Asigurarea de viata – o masura facultativa, dar necesara

Dată publicare: 18-12-2014 16:49
Dată actualizare: 21-12-2014 07:29


asigurare

Acesta este un articol publicitar! Traim intr-o lume imprevizibila, iar evenimentele nedorite sunt la tot pasul - ni se pot intampla oricand, insa nu ne asteptam sa ni se intample tocmai noua.

Pentru binele nostru si al celor dragi, este bine sa avem o plasa de siguranta pentru astfel de situatii. Avem astfel posibilitatea de a trece mai usor prin ele cu ajutorul asigurarilor de viata. Acestea sunt un produs financiar care ne ofera protectie in situatia producerii unui eveniment nefericit, dar care ne ajuta sa ne indeplinim si planurile pe termen lung.

De protectia oferita de asigurarile de viata beneficiaza atat persoanele care se asigura, dar si cei dragi, fiind responsabilitatea noastra sa luam masuri pentru viitorul lor financiar, cu atat mai mult daca avem o familie.

In Romania, una dintre cele mai ingrijoratoare stastici este cea a accidentelor de pe sosele. Doar anul trecut s-au inregistrat 92 de decese din accidente rutiere la un milion de locuitori, cea mai ridicata pondere din UE, potrivit unui raport al Comisiei Europene. De asemenea, sute de oameni au fost raniti in urma acestor accidente.

Intr-o astfel de situatie tragica s-a aflat si doamna Gabriela. In varsta de 48 de ani si de profesie asistenta medicala, doamna Gabriela se deplasa in trafic impreuna cu o colega de munca, cand un sofer neatent a lovit masina acestora. Colega sa a fost ranita usor, insa doamna Gabriela a suferit rani grave, fiind puternic afectata. In urma nefericitului eveniment si-a pierdut total capacitatea de munca si de autoingrijire, iar sistemul nervos i-a fost grav afectat. Casatorita si cu doi copii, doamna Gabriela avea un credit ipotecar de 56.000 euro la o banca din Romania. Aflata intr-o situatie dificila, familiei sale i-ar fi fost greu sa achite in continuare ratele la banca. Imposibilitatea de a munci si de a contribui activ la venitul familiei, dar si cheltuielile mari pentru ingrijirea unui bolnav cu probleme neurologice si motorii ar fi fost o povara mult prea mare pentru familia aflata in fata acestei incercari.

Doamna Gabriela avea o asigurare de viata de la Aegon Romania atasata la credit. Dupa ce aceasta a semnalat producerea nefericitului eveniment, in urma despagubirii, compania de asigurari i-a achitat in intregime creditul in valoare de 56.000 de euro.

Viata este imprevizibila, iar uneori ai nevoie de sprijin, alteori ai nevoie de tot ajutorul din lume. In cadrul companiei noastre intelegem situatiile prin care trec asiguratii nostri, motiv pentru care facem tot posibilul sa procesam cazurile de despagubire intr-un termen cat mai scurt, in medie in 3 zile. Incercam sa fim prompti si sa le oferim sprijinul atat de necesar.”, a declarat Sinziana Maioreanu, CEO Aegon Romania.

Potrivit studiilor din Romania, peste 78.000 de noi cazuri de cancer apar anual. Este o boala necrutatoare, care necesita tratamente costisitoare si mult curaj de a o invinge. O astfel de persoana este doamna Leontina. Pana anul trecut avea o viata normala si fiind aproape de momentul pensionarii, femeia a luat decizia de a-si folosi economiile de-o viata pentru a-si renova casa din orasul natal. Astfel ar fi fost mai aproape de rude si de familie. Atunci a aflat cumplita veste: suferea de cancer.

Doamna Leontina a decis sa lupte impotriva acestei boli, iar in prezent se afla sub tratament si priveste cu optimism lupta pe care o duce. Alaturi de ea in aceasta lupta a fost si Aegon Romania, doamna Leontina avand o asigurare de viata de la aceasta companie, la care era atasata si o asigurare suplimentara pentru interventii chirurgicale si afectiuni grave. Pana in prezent a fost despagubita cu 8.000 de lei si mai trebuie sa primeasca inca o transa in valoare de aproape 1.000 de euro.

Suntem alaturi de clientii nostri in momentele dificile din viata si stim cat este de important sprijinul financiar pe care-l oferim cand apeleaza la noi. Am luat toate masurile posibile de a simplifica modul de comunicare si de a a solutiona favorabil dosarele de despagubiri. Implicarea activa a angajatilor nostri in obtinerea documentelor necesare, consultanta in vederea obtinerii si completarii dosarelor, timpul de procesare scurt, sunt doar cateva din caracteristicile care ne diferentiaza in industria financiara. Totodata, asigurarile de viata reprezinta cea mai buna solutie pentru cineva care doreste protectie si solutii de economisire pe termen lung.”, a precizat Sinziana Maioreanu.

Aegon Romania a primit anul acesta 435 de cereri de despagubire, de 4 ori mai multe decat anul anterior, din care au fost aprobate 388. Cele mai multe despagubiri s-au acordat pentru interventii chirurgicale din accident sau boala, pentru spitalizare si incapacitate de munca din accident sau convalescenta.

Despre Aegon Romania

Cu sediul central in Cluj-Napoca, Aegon este activa in Romania de peste 5 ani, perioada in care s-a remarcat prin parteneriatul de success cu Banca Transilvania, preluarea portofoliului Eureko, lansarea diviziei Private Investments, a retelei proprii de agentii, Aegon Office, si castigarea premiului Produsul Anului in 2013 pentru Aegon Privilege.
 

Sursa:

Tags: asigurare,


VIDEO PROTVPLUS.RO