(P) Huawei vine cu oferte extra de 10% pentru zeci de produse în cadrul campaniei de Valentine’s Day

Huawei vine cu oferte extra de 10% pentru zeci de produse în cadrul campaniei de Valentine’s Day

Huawei Consumer BG continuă seria de oferte din campania dedicată Valentine’s Day, cu discount-uri extra.

Toate tipurile de oferte, dar și alte surprize sunt disponibile pe www.huaweistore.ro.

Huawei Consumer BG vine în întâmpinarea pasionaților de tehnologie cu produse din toate gamele de dispozitive, cum ar fi: PC, wearable, audio, smartphone, tablete și display la prețuri speciale.

Iar pentru că un strop de inspirație nu strică niciodată, Huawei a pregătit numeroase idei și propuneri de cadouri perfecte pentru a surprinde persoanele iubite. Ofertele sunt valabile până pe data de 24 februarie pe www.huaweistore.ro.

Huawei continuă perioada reducerilor dedicate lunii iubirii și, în perioada 14-20 februarie, acordă un discount suplimentar de 10% pentru numeroase produse, printre care smartphone-urile nova 9 și nova 8i, smartwatch-urile WATCH 3 și WATCH 3 Pro, laptopul MateBook 14s sau boxa Sound Joy. Astfel, telefonul nova 9 Starry Blue este disponibil la prețul de 1.999 lei, iar laptopul MateBook 14s Space Gray dispune de prețul promoțional de 5.699 lei. Oferta completă este disponibilă pe www.huaweistore.ro.

Campania de Valentine’s Day cuprinde mai multe tipuri de oferte: de tip bundle, reduceri de preț, vouchere și un concurs pentru cei care se abonează până pe data de 24 februarie la newsletter-ul dedicat de pe www.huaweistore.ro, unde se pot câștiga prin tragere la sorți 3 smartwatch-uri HUAWEI WATCH 3 Pro.

În continuarea este valabilă și oferta suplimentară pentru toți cei care cumpără produse de peste 3.000 lei, care beneficiază de o reducere de 300 de lei introducând codul de reducere AVALENTINE300. Cei ale căror cumpărături depășesc 5.000 lei primesc o reducere de 600 de lei introducând codul AVALENTINE600 în pagina comenzii.

HUAWEI P50 Pro și HUAWEI P50 Pocket, cel mai recent lansate modele din gama smartphone, sunt în continuare disponibile online pe www.huaweistore.ro și în magazinele rețelelor de retail partenere, la prețurile recomandate de vânzare de 5.499 lei, respectiv 6.499 lei. Cumpărătorii le pot achiziționa cu o reducere de 600 lei folosind codul AVALENTINE600.

De asemenea, până la sfârșitul lunii februarie, cumpărătorii produselor din seria P pot achiziționa serviciul de garanție extinsă pentru 1 an la jumătate de preț.

Huawei nu îi uită nici pe cei care sunt în căutarea unui singur produs și a pregătit prețuri avantajoase pentru laptopurile din seria MateBook D, ceasurile din seria GT, căști, tablete sau monitoare. Laptopul MateBook D14 i3 este disponibil la prețul de 2.599 lei, monitorul MateView GT 27” Standard Edition poate fi achiziționat la prețul promoțional de 1.649 lei, ceasul HUAWEI WATCH GT 2 46mm este disponibil la prețul de 599 lei, iar căștile FreeBuds Pro pot fi găsite la prețul de 499 lei.

 

Oferta este supusă unor termeni și condiții, mai multe detalii fiind disponibile în magazinul online.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii.

Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro.
 

 

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Află cum poți instala Google Drive și Google Photos din AppGalery direct pe telefoanele Huawei
(P) Află cum poți instala Google Drive și Google Photos din AppGalery direct pe telefoanele Huawei

Cu o experiență de utilizare îmbunătățită constant, Huawei câștigă teren pe piața smartphone-urilor prin intermediul AppGallery.

(P) Huawei surprinde pasionații de tehnologie cu cadouri perfecte de Crăciun
(P) Huawei surprinde pasionații de tehnologie cu cadouri perfecte de Crăciun

Huawei vine în ajutorul tuturor celor care vor să-i surprindă pe cei apropiați cu cele mai surprinzătoare cadouri de Crăciun cu „Ghid de cumpărături pentru Crăciun”, ce cuprinde reduceri și promoții surprinzătoare.

(P) Descoperă ofertele HUAWEI și produsele pregătite special cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă
(P) Descoperă ofertele HUAWEI și produsele pregătite special cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă

Comandă acum și sărbătorește Crăciunul, împreună cu unele dintre cele mai performante telefoane, laptopuri și ceasuri inteligente de la HUAWEI

Recomandări
Klaus Iohannis: În acest moment România încă nu îndeplineşte criteriile privind aderarea la Zona Euro
Klaus Iohannis: În acest moment România încă nu îndeplineşte criteriile privind aderarea la Zona Euro

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că în acest moment România nu îndeplineşte, deocamdată, criteriile privind aderarea la zona euro, subliniind că nu este realist ca ţara noastră să fixeze un termen pentru aceasta.

Oficial de la Budapesta: Ungaria nu îl va aresta pe Vladimir Putin dacă va intra pe teritoriul ungar
Oficial de la Budapesta: Ungaria nu îl va aresta pe Vladimir Putin dacă va intra pe teritoriul ungar

Ungaria nu îl va aresta pe preşedintele rus Vladimir Putin dacă acesta ar intra pe teritoriul ungar, întrucât nu ar exista niciun temei juridic, a declarat joi Gergely Gulyas, şeful de cabinet al premierului ungar Viktor Orban.

ASF: Poliţele de asigurare emise de Euroins rămân valabile şi după publicarea deciziei de retragere a autorizaţiei
ASF: Poliţele de asigurare emise de Euroins rămân valabile şi după publicarea deciziei de retragere a autorizaţiei

Poliţele de asigurare emise de Euroins România îşi păstrează valabilitatea şi după publicarea în Monitorul Oficial a deciziei Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) de retragere a autorizaţiei societăţii, dacă posesorii lor nu aleg să le denunţe.