value Centre

Mobexpert deschide joi, 29 septembrie, la Baia Mare, un nou magazin tip „Concept Store” cu mobilier și decorațiuni pentru casă. Reţeaua operată se extinde, astfel, la 28 de magazine și parteneri la nivelul României.

(P) Hornbach inaugurează un magazin în Constanța
(P) Hornbach inaugurează un magazin în Constanța

Cel de-al nouălea magazin Hornbach din România va fi inaugurat la Constanța mâine, 28 septembrie.

Să ne amintim ce ne oferă speranță. Alex Bogdan: Depinde doar de noi să putem rescrie povestea unui an mai bun
Să ne amintim ce ne oferă speranță. Alex Bogdan: Depinde doar de noi să putem rescrie povestea unui an mai bun

Anul 2021 a fost unul greu, cu multe probleme de înfruntat pe mai multe planuri și restricții din cauza pandemiei și tocmai de aceea avem nevoie de speranță, mai mult, avem nevoie să ne amintim ce ne oferă speranță.

Recomandări
Zelenski:
Zelenski: "Ucraina nu acceptă preluările de teritorii. Repet, pentru cei care înţeleg doar rusă: Dacă vrei să trăieşti, fugi"

"Ucraina nu poate şi nu va suporta nicio încercare a Rusiei de a pune mâna pe vreo parte a pământului nostru", a spus preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski în discursul său zilnic, potrivit site-ului preşedinţiei, scrie News.ro. 

Preţurile petrolului au crescut, miercuri, pentru a doua zi consecutiv
Preţurile petrolului au crescut, miercuri, pentru a doua zi consecutiv

Preţurile petrolului au crescut, miercuri, pentru a doua zi consecutiv, cu peste 3 dolari pe baril, revenindu-şi după pierderile recente, deoarece dolarul american şi-a atenuat câştigurile.

 

Ciucă: Probabilitatea ca Federaţia Rusă să folosească arme nucleare este „una mică”; decizia nu aparține unui singur om
Ciucă: Probabilitatea ca Federaţia Rusă să folosească arme nucleare este „una mică”; decizia nu aparține unui singur om

Primul ministru Nicolae Ciucă consideră că probabilitatea ca Federaţia Rusă să folosească arme nucleare este ”una mică”.