(P) #Netliberare continuă la Cartela Telekom


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Luni 04 Decembrie 2017 07:20
Categorie: Advertoriale
telekom

Video nelimitat în YouTube, Netflix, HBO GO, Amazon Video şi Telekom TV.

Telekom continuă seria #Netliberare şi aduce cea mai tare ofertă la Cartela Telekom. Dă drumul distracției pe net și discuțiilor lungi cu prietenii, fără grija traficului de date!

Video nelimitat în YouTube, Netflix, HBO GO, Amazon Video, Facebook şi Telekom TV, cu Opţiunea 5, cu 5 euro credit. Prinde noua ofertă la Cartela Telekom cu net cât doreşti, la un preț imbatabil.

Activează-ți acum o Cartelă Telekom nouă şi bucură-te de net fără griji. Ai trafic gratuit şi nelimitat pentru video în cele mai tari platforme, să nu ratezi niciun viral, niciun serial şi niciun meci al echipei preferate. Şi nu ai limită la încărcat video-uri în YouTube sau Facebook, direct de pe telefonul mobil.

Trafic nelimitat în Facebook, Facebook Messenger şi WhatsApp

Eşti sociabil, ai mereu lucruri de povestit, îţi place sa fii la curent cu tot ce se întâmplă sau eşti pur şi simplu doar curios? Încă o veste bună pentru tine, pentru că acum Cartela Telekom vine cu trafic gratuit în aplicaţiile de social media de care eşti nelipsit – Facebook, Facebook Messenger şi WhatsApp, fără a consuma resursele de date incluse.

În plus, la toate opţiunile Cartelei Telekom primeşti cel mai tentant bonus de net, #GigaDay, de 30 GB lunar, câte 1 GB de net pe zi, ca să stai pe net oricât dorești. Și beneficiezi în continuare de bonusul #GigaDay atât timp cât reîncarci la timp și nu lași opțiunea să se dezactiveze.

Este dreptul tău să ai tot netul de care ai nevoie. Adică video nelimitat în YouTube, Netflix, HBO GO, Amazon Video, Facebook şi Telekom TV, traffic nelimitat în Facebook, Facebook Messenger şi WhatsApp, plus bonusul #GigaDay, la Cartela Telekom, cu doar 5 euro credit.

Mai mult, cu noile oferte la Cartela Telekom, ai nelimitat minute şi SMS-uri în reţelele Telekom Romania, până la 2.000 de minute naționale sau internaţionale în reţelele fixe sau SMS-uri naţionale și până la 250 de minute internaţionale în reţelele mobile.

Hai #Netliberare la Cartela Telekom! Află mai multe pe www.telekom.ro

Sursa: Pro TV

Tags: telekom, trafic,

VIDEO PROTVPLUS.RO