(P) Care sunt trendurile în materie de rechizite școlare?


Ultimul update: Luni 02 Decembrie 2019 14:32
Data publicarii: Luni 02 Decembrie 2019 14:20
Categorie: a
Care sunt trendurile în materie de rechizite școlare?

Pentru cei mici, primele zile de școală sunt încărcate de emoția revederii colegilor și a profesorilor, la care se adaugă și curiozitatea pentru noile materii.

Astfel, pentru a face față cu brio unui nou an școlar, copiii trebuie să beneficieze de rechizite școlare de calitate, care să le fie utile în fiecare zi. Află care sunt trendurile în materie de rechizite școlare, din articolul nostru!

Rucsacurile și ghiozdanele

 

În primul rând, anul școlar nu poate începe fără un rucsac sau un ghiozdan nou, care poate fi folositor atât pentru școală, cât și pentru excursii sau drumeții. Trendurile în materie de ghiozdane și rucsacuri implică modele noi și moderne, cu personaje din desene animate, filme sau actori, care îi încântă întotdeauna pe cei mici. După cum știi, ghiozdanul ideal trebuie să îndeplinească o serie de condiții. Astfel, acesta nu trebuie să cântărească mai mult de 10% din greutatea copilului. Totodată, ghiozdanul trebuie să fie practic și să nu depășească umerii ca înălțime, astfel încât copiii să se simtă confortabil în momentul în care îl poartă. Ghiozdanul sau rucsacul poate fi rigid și rezistent, pentru a nu afecta postura copilului, cu bretele largi și căptușite. Acordă atenție și mânerelor, care trebuie să fie solide, practice și confortabile, în timp ce materialul ghiozdanului va fi unul solid, pentru a rezista cât mai mult timp. Asigură-te că cei mici vor purta ghiozdanul pe ambii umeri sau achiziționează un ghiozdan tip troler, ușor de transportat.

Penarele

 

Atunci când cei mici merg la școală, au nevoie de un număr mare de accesorii de scris. Din acest motiv, penarul le este neapărat necesar! Poți alege un penar chic, transparent sau în diverse modele, care să le protejeze stilourile și creioanele. Pentru un copil care folosește carioci, creioane colorate sau pixuri, sunt recomandate penarele mai mari. Un penar mic va fi suficient pentru câteva creioane, pe care copiii trebuie să le aibă tot timpul la îndemână. Cele mai recomandate sunt penarele de tip carte, în care instrumentele de scris sunt fixate cu ajutorul unor benzi elastice. Acestea sunt disponibile în diferite culori și modele, în funcție de preferințele copiilor. În ceea ce privește materialul, poți opta pentru penare din pânză, piele sau plastic.

Pixurile și guma de șters

 

Pentru o experiență plăcută în timpul orelor, copiii au nevoie și de pixuri clasice, ușor de folosit. Pixurile ideale trebuie să fie confortabile, cu un design ergonomic, la care se adaugă și greutatea și lățimea, precum și modul în care copiii îl țin în mână. Pixurile clasice reprezintă opțiunea ideală, avantajoasă din perspectiva calitate-preț. La fel de ușor poți opta și pentru pixurile cu gel, care folosesc o cerneală lichidă. Aceste modele contribuie la o experiență de scriere mai fluidă, întocmai ca cea oferită de un stilou. Alege rechizite marca Santoro Gorjuss, unde poți găsi și pixuri cu gel, cu cerneală roz, albastră, galbenă sau verde, care rulează automat atunci când următoarea culoare este epuizată.

Creioanele colorate

 

Creioanele colorate clasice și cerate trebuie să facă parte din trusa de rechizite școlare ale celor mici, care sunt îndemnați să deseneze sau să sublinieze informațiile pe care să le rețină mai ușor. Creioanele cerate sunt extrem de populare în rândul copiilor și le poți cumpăra în funcție de grosime sau tehnica de lucru. Acestea trebuie să fie rezistente și să nu se rupă ușor în cazul apăsării excesive sau a șocurilor mecanice.

Caietele cu personaje

 

Cele mai utile obiecte din ghiozdanul școlarilor sunt caietele cu personaje, care se regăsesc printre preferatele tuturor. Astfel, indiferent dacă este vorba despre caiete de scriere, caiete dictando, caiete de matematică sau cu foaie velină, asigură-te că acestea au coperți colorate, care să-i atragă pe cei mici.

Trusa de geometrie

 

Trusa de geometrie trebuie să fie aleasă în funcție de nevoile celui mic. Pentru școlarii de vârste mai mici, vor fi suficiente câteva piese de dimensiune mică, precum rigla și echerele, unul în formă de triunghi și altul în formă de triunghi dreptunghic. În plus, raportorul este un instrument pe care școlarii îl folosesc în timpul gimnaziului, necesar și în clasele mai mari, atunci când se impune reprezentarea grafică a unor figuri mai complexe.

Pasta corectoare

 

În situația în care radiera nu face față, copiii vor avea nevoie de o pastă corectoare, care îi ajută să-și repare greșelile de scriere. În acest sens, sunt indicate corectoarele fluide, de tip pastă, pe bază de solvent sau apă. În ambele situații, foaia de hârtie nu va avea de suferit iar corecturile vor fi puțin vizibile.

Seturile de pictură

 

Pentru școlari, poți alege și materiale de pictură, care să includă culori, planșe, blocuri de desen sau pensule speciale. Te poți îndrepta către achiziționarea diferitelor culori, în funcție de nevoile celui mic și de cerințele profesorilor - unii pictează în ulei, alții cu tempera sau culori acrilice, însă este indicat că începătorii să se familiarizeze cu fiecare opțiune.

Indiferent de stilul preferat și de rechizitele pe care le dorești pentru micul școlar, vei găsi întotdeauna obiectele utile pe jadflamande.ro!
 

Sursa: Pro TV

Tags: rechizite,

VIDEO PROTVPLUS.RO