Online este mai ieftin. Cum poti sa economisesti bani "la pachet" inainte sa inceapa scoala

Ultima actualizare: 31-08-2013 06:52
Incepe Scoala

ACESTA ESTE UN TEXT PUBLICITAR.

Cu o categorie specialadedicata inceperii noului an scolar, Elefant.ro vine in intampinarea tuturor parintilor de elevi cu preturi mici si pachete special gandite in concordanta cu nevoile celor mici.

Astfel, acei copii care din septembrie vor incepe clasa a 1-a au la dispozitie mai multe pachete speciale prin care parintii pot nu doar sa cumpere tot ce are nevoie cel mic, ci si sa economiseasca bani. Insa, parintii ar trebui sa stie ca pachetele nu sunt doar pentru boboci, ci pentru copii mai mari, de la clasa 0 la clasa a 12-a.

Un pachet de sase caiete, dintre care doua A4 de 48 de file, dictando si matematica, doua A5 de 80 de file, dictando si matematica, si doua A5 de 48 de file, dictando si matematica, poate fi achizitionat pentru 56,46 de lei, pret redus cu 13%.

De asemenea, parintii pot cumpara si pachetul “Biroul de acasa”, care contine un capsator si capse, un perforator, un calculator de birou, un clipboard, doua pachete de biletele adezive si un aparat cu banda corectoare in diverse culori la pretul de 66,90 de lei, pret redus cu 13%.

Toti cei care intra pe www.stirileprotv.ro beneficiaza de un voucher cadou cu un extra discount de 10% pentru cumparaturile de pe Elefant.ro.

 

Elefant.ro este cel mai mare site de vanzari de rechizite si carti care ofera reduceri pentru ca tu sa-ti pregatesti copilul de scoala si ca ghiozdanul lui sa fie plin cu tot ce va avea nevoie.

Online este intotdeauna mai ieftin, iar parintii vor economisi si timpul pierdut prin zeci de magazine. Comanda vine direct la birou sau acasa, astfel incat piticul va merge in prima zi de scoala din acest an pregatit pentru a deslusi noi mistere.

Daca lasi cumparaturile pe ultima zi si nu vrei sa dai piept cu aglomeratia specifica, ar fi bine sa stii ca Elefant.ro este deschis indiferent de vreme, ora sau zi, si cu doar cateva click-uri comanda porneste spre tine.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO