Noul magazin online Huawei Store se lansează în România. Marele premiu: un HUAWEI Mate Xs pliabil de peste 2.000 euro

Dată publicare: 19-04-2021 07:21
Dată actualizare: 19-04-2021 07:38


Huawei

Noul magazin online al companiei Huawei, Huawei Store, se lansează în România în luna aprilie, cu premii în valoare de mii de euro pentru cei care se vor înscrie gratuit pe lista de așteptare.

Noul Huawei Online Store va conține toate categoriile de dispozitive proprii ale celebrei companii de tehnologie – smartphone, PC & tablete, wearables și audio – și este special creat pentru a-i menține conectați pe utilizatori la produsele și cele mai bune oferte Huawei.

Astfel, cei care se vor înscrie la newsletter-ul de pe pagina dedicată Huawei Store vor primi automat un voucher de 100 de lei, care va putea fi folosit pentru achiziția de produse din noul magazin.

De asemenea, utilizatorii care își vor face cont pe această platformă vor putea primi vouchere în valoare de 3 000 de lei, care să fie folosite în magazin.

Marele premiu: un HUAWEI Mate Xs pliabil de peste 11.000 de lei

Marele premiu este reprezentat de un HUAWEI Mate Xs, telefonul pliabil în valoare de peste 2000 de euro, care stabilește noi standarde în ceea ce privește categoria smartphone.

Pentru a participa la acest concurs clienții trebuie să facă achiziții de peste 100 de lei. În plus, primii 500 astfel de clienți, care cumpără de peste 100 de lei din magazin, primesc premii surpriză de tip ”Mystery Gift Box”, în valoare de 199 lei.

De asemenea, când un utilizator va recomanda o altă persoană pentru a-și crea cont în magazin, atât el, cât și cel recomandat, vor primi vouchere suplimentare de 50 lei.

Nu în ultimul rând, cei care vor comenta pe paginile produselor magazinului sau vor posta review-uri în comunitatea Huawei despre experiențele avute cu produsele companiei vor primi vouchere de 30 lei.

Toate detaliile despre campanie sunt disponibile pe pagina Huawei și în newsletter-ul dedicat.

Articol susținut de Huawei România.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO