(P) Angajatii P&G Romania: sustinerea comunitatii este parte din ADN-ul companiei


Ultimul update: Luni 13 Iunie 2016 22:01
Data publicarii: Joi 09 Iunie 2016 12:28
Categorie: Advertoriale
P&G

In Urlati, la cativa kilometri de Ploiesti, Procter & Gamble inaugura in 2009 o fabrica de produse pentru ingrijirea parului, pentru marci binecunoscute precum Head&Shoulders si Pantene.

Pana acum, nimic special, am putea spune. Insa povestea nu s-a oprit aici.

Prin voluntariat si pasiunea de a transforma lucrurile in bine, angajatii P&G au facut posibile proiecte care au transformat radical viata locuitorilor din micul oras prahovean – o scoala tehnica ce ofera tinerilor oportunitati reale de angajare dupa absolvire, un Club de Stiinte pentru elevii claselor a XI-a, un spatiu mai frumos prin proiecte de amenajare urbana – o diversitate de abordari, dar un singur scop: o comunitate infloritoare.

Cu trei ani in urma, Procter & Gamble a devenit partener al organizatiei Habitat for Humanity si, impreuna, au pus bazele unui santier in Ploiesti, dedicat familiilor care au nevoie de o locuinta, insa ale caror venituri modeste, desi stabile, nu le permit obtinerea unui credit imobiliar.

De atunci, prin implicarea constanta a angajatilor companiei, visul unui spatiu numit «acasa» a inceput sa prinda contur.

La inceputul lunii iunie, 40 de voluntari din cadrul P&G au facut, plini de emotie, un nou pas: au lucrat, alaturi de viitorii locatari, la finisarea locuintelor in constructie. Investitia lor de timp si efort a fost insa rasplatita din plin de bucuria de pe chipurile familiilor cu povesti de viata impresionante – copii cu performante scolare de exceptie, desi au o situatie materiala dificila, cupluri solide pe care incercarile vietii de zi cu zi nu au facut decat sa le dea speranta, oameni pentru care a detine o casa decenta parea un ideal indepartat.

Pe santierul de langa Ploiesti, voluntarii P&G au avut o zi plina, nu doar de activitati, ci mai ales de satisfactia de a contribui la constructia unui viitor mai bun. Acest sentiment de mandrie este motivul pentru care, dincolo de orele de program, angajatii gasesc intotdeauna resursele de a oferi ceva comunitatii din care fac parte”, a spus Cornelia Sofronie, Communication manager P&G Romania.

In mijlocul echipei Procter & Gamble, voluntariatul nu este o notiune abstracta – este un mod de existenta deprins cu succes, un raspuns firesc de solidaritate la problemele cu care cei din jur se confrunta. O filosofie speciala, care schimba tot mai multe destine.
 

Sursa: StirilePROTV

Tags: p&g,

VIDEO PROTVPLUS.RO