(P) Orange prezinta Summer Well, un festival ca o vacanta

Ultima actualizare: 02-07-2016 00:00

Summer Well se intoarce pentru a 6-a editie pe Domeniul Stirbey din Buftea, pe 13 si 14 august, cu o experienta completa de festival: cele mai bune trupe live, cel mai cool public de festival si un decor de poveste.

Cel mai important festival de muzica alternativa din Romania are pe lista de artisti nume ca The Chemical Brothers, Hurts, The Neighbourhood sau Years & Years.

La Summer Well lumea merge in primul rand pentru atmosfera, pentru prieteni vechi si prieteni noi, pentru activitatile culturale diverse pe care le gasesti in cadrul festivalului ca o vacanta.

Pentru Hurts nu va fi prima data cand vine in Romania. Theo si Adam au venit aici ca sa filmeze clipuri si toate turneele lor au inclus cate un concert pentru fanii romani care ii asteapta acum la Summer Well!

Cel mai important nume de Summer Well, The Chemical Brothers e un duo britanic ce a inceput revolutia muzicii electronice in 1989.

Au pana acum nu mai putin de 6 albume de Number One in Marea Britanie si nenumarate hit-uri, ce vor fi ascultate duminica la Summer Well, un festival prezentat de Orange.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO