Centrele de servicii, un business in plina expansiune. Ce presupune munca intr-un birou de outsourcing

Ultimul update: Duminica 30 Iulie 2017 07:01
Data publicarii: Miercuri 26 Iulie 2017 10:45
Categorie: a
Societe Generale European Business Services

Angajatii sunt resursa cea mai importanta in orice companie, iar in cazul unui business de servicii, succesul se bazeaza pe resurse umane cu un grad ridicat de competenta.

In ultimii ani, tot mai multe companii apeleaza la servicii specializate din partea unor centre de outsourcing, care le pot oferi experiza necesara si le pot furniza cei mai buni specialisti in domeniile lor de activitate.

Centrul de servicii partajate cu cea mai accelerata crestere, potrivit unei distinctii oferite in cadrul Romanian Outsourcing awards, Societe Generale European Business Services ofera diferite servicii in domenii precum contabilitate si finante, achizitii, resurse umane, activitati de back office sau IT pentru entitatile grupului Societe Generale din 35 de tari.

Angajatii romani gestioneaza proiecte cu mare valoare adaugata de care beneficiaza echipe Societe Generale din toata Europa. Centrul de servicii a reusit sa atraga din ce in ce mai multi angajati de la an la an datorita oportunitatilor de dezvoltare profesionala si personala intr-un mediu de lucru placut, cu acces la know-how si resurse internationale. Cultura organizationala puternica este vizibila din insusirea rapida a valorilor de spirit de echipa, inovatie, responsabilitate si dedicare pe care angajatii le pun in aplicare zi de zi.

 Angajatii, resursa cea mai importanta a unei companii

Societe Generale European Business Services isi pretuieste angajatii si acest lucru este evident din atentia pe care o acorda recrutarii si din preocuparea constanta de a adapta pachetul de compensatii si beneficii la profilul angajatilor pentru a le depasi constant asteptarile.

Un angajat tipic al centrului de servicii are varsta medie de 30 de ani, studii superioare, stapaneste la nivel avansat 2 sau 3 limbi straine, este dornic sa invete lucruri noi si are un apetit crescut pentru inovatie.

Cum atragi cei mai buni angajati?

Angajatii, in marea lor majoritate femei, beneficiaza de un pachet de compensatii atractiv menit sa creeze un echilibru intre viata personala si profesionala.

Astfel, pe langa salariul competitiv, bonuri de masa, asigurare de sanatate, prima de transport si contributia la pilonul 3 de pensii dupa un an petrecut in companie, angajatii au parte de un program de lucru flexibil, cu posibilitatea de a lucra o zi de acasa, au acces la numeroase resurse de invatare, se pot relaxa in sala de masaj, primesc fructe din partea companiei, reduceri din partea a numerosi furnizori parteneri pentru calatorii, activitati de petrecere a timpului liber sau sportive si servicii bancare preferentiale oferite de BRD.

Tot din zona de dezvoltare face parte si proiectul Lunch&Learn, dedicat diviziei de IT. In fiecare saptamana, timp de o ora, angajatii iau parte la o sesiune de discutii pe baza unui mix de subiecte din zona financiara si IT : Dokker, Big Data, Machine Learning si DevOps. Sesiunile au loc in laboratorul de inovatie si atrag de fiecare data in jur de 30-40 de angajati.

In plus, oportunitatile de dezvoltare profesionala sunt un factor motivational puternic pentru satisfactia angajatilor care sunt incurajati sa inoveze, sa isi sutina ideile si sa genereze schimbari. Integrarea intr-un grup international cu peste 145.000 de angajati in 67 de tari ofera o experienta de lucru multiculturala si o deschidere catre noi oportunitati de cariera.

Lucrul in echipa si colaborarile sunt importante, de aceea compania dezvolta diverse programe interne la finalul carora angajatii dezvolta abilitati si competente profesionale noi, utile pentru viitorul lor: Hackaton-uri si acceleratoare de business care expun participantii la un nou mod de lucru; posibilitatea de a-si dezvolta spiritul antreprenorial lucrand de la distanta, din sediul partenerilor; hub-uri de inovatie unde angajatii testeaza tehnologii noi cum ar fi inteligenta artificiala.

Societe Generale European Business Services Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
Societe Generale European Business Services Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
Societe Generale European Business Services Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
LA MARUTA
Smiley și Sore au lansat împreună "Jumătate", o piesă despre plăceri și păcate

07:02
LA MARUTA
Andreea Marin, din lux la munca de jos

23:57
FERMA
S-a ales și cel de-al doilea duelist! Decizia luată de Ioana Filimon
Nu a fost deloc surprinsă de deciza mea.

04:36
FERMA
Al doilea duelist discută cu Mihaela despre tactica pe care dorește să o aplice
Ce strategie s-a stabilit

01:21
FERMA
Otniela este foarte agitată de situația care s-a creat
Aceasta a simțit nevoia să lămurească anumite lucruri cu Florin Pastramă și Vali Bărbulescu. Reacția celor doi

03:19
FERMA
Planul de sabotaj al bandiților continuă în Ferma
Fetele au aplicat tactica greșită și au furat ce nu trebuia. Reacția colegilor

01:01
FERMA
Au luptat până în ultima clipă, dar cineva a fost mai bun!
Cine părăsește Ferma săptămâna aceasta și își lasă colegii plini de regrete

12:50
LA MARUTA
Irina Rimes, artistul anului în Basarabia

10:15
LAS FIERBINTI
Rață povestește amintiri din copilărie
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

04:30
LA MARUTA
Mihai Bobonete, primele declarații după operație

04:16
piata capital
(P) Cum poate bursa de la București să-ți dezvolte afacerea. Studiu de caz: MedLife
(P) Marea aventură LEGO se întoarce
(P) A.E.D.E: "Agenția pentru Protecția Mediului Ilfov ascunde documentele de autorizare ale poluatorului de la groapa Glina"
(P) Groapa de gunoi Glina, o nouă poluare cu iod radioactiv
(P)Lidl România şi-a îmbunătăţit cu 17% strategia de management al carierei în 2018 şi a obţinut certificarea "Top Employer"
Consumatorii Bergenbier sunt eroii pădurilor de brad
Telekom Romania
(P) Telekom joacă în prima ligă, cu o reţea mobilă foarte bună
(P) Mobiup propune primul configurator 3D pentru accesorii de telefoane mobile
Tânăra din România care ajută una dintre cele mai sărace comunități din țară
Banca Transilvania: Noua taxă este o naţionalizare a profiturilor și va crea dezechilibre grave în sistemul bancar
Clever: premieră românească în Europa centrală în mobilitate urbană
Asociaţia "Mausi" a transformat un teren plin de gunoi din Galaţi într-un parc sportiv