Cum îți poți înlocui vechiul telefon cu un model de top Huawei la prețuri avantajoase?

Ultima actualizare: 15-01-2021 17:14
Cum îți poți înlocui vechiul telefon cu un model de top Huawei la prețuri avantajoase?

Veste bună pentru fanii telefoanelor Huawei. Compania a anunțat lansarea programului Huawei Buy Back, prin care telefoanele vechi, dar funcționale, pot fi valorificate.

 

Cei interesați de această ofertă pot cumpăra telefoane noi, beneficiind de discount-uri speciale dacă oferă la schimb un telefon din generație anterioară.

În acest fel, cine deține orice model mai vechi de telefon poate obține o reducere importantă la cumpărarea unui model nou, de top. Astfel, pașii sunt simplu, te poți duce cu telefonul vechi într-unul din magazinele Huawei din București: Huawei Experience Store din AFI Palace Cotroceni sau Băneasa Shopping City și îți poți cumpăra un nou telefon la ofertă specială.

Acolo, un reprezentant al magazinului va evalua în mod obiectiv vechiul telefon, și le va oferi clienților vouchere speciale cu reduceri semnificative, de tip buy back.

În afară de această reducere, consumatorii pot beneficia de o altă reducere suplimentară de 500 lei, oferită la achiziționarea smartphone-urilor vârf de gamă HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI P40 Pro, care poate fi cumulată la discount-ul oferit prin programul Huawei Buy Back.

De altfel, cel mai mare discount aplicat până acum în cadrul acestui program - discount care include și reducerea suplimentară de 500 lei oferită la cumpărarea smartphone-urilor vârf de gamă HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI P40 Pro - este de 1.675 lei.

Mai multe detalii despre programul Huawei Buy Back găsiți pe https://www.huaweimobilestore.ro.

Articol susținut de Huawei Consumer BG.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO