Liceul din Bals modernizat la standarde europene dupa ce a castigat un premiu de 20.000 euro la Olimpiadele Kaufland

Ultimul update: Marti 06 Decembrie 2016 18:17
Data publicarii: Marti 22 Noiembrie 2016 17:17
Categorie: a

Peste 900 de copii beneficiaza de cele mai bune conditii la Liceul teoretic Petre Pandrea din Bals.

Liceul a castigat un premiu de 20.000 euro la Olimpiadele Kaufland, iar banii obtinuti au fost folositi pentru modernizarea si dotarea liceului dupa standardele momentului in Europa.

Elevii beneficiaza acum de o sala multimedia in care isi pot desfasura activitatea intr-un mediu modern si de un centru after school in care isi pot dezvolta abilitatile artistice intr-un ambient prietenos. Copiii au acces intr-un cadru adecvat la tehnologiile momentului: internet, aparatura foto-video, calculatoare, software, sisteme de sonorizare si proiectie sau alte dispozitive ce tin de tehnologia informatiei si a comunicarii.

Marian Anghel, coordonator implementare proiect Olimpiadele Kaufland in Bals: "Atat elevii cat si profesorii vad ce se intampla in alte tari si isi doresc si ei si asta duce la progres. Tehnologiile moderne. lucrurile astea noi le ofera un alt cadru de invatat. Nu tocesc, cum stim noi sa spunem despre elevi, ci ii ajuta sa inteleaga fenomenele mult mai bine."

Andreea Mihaela, eleva: "Olimpiadele Kaufland au insemnat o munca in echipa, adunarea tuturor fortelor pentru a putea iesi ceva frumos.
Reporter: Cat de mult conteaza pentru tine sa beneficiezi de tehnologia prezentului in scoala?
Andreea Mihaela, eleva: Cred ca pentru orice elev conteaza foarte mult, pentru ca trebuie sa fim moderni si fara aceste lucruri nu putem sa traim, sa zic asa. Aveam nevoie de acest cabinet multi media pentru liceu, pentru editare foto video, pentru pagina web, pentru ca sunt multi care vor sa urmeze aceste facultati."

Copiii invata si se distreaza in centrul de activitati extra-curriculare. Aici, parintii le ofera celor mici posibilitatea unei alternative la programul liber si suport pentru activitati educative si de instruire.

S-au achizitionat echipamente electronice pentru cele doua sali destinate activitatii educationale. Si Cancelaria a fost dotata cu noua tehnologie, iar copiii au acum si o sala pentru servit masa.

Mariana Gheorghe, director liceul teoretic Petre Pandrea: "Parintii isi vor lasa copiii intr-un mediu sigur, intr-un mediu in care isi pot dezvolta tot felul de activitati si iata ca este un bonus, un beneficiu nu numai pentru noi cat si pentru comunitate."

2.290.000 euro este valoarea totala a premiilor la Olimpiadele Kaufland.

Marian Anghel, coordonator implementare proiect Olimpiadele Kaufland in Bals: "M-as abucura daca mult mai multe scoli ar reusi sa faca proiecte, pentru ca se schimba total impresia despre tot ceea ce inseamna un invatamant modern."

Dumitru Paul Daniel, profesor limba engleza: "Totul evolueaza extrem de rapid in jurul nostru. Trebuie sa ne adaptam si sa venim cu noi provocari pentru elevi."

VIDEO PROTVPLUS.RO
ROMANIA, TE IUBESC!
Lansare "Romania, te iubesc!" - interviu Cosmin Savu
Aprope două decenii de jurnalism de investigație, într-o carte ca un carusel al emoțiilor. Te vei înduioșa, vei râde și te vei înfuria, (re)descoperind lumea în care trăim. O radiografie sinceră a României noastre cea de toate zilele, scrisă de elita investigației jurnalistice de televiziune - echipa ”România, te iubesc!”, se lansează duminică, 18 nopiembrie la Târgul Gaudeamus, standul editurii Humanitas.

02:31
ROMANIA, TE IUBESC!
Lansare "Romania, te iubesc!" - interviu Paula Herlo
Aprope două decenii de jurnalism de investigație, într-o carte ca un carusel al emoțiilor. Te vei înduioșa, vei râde și te vei înfuria, (re)descoperind lumea în care trăim. O radiografie sinceră a României noastre cea de toate zilele, scrisă de elita investigației jurnalistice de televiziune - echipa ”România, te iubesc!”, se lansează duminică, 18 nopiembrie la Târgul Gaudeamus, standul editurii Humanitas.

03:06
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LAS FIERBINTI
Dedicaţia e gratis
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

07:59
vocea romaniei
Dana Olteanu: Eu simt că am succes pentru simplul fapt că am viața pe care mi-am dorit-o
Cody the Robosapien, filmul inspirat de jucăria creată de un fizician NASA
Adi Despot şi Mirela Bucovicean, invitaţi la o lansare în Japonia. "Parcă eram într-o navă spaţială"
(P)Telekom România a marcat un an de la lansarea promisiunii #BUSINESSLIBER
Cum ne putem crește calitatea vieții fără să așteptăm 100 de ani?
(P) Focşani zâmbeşte: McDonald's a deschis primul restaurant din oraş
daisy tech
(P) Modelele Daisy Tech, cele mai căutate case de marcat cu jurnal electronic
(P) Un gorjean a câștigat aproape 145.000 de lei la sloturile Fortuna
(P) HOSPICE Casa Speranței, reabilitată printr-o finanțare ENGIE Romania
(P) Îndrăzneşte să mergi până la capăt pentru iubirea ta, cu Teilor
Eragon, filmul cu 180.000 de candidați pentru rolul principal masculin
Fast & Furious 6. Detalii despre blockbusterul la a cărui filmare s-au distrus 100 de mașini