Lansarea noilor colecții Silk Essentials


Ultimul update: Vineri 21 Iunie 2019 12:50
Data publicarii: Vineri 21 Iunie 2019 12:43
Categorie: a
Silk Essentials

Designerul român Laura Hîncu a lansat miercuri, 12 iunie 2019, în cadrul celei de-a patra ediții a Silk Garden Party, două noi secțiuni Home și Demi Couture.

Designerul a lansat si noua colecție de piese vestimentare de bază din mătase pentru femei - Silk Essentials, disponibile online pe www.shop.laurahincu.ro.

Noua secțiune HOME include așternuturi din mătase, cămăși de noapte și desuuri, alese atent pentru a asigura un confort luxos acasă. Fețele de pernă clasice sau tip Oxford, cearceaful fix sau standard, rochia cu bretele şi halatul din mătase, pantalonii scurți, trening din cașmir pur organic și masca de dormit din mătase sunt piesele propuse în noua colecție necesare pentru a asigura confortul maxim acasă.

Noua secțiune DEMI COUTURE propune rochii din mătase pură pentru ocaziile speciale, pictate manual și tăiate din cele mai spectaculoase texturi de mătase – mikado, satin duchesse și mătase-spumă. Piesele pictate manual sunt realizate în colaborare cu artista Beatrice Șerban, iar tehnica folosită respectă fluiditatea texturii de mătase și linia generală Silk Essentials de estetică a simplității.

Colecția Silk Essentials pentru femei din acest an completează piesele deja existente pe shop.laurahincu.ro cu texturi noi din mătase fluidă și foarte feminină, precum charmeuse și mătasea-spumă, precum și texturi rigide, extrem de elegante, organza și mikado, regăsite într-o serie de piese arhitecturale, interpretate minimalist. Cele 50 de ținute cuprind rochii în diverse drapaje, cămăși și bluze delicate, fuste, pantaloni, potrivite pentru orice loc, în orice moment al zilei.

Modelele sunt puse în valoare de utilizarea unei varietăți de tipuri de mătase realizate din amestec realizate din din amestec cu alte fibre naturale – cașmir pur organic, bumbac și lână..

„Proiectul Silk Essentials a pornit din dorința de a oferi femeii moderne și active acces imediat la o soluție vestimentară elegantă, rafinată și versatilă, așa cum doar mătasea poate fi. La doi ani de la lansare, putem spune că interesul pentru mătase și fibre naturale este în creștere, motiv pentru care dorim să dezvoltăm și să diversificăm, în continuare, secțiunile de pe www.shop.laurahincu.ro, de data aceasta fiind lansate două noi secțiuni – Home și Demi Couture. Realizarea acestui magazin online a fost posibilă prin finanțare europeană nerambursabilă, însă investițiile noastre în dezvoltarea lui continuă și în prezent.” a declarat Laura Hîncu.

FULLSCREEN
Lansarea noilor colecții Silk Essentials
  • /

Sursa: Pro TV

Tags: moda, lansare, fashion,

VIDEO PROTVPLUS.RO
(P) Lasă-te purtat de o poveste senzorială cum nu ai mai întâlnit, la Electric Castle 2019
(P) Lasă-te purtat de o poveste senzorială cum nu ai mai întâlnit, la Electric Castle 2019
(P) Experiență senzorială completă la Electric Castle 2019. Iată cum se simte muzica!
(P) STUDIU: OMV aduce la Electric Castle tehnologia Super Selfie
(P) MEGA IMAGE crește legume controlate pas cu pas
(P) Informații utile despre jocurile de noroc online din România
Bile sărate sau dulci, cu cremă de brânză Hochland
La Provincia
(P) Campionii se cresc de mici cu pui de cea mai bună calitate. LaProvincia luptă pentru viitorii olimpieni
Cele mai cool 5 festivaluri din lume, unde muzica chiar e pentru toți
(P) Ce este și cum funcționează un elevator auto?
(P) Serviciile de investigații private Detectiv Premium – o soluție necesară și de actualitate pentru publicul românesc
(P) Premium Store se extinde în București și deschide al doilea showroom de mobilă și electrocasnice
(P) Reputația online, o necesitate pentru orice companie care își dorește succesul