(P) Fă cunoștință cu jucăriile Little Dutch by Catenlunasinstele.ro


Ultimul update: Marti 18 Februarie 2020 20:59
Data publicarii: Marti 18 Februarie 2020 20:48
Categorie: Advertoriale
Fă cunoștință cu jucăriile Little Dutch by Catenlunasinstele.ro

Jucăriile la control!

Iar dacă încă nu ai suficiente jucării pentru copilul sau copiii tăi, fă cunoștință cu cele mai sigure jucării din lemn pe care le găsești pe catenlunasinstele.ro – magazin online care te provoacă să-ți pui încrederea atât în calitate, cât și-n diversitate. Nu-i așa că-ți dorești ce este mai bun pentru copilul tău? Ei bine, siguranța începe să prindă contur încă de când începe să umble în picioare. Și cu cât devine mai mare, cu atât acesta va vrea să se joace mai mult. Cu ce se joacă și ce îi cumperi contează foarte mult. Pe cine te-ai bazat până acum?

Dacă niciodată nu ai avut încredere în jucăriile pe care le-ai găsit la tot pasul, află că acum a venit momentul să faci cunoștință cu jucarii din lemn, jucării plus si textilele pentru bebelusi de la brandul olandez Little Dutch puse la dispoziție de magazinul online catenlunasinstele.ro, unic importator si distribuitor al produselor Little Dutch in Romania! Prioritizează siguranța copilului tău încă de la primele tentative de a se juca. Alege din timp cele mai calitative jucării din lemn, pentru că acestea nu sunt periculoase, sunt durabile si sustenabile. Ba mai mult, acceptă provocarea pe care Little Dutch o lansează! De ce ai face asta îți spun chiar acum.

Fiind în prezent un concept foarte complex, Little Dutch s-a născut în țara lalelelor, ghidându-se în prealabil și în permanență pe calitate. Iar această calitate nu este remarcată prin orice, ci prin materialele folosite atât la conceperea și proiectarea jucăriilor, cât și la finisajele aduse acestora. Jucăriile sunt percepute de către experți la cele mai înalte standarde calitative europene si au bază conceptul de grijă pentru societate și mediu.

S-ar putea ca asta să nu te convingă, însă dacă tot ești aici, vreau să te întreb cât de mulți ții la copilul tău? Nu-i așa că de foare multe ori te gândești că există probabilitatea ca el să înghită vreo jucărie de plastic, mai ales dacă este prea mică? Permite-mi să-ți spun că poți să te eliberezi de astfel de griji și poți merge la muncă liniștit pentru că aceste jucării din lemn si plus sunt unele sigure. Aceste jucării din lemn si plus pe care Little Dutch ți le pune la dispoziție sunt unice, sunt special concepute pentru copii și bebeluși și au un design atemporal, putand fi lasate din generatie in generatie. Asta înseamnă că în funcție de cromatica camerei, poți achiziționa jucării pe care să le păstrezi mai apoi pentru a-i aminti copilului tău de momentele când era mic.

Creează-i micuțului tău un mediu ambiental plăcut, un loc unde să se simtă ca-n povești! Știi cât de important este pentru cei mici să se simtă speciali. Poți face asta chiar acum atât prin intermediul jucăriilor din lemn, cât și prin prisma sortimentelor precum jucării catifelate din pluș pentru bebeluși și textile pentru copii.

Jucăriile la control, așadar! Catenlunasinstele.ro dorește să vadă cu ce te-ai pricopsit și ce-ai achiziționat pentru micuțul sau micuții tăi! Câte jucării ai ales să achiziționezi? Cu siguranță nu te-ai putut opri doar la una, am dreptate?

Sursa: StirilePROTV

VIDEO PROTVPLUS.RO