Cele mai noi tehnici și tehnologii în cardiologie, prezentate la București, la congresul East Meets West

17-10-2019 13:01

East Meets West 2019

Congresul de cardiologie East Meets West a adus laolaltă la București unii dintre cei mai prestigioși specialiști români și internaționali, care au prezentat cele mai noi tehnologii și tehnici medicale în domeniu.

Cea de-a treia ediție a Congresului East Meets West, care s-a desfășurat la București în perioada 26-28 septembrie 2019, a fost al treilea eveniment de acest gen organizat pentru Europa Centrală și de Est, susținut pe deplin de ISEVS – Societatea Specialiștilor EndoVasculari din Statele Unite ale Americii, în parteneriat cu Societatea Română de Chirurgie Cardiacă Minim Invazivă și Universitatea Lucian Blaga din Sibiu.

Ideea evenimentului în sine a pornit de la dorința de a crea un cadru altfel pentru colegii mei din România, un cadru care să pună față în față specialiștii români cu liderii de opinie de rang mondial din domeniu. Aceștia au împărtășit din cunoștințele si opiniile lor, dar și din secretele profesionale. Și vă asigurăm că nu sunt puține. Au fost prezentate tehnici și tehnologii de ultimă generație pe plan global, partenerii noștri, marea majoritate, sunt importante companii din America, Europa și toate informațiile aflate la eveniment vă vor ajuta cu siguranță în tratarea pacienților dvs. Totodată, EMW 2019 a încurajat și în acest an schimbul creativ de idei și experiențe de învățare pentru toată lumea! Participanții înregistrați au avut oportunitatea să relaționeze direct cu membrii faculty. De asemenea, expozanții din industria medicală au prezentat noile descoperiri în domeniu și vor vorbi despre noile tehnologii”, a declarat conf. univ dr. Horațiu Moldovan, președintele EMW.

Programul educațional de 3 zile a inclus sesiuni plenare, case reports, workshop-uri, intervenții live, prezentate în mod special pentru chirurgii vasculari și cardiovasculari, cardiologii internaționali, radiologii intervenționali dar și altor specialități co-interesate. Congresul East Meets West și-a dorit să inspire, să motiveze și să confere un nou contur chirurgiei vasculare.

”East Meets West 2019 a fost un eveniment unic pentru noi, pentru România, datorită personalităților distinse care ne-au onorat cu prezența lor – membri faculty din Societatea Internațională a Specialiștilor EndoVasculari din SUA si Europa care au acceptat să fie alături de noi și să ne susțină în demersul noastru comun – excelența în tratarea bolilor cardiovasculare. Cu toții ne confruntăm zilnic cu provocări și situații dificile în viața profesională. EMW2019 și-a propus să vină în ajutorul celor care își doresc să învețe mereu, care tind spre o carieră de succes internațional”, a precizat conf. univ. dr. Victor Costache, președintele SRCET.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO