(P) Angajatii P&G Romania: sustinerea comunitatii este parte din ADN-ul companiei

Ultima actualizare: 13-06-2016 22:01
P&G

In Urlati, la cativa kilometri de Ploiesti, Procter & Gamble inaugura in 2009 o fabrica de produse pentru ingrijirea parului, pentru marci binecunoscute precum Head&Shoulders si Pantene.

Pana acum, nimic special, am putea spune. Insa povestea nu s-a oprit aici.

Prin voluntariat si pasiunea de a transforma lucrurile in bine, angajatii P&G au facut posibile proiecte care au transformat radical viata locuitorilor din micul oras prahovean – o scoala tehnica ce ofera tinerilor oportunitati reale de angajare dupa absolvire, un Club de Stiinte pentru elevii claselor a XI-a, un spatiu mai frumos prin proiecte de amenajare urbana – o diversitate de abordari, dar un singur scop: o comunitate infloritoare.

Cu trei ani in urma, Procter & Gamble a devenit partener al organizatiei Habitat for Humanity si, impreuna, au pus bazele unui santier in Ploiesti, dedicat familiilor care au nevoie de o locuinta, insa ale caror venituri modeste, desi stabile, nu le permit obtinerea unui credit imobiliar.

De atunci, prin implicarea constanta a angajatilor companiei, visul unui spatiu numit «acasa» a inceput sa prinda contur.

La inceputul lunii iunie, 40 de voluntari din cadrul P&G au facut, plini de emotie, un nou pas: au lucrat, alaturi de viitorii locatari, la finisarea locuintelor in constructie. Investitia lor de timp si efort a fost insa rasplatita din plin de bucuria de pe chipurile familiilor cu povesti de viata impresionante – copii cu performante scolare de exceptie, desi au o situatie materiala dificila, cupluri solide pe care incercarile vietii de zi cu zi nu au facut decat sa le dea speranta, oameni pentru care a detine o casa decenta parea un ideal indepartat.

Pe santierul de langa Ploiesti, voluntarii P&G au avut o zi plina, nu doar de activitati, ci mai ales de satisfactia de a contribui la constructia unui viitor mai bun. Acest sentiment de mandrie este motivul pentru care, dincolo de orele de program, angajatii gasesc intotdeauna resursele de a oferi ceva comunitatii din care fac parte”, a spus Cornelia Sofronie, Communication manager P&G Romania.

In mijlocul echipei Procter & Gamble, voluntariatul nu este o notiune abstracta – este un mod de existenta deprins cu succes, un raspuns firesc de solidaritate la problemele cu care cei din jur se confrunta. O filosofie speciala, care schimba tot mai multe destine.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!