(P) Anvelopele ContiPremiumContact 5 recomandate de specialistii din trei tari

Ultima actualizare: 15-03-2015 07:05
Continental

Anvelopele ContiPremiumContact 5 castiga recunoasterea specialistilor de la ADAC, ÖAMTC, TCS si Stiftung Warentest.

Anvelopa ContiPremiumContact 5 obtine ratingul “bun” – cel mai mare calificativ acordat in urma testarilor de specialitate atat pentru dimensiunea de anvelope destinate compactelor, 185/60 R 14, cat si pentru 205/55 R 16, dedicate masinilor din clasa medie.

Anvelopa ContiPremiumContact 5 a obtinut cel mai mare calificativ acordat in urma testarilor anvelopelor de vara de catre cele mai renumite cluburi auto din Germania, Austria si Elvetia, in parteneriat cu organizatia Stiftung Warentest. In cadrul testului dedicat anvelopelor de dimensiuni 185/60 R 14 pentru masinile compacte, ContiPremiumContact 5 obtine cele mai mari calificative pentru manevrabilitatea pe carosabil umed si uscat, determinand expertii sa o descrie ca pe o "anvelopa de vara foarte echilibrata".

Si la testele efectuate pentru dimensiunea 205/55 R 16, specifica modelelor de clasa medie, anvelopele ContiPremiumContact 5 au primit cel mai bun calificativ. Performanțele dovedite in conditii de vreme umeda, dar si uscata i-au adus același feed-back pozitiv de la experți, fiind considerata “o anvelopa de vara foarte echilibrata”. Expertii au testat in total 35 de anvelope cu dimensiunile de 185/60 R 14 si 205/55 R 16 pe 2 modele Volkswagen: Polo și Golf VII. Anvelopele testate apartin unor producatori din Europa, Statele Unite ale Americii si Asia.

ContiPremiumContact 5 este cea mai renumita anvelopa de vara a brandului Continental. Caracteristicile sale impresionante includ: distante de franare mici, atat pe carosabil uscat cat si pe carosabil umed, manevrabilitate precisa, confort la deplasare, distante de rulare mici si durabilitate indelungata. Anvelopa de vara premium ContiPremiumContact 5 este disponibila in 75 de versiuni, pentru jante de dimensiuni cuprinse intre 14 – 17 inches si este aprobata pentru viteze de pana la 300 km/h.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO