(P) Fă cunoștință cu jucăriile Little Dutch by Catenlunasinstele.ro

Fă cunoștință cu jucăriile Little Dutch by Catenlunasinstele.ro

Jucăriile la control!

Iar dacă încă nu ai suficiente jucării pentru copilul sau copiii tăi, fă cunoștință cu cele mai sigure jucării din lemn pe care le găsești pe catenlunasinstele.ro – magazin online care te provoacă să-ți pui încrederea atât în calitate, cât și-n diversitate. Nu-i așa că-ți dorești ce este mai bun pentru copilul tău? Ei bine, siguranța începe să prindă contur încă de când începe să umble în picioare. Și cu cât devine mai mare, cu atât acesta va vrea să se joace mai mult. Cu ce se joacă și ce îi cumperi contează foarte mult. Pe cine te-ai bazat până acum?

Dacă niciodată nu ai avut încredere în jucăriile pe care le-ai găsit la tot pasul, află că acum a venit momentul să faci cunoștință cu jucarii din lemn, jucării plus si textilele pentru bebelusi de la brandul olandez Little Dutch puse la dispoziție de magazinul online catenlunasinstele.ro, unic importator si distribuitor al produselor Little Dutch in Romania! Prioritizează siguranța copilului tău încă de la primele tentative de a se juca. Alege din timp cele mai calitative jucării din lemn, pentru că acestea nu sunt periculoase, sunt durabile si sustenabile. Ba mai mult, acceptă provocarea pe care Little Dutch o lansează! De ce ai face asta îți spun chiar acum.

Fiind în prezent un concept foarte complex, Little Dutch s-a născut în țara lalelelor, ghidându-se în prealabil și în permanență pe calitate. Iar această calitate nu este remarcată prin orice, ci prin materialele folosite atât la conceperea și proiectarea jucăriilor, cât și la finisajele aduse acestora. Jucăriile sunt percepute de către experți la cele mai înalte standarde calitative europene si au bază conceptul de grijă pentru societate și mediu.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

S-ar putea ca asta să nu te convingă, însă dacă tot ești aici, vreau să te întreb cât de mulți ții la copilul tău? Nu-i așa că de foare multe ori te gândești că există probabilitatea ca el să înghită vreo jucărie de plastic, mai ales dacă este prea mică? Permite-mi să-ți spun că poți să te eliberezi de astfel de griji și poți merge la muncă liniștit pentru că aceste jucării din lemn si plus sunt unele sigure. Aceste jucării din lemn si plus pe care Little Dutch ți le pune la dispoziție sunt unice, sunt special concepute pentru copii și bebeluși și au un design atemporal, putand fi lasate din generatie in generatie. Asta înseamnă că în funcție de cromatica camerei, poți achiziționa jucării pe care să le păstrezi mai apoi pentru a-i aminti copilului tău de momentele când era mic.

Creează-i micuțului tău un mediu ambiental plăcut, un loc unde să se simtă ca-n povești! Știi cât de important este pentru cei mici să se simtă speciali. Poți face asta chiar acum atât prin intermediul jucăriilor din lemn, cât și prin prisma sortimentelor precum jucării catifelate din pluș pentru bebeluși și textile pentru copii.

Jucăriile la control, așadar! Catenlunasinstele.ro dorește să vadă cu ce te-ai pricopsit și ce-ai achiziționat pentru micuțul sau micuții tăi! Câte jucării ai ales să achiziționezi? Cu siguranță nu te-ai putut opri doar la una, am dreptate?

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.