Cea mai smart soluție de shopping online din cartierul tău

Dată publicare: 10-03-2021 17:53
Dată actualizare: 10-03-2021 18:01


cora

Suntem din ce în ce mai presați de timp, așa că shoppingul online își face loc tot mai mult în agenda noastră, ca instrument pentru o mai bună gestionare a timpului.

 

Retailul modern are însă soluții pentru clienții urbani, ocupați și grăbiți. De exemplu cora a deschis la București primul magazin cora Urban, în Avangarde City, din Militari Residence, în București-Dudu.

Cu ce diferă de alte magazine?

cora Urban este, în primul rând, un punct de ridicare a comenzilor plasate pe www.cora.ro. Așadar, dacă locuiești în zona Avangarde City, problema cumpărăturilor e ca și rezolvată cu ajutorul cora.

Ce aduce nou cora Urban? Comanzi online, din confortul de acasă sau de la birou, iar cora îți aduce comanda lângă tine, aproape de scara blocului tău.

Ai de bifat câțiva pași simpli pentru a plasa comanda:

1. Intri pe cora.ro
2. Te autentifici
3. Selectezi magazinul cora Lujerului
4. Umpli coșul – și ai de unde alege, pentru că magazinul virtual cora listează peste 40.000 de produse
5. Selectezi punctul de ridicare – Avangarde – Roșu – Chiajna, Str Tineretului nr. 17
6. Selectezi data și ora ridicării

Dacă ai nedumeriri, poți consulta aici ghidul care te ajută să plasezi comanda în 2 timpi și trei mișcări.

După plasarea comenzii, pachetul este pregătit pentru tine și vei putea să îl ridici în maximum 12 ore din magazinul cora Urban aflat la o aruncătură de băț de casa ta.

De exemplu, plasezi comanda dimineața la prima oră și o ridici seara, în drum spre casă.

Nu durează mai mult de 5 minute vizita la cora Urban... dar asta depinde de tine pentru că ai multe motive să zăbovești în magazin, pentru cumpărături de ultimă oră.

Iar pe rafturile magazinului cora Urban găsești peste 1000 de produse – pâine și produse de patiserie și cofetărie proaspete, legume, fructe și salate, sandvișuri, produse de băcănie, băuturi alcoolice și nonalcoolice, snacks-uri, dulciuri, numeroase produse bio etc.

Ce mai trebuie să știi despre cora Urban? Serviciul de ridicare a comenzilor online este rapid, gratuit, fără costuri de livrare, iar prețurile sunt la nivel de hipermarket.

În plus, ai la dispoziție echipa magazinului, pe care o poți contacta telefonic la 0756 016 674 sau pe mail la adresa avangarde@cora.ro.

Dacă nu locuiești în Avangarde City vestea bună este că retailerul cora va deschide alte magazine cora Urban în București și în țară.

Articol susținut de Romania Hypermarche

Sursa: StirilePROTV

Tags: cora,


VIDEO PROTVPLUS.RO