Burgeri gourmet, oameni tolaniti la soare si muzica buna. Cum a fost la prima editie BurgerFest

Ultimul update: Duminica 31 Mai 2015 07:03
Data publicarii: Joi 28 Mai 2015 11:31
Categorie: burgerfest
BurgerFest

Timp de trei zile, gurmanzii din Bucuresti au uitat de diete si de calorii si au degustat din burgerii construiti cu atentie de restaurantele prezente la primul festival dedicat burgerilor din Romania.

Apoi, cu burta la soare, tolaniti pe iarba sau pe baloti de paie, au ascultat muzica si au stat la o bere sau mai multe alaturi de prieteni.

In ultimii ani, burgerii au iesit din sfera preparatelor fast-food si au intrat in categoria „gourmet”. Doar in Romania, numarul restaurantelor care l-au inclus in meniu s-a triplat, iar clientii le-au prins gustul si au ajuns sa consume peste 50 de milioane de burgeri anual. La BurgerFest, aflat la prima editie, s-au mancat nu mai putin de 14.000 de burgeri.

De vineri seara pana duminica seara, festivalul a adunat pe pajistea de la Verde Stop peste 10.000 de oameni, insotiti de prieteni sau de patrupede si familii tinere cu copii.

"Focul Iadului", burgerul pentru care clientii trebuie sa semneze o declaratie pe proprie raspundere

N-a fost doar un festin culinar: trupele Golan, Coma, Niste Baieti si ROA au creat o atmosfera de festival muzical, iar imbracamintea tinerilor nu s-a lasat mai prejos.

Cei mai buni burgeri de la BURGERFEST
La festival au participat noua restaurante: Burger Bar (Bucuresti) , Burger Box (Bucuresti) , Burger Van (Bucuresti), Bistro de l'Arte (Brasov), Grand Combo (Bucuresti), Ludic (Bucuresti), Modelier (Bucuresti), Old Brick Pub (Bucuresti), Sky Bar (Bucuresti).

Acestea s-au intrecut in executarea unui burger perfect, iar juriul format din Chef Foa, Chef Nico Lontras si Marius Tudosiei a decis castigatorii.

Pe locul 1 s-a clasat Bistro de l’Arte, un restaurant din Brasov care a venit pana la Bucuresti sa demonstreze ca burgerii home made, facuti din ingrediente naturale, sunt un adevarat rasfat. Burgerul Bistro cu care au castigat marele premiu a fost facut din chifla, salata, dulceata de ceapa, chiftea de carne, chedar, maioneza si o felie de bacon crocanta.

Pe locul 2 s-a clasat SkyBar Dorobanti, un rooftop din Bucuresti care a introdus de ceva timp si burgerii in meniu dupa ce i-a descoperit in America.

Locul 3 l-a obtinut MODELiER cu Krusty, burgerul casei, pe care l-am incercat si noi si am ramas placut impresionati.

La categoria amatori, castigatorii au fost Cezar Stanislau (locul 1), Ovidiu Vasile (locul 2) si Maximilian That (locul 3).

Burgerii deliciosi, din ingrediente naturale si fresh, au mers foarte bine cu Ciuc 0.0, berea fara alcool si cu ingrediente 100% naturale, care merge incercata la orice masa.

Pana la urmatoarea editie BurgerFest, va lasam sa va delectati cu imagini de la festival.

 Vezi si un video de la eveniment:

 


 

BurgerFest Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
BurgerFest Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
BurgerFest Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
BurgerFest Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
BurgerFest Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
BurgerFest Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
BurgerFest Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
BurgerFest Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
BurgerFest Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
BurgerFest Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
BurgerFest Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
BurgerFest Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
BurgerFest Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
BurgerFest Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
BurgerFest Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
BurgerFest Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
BurgerFest Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
BurgerFest Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
BurgerFest Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Burgeri cu mozzarela si vita sau harissa si burta de porc. Cate zeci de milioane de

Burgeri cu mozzarela si vita sau harissa si burta de porc. Cate zeci de milioane de "chiftele americane" mananca romanii

"Focul Iadului", burgerul pentru care clientii trebuie sa semneze o declaratie pe proprie raspundere

Cel mai vechi burger din lume a fost cumparat in urma cu 20 de ani: ”Este perfect conservat”. VIDEO

Cel mai vechi burger din lume a fost cumparat in urma cu 20 de ani: ”Este perfect conservat”. VIDEO

VIDEO PROTVPLUS.RO

LA MARUTA

Celia, cu sufletul pe doua continente

Celia isi promoveaza noua piesa




02:56

LA MARUTA

Celia, cu sufletul pe doua continente

Dezvaluiri despre pierderea sarcini




07:40

LA MARUTA

Romanul BONO, show la romanii au talent

Dezvaluiri despre viata de sosie




19:22

LA MARUTA

Elwira si Mihai Petre, dezvaluiri in pasi de dans

Dezvaluiri despre evolutia sarcinii




13:37

LA MARUTA

Anamaria Prodan, nou sezon "Gospodar fara pereche"

Ii cunoasteti pe gospodarii fara pereche din noul sezon, astazi, de la 21:30, la PRO TV




03:55

LA MARUTA

Tily Niculae: "Am pierdut doua sarcini"

Tily Niculae, dezvaluiri despre pierderea sarcinii




13:52

LA MARUTA

In ciuda bolii, dovedeste ca nu exista "nu se poate"




05:47

VORBESTE LUMEA

Mihaela Radulescu, viata dincolo de scena

Atunci cand nu este in juriu la "Romanii au talent", Mihaela Radulescu duce o viata plina de adrenalina.




17:47

ROMANII AU TALENT

EXCLUSIV ONLINE: Din culisele “Romanii au talent” – cine este Printesa emisiunii

Culisele Romanii au talent




03:18

VORBESTE LUMEA

"Gospodar fara pereche", un nou sezon

Anamaria Prodan Reghecampf, despre noul sezon "Gospodar fara pereche".




02:54
BurgerFest

Burgeri gourmet, oameni tolaniti la soare si muzica buna. Cum a fost la prima editie BurgerFest