Caroli Foods susţine eroii din linia întâi din #GrijăPentruBine

Ultima actualizare: 08-05-2020 18:40

In aceasta perioada există și oameni care nu au cum să lucreze de acasă: personal medical, forte de ordine si militare, angajatii din fabrici si in logistică sau magazine alimentare.

Din #GrijăPentruBine, Caroli Foods a demarat o actiune de sustinere a tuturor eroilor din linia întâi. Campaniei s-au alăturat deja nume precum faimosul Micutzu, creatorul de continut online Flick domnul Rimă, fondatoarea proiectului Gaşca Zurli - Mirela Retegan, Chef Nicolai Tand şi mulţi alţii.


Campania face apel catre toti consumatorii brandurilor din portofoliul Caroli Foods, SISSI, MAESTRO, CAROLI, CAMPOFRIO, şi nu numai.


Cum te poți implica în campanie?

Adăugă pe oricare dintre paginile de Facebook Caroli Foods Group (Sissi, Caroli, Campofrio și Maestro) fotografia unui preparat pregătit cu produse din portofoliul Caroli, alături de un gând bun pentru oamenii activi în linia întâi, din fabrici, logistică, politie, medici.

Pentru că aprecierea poate veni de la oricine, oricât de mic sau mare, Mirela Retegan împreună cu Gaşca Zurli au strâns deja de la copii sute de desene cu preparate pentru eroi si mesaje de susţinere.

Punctul culminant al campaniei va avea loc pe 9 mai, intre 11:00- 13:00, in cadrul celui mai mare picnic digital in care rețetele primite pot fi alese de public, ulterior pregătite de Chef-ul bucatar Nicolai Tand în preparate reale și livrate de van-ul Campofrio către eroii din prima linie.

La picnicul digital sunt invitati toti sustinatorii campaniei, carora li se pregatesc momente speciale de catre Flick, Micutzu, Alexandra Badoi, Victor Tapeanu si Serin Jemaa. Participantii la picnic vor avea şansa să vadă primul moment de stand-up comedy dedicat celor din prima linie sau să asculte cea mai lunga poezie compusă de Flick pentru eroi.

Dacă îţi doreşti să susţii alături de Caroli, cu un gest mic, un erou din linia întâi, care face gesturi mari, ân fiecare zi accesează https://www.casacarolistilor.ro/sustine-eroii-din-linia-intai şi află mai multe detalii. 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO