(P) OMV Petrom și Auchan au inaugurat prima stație complet modernizată din București. Vor fi 400 în România, până în 2024

15-12-2020 20:00

OMV Petrom și Auchan Retail România vor investi peste 50 de milioane de euro pentru modernizarea celor 400 de stații de alimentare Petrom.

Magazinele de proximitate MyAuchan vor înlocui spațiile comerciale existente din stațiile Petrom, punând la dispoziția clienților o ofertă de peste 2.500 de produse.

OMV Petrom și Auchan Retail România investesc peste 50 milioane de euro pentru modernizarea stațiilor din rețeaua Petrom. Acestea vor include magazine de proximitate MyAuchan. Cele două companii au inaugurat astăzi prima stație modernizata din București.

Radu Căprău, membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil pentru activitatea Downstream Oil:
„Așteptările și nevoile clienților noștri sunt din ce în ce mai sofisticate, iar eforturile noastre trebuie să fie în aceeași direcție. Cu partenerul nostru, Auchan, aducem experiența supermarketului în stațiile Petrom. Raportul unic calitate/preț accesibil care definește marca Petrom va fi completat cu oferta Auchan de produse convenabile și accesibile non-stop, disponibile în timp ce clienții își alimentează mașinile.”

Până în 2024, aproximativ 400 de stații de alimentare din rețeaua Petrom amplasate în zone rurale și urbane ale țării vor fi reamenajate atât la interior, cât și la exterior.

Magazinele de proximitate MyAuchan vor fi integrate în locul spațiilor comerciale existente din stațiile Petrom. Clienții vor găsi pe rafturi peste 2.500 de produse la un raport preț-calitate avantajos, de la alimente premium, incluzând produse gata preparate, cafea proaspătă, produse proaspete (fructe și legume, brutărie, lactate) și alte produse de băcănie, până la produse non-alimentare, precum cosmetice, detergenți, produse pentru bebeluși și accesorii auto.

Ionuț Ardeleanu, director general Auchan Retail România: „Printr-un mix unic ce reunește alimentarea cu combustibil și un comerț modern cu produsele necesare zi de zi, completat de o serie de servicii profesioniste atât in-store cât și digitale, respectiv o experiență deosebită, magazinele MyAuchan deschise în stațiile OMV Petrom își propun să devină un pasaj util, plăcut și avantajos pentru societatea modernă aflată în permanentă mișcare. Inaugurăm astăzi prima stație complet modernizată și ne continuăm acest plan ambițios ce presupune remodelări progresive de circa 100 de stații pe an. Suntem bucuroși că diferența Auchan va putea ajunge, grație parteneriatului cu Petrom, în peste 250 de noi localități.“


VIDEO PROTVPLUS.RO