Detalii mai puțin cunoscute din timpul filmărilor pentru Jack Reacher


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 17 Octombrie 2018 18:23
Categorie: a
jack reacher

”Jack Reacher” este unul dintre blockbusterele anului 2012, având încasări de peste 200 de milioane de dolari.

Povestea din spatele filmului cu fani în zeci de țări este una extrem de interesantă.

De exemplu, faptul că Tom Cruise a insistat să își facă singur toate cascadoriile în Jack Reacher l-a pus, în mod neașteptat, în încurcătură pe regizorul Cristopher McQuarrie:

Marea dificultate când filmezi o urmărire în trafic este să ascunzi fața șoferului, să nu se vadă că e un cascador și nu actorul. Aici, provocarea a fost alta: cum să filmezi astfel încăt să arăți că Tom este cel care conduce mereu”, a povestit McQuarrie.

Pentru a obține rolul, Tom Cruise s-a luptat cu actori celebri: Brad Pitt, Hugh Jackman, Vince Vaughn, Jamie Foxx și Will Smith. Toți aceștia au fost luați în calcul să fie Jack Reacher înaintea sa.

În cartea care a stat la baza filmului, Jack Reacher este descris ca un bărbat de 2 metri și peste 100 de kilograme. Tom Cruise are 1.70 metri și 70 de kilograme.

Există și persoane care s-au simțit păcălite de producătorii filmului. De exemplu, un bărbat din Noua Zeelandă a mers la cinema să îl vadă, iar la final a cerut banii înapoi pe bilet. Motivul? O explozie pe care a văzut-o în trailer nu apare și în film.

După ce au terminat filmările, producătorii i-au făcut și un mic cadou lui Tom Cruise: trailer-ul a fost dat publicității pe 3 iulie, fix de ziua actorului.

Succesul avut de Jack Reacher este demonstrat atât de laudele primite de la critici, cât și de faptul că încasările au fost de 220 milioane de dolari, de patru ori bugetul filmului.

 

Sursa:

Tags: jack reacher,

VIDEO PROTVPLUS.RO