(P) Ai nevoie de uniforme medicale pentru angajați? Iată ce trebuie să ai în vedere


Ultimul update: Joi 11 Iulie 2019 13:04
Data publicarii: Joi 11 Iulie 2019 13:00
Categorie: a
domeniu medical

Majoritatea persoanelor care activează în domeniul medical sunt nevoite să poarte costume și uniforme medicale în timpul orelor de lucru.

Aceste articole vestimentare vin însoțite de o serie de avantaje, precum confortul în timpul programului, materialul flexibil, dar și respectarea normelor de igienă, prezente în orice instituție sanitară.

De asemenea, acestea trebuie să fie și aspectuoase, pentru a oglindi cu ușurință autoritatea în respectivul domeniu.

Putem întâlni halate și uniforme medicale într-o gama vastă de domenii de specialitate, precum spitalele și clinicile private sau de stat, cabinetele stomatologice si cele ale tehnicienilor dentari, cabinetele medicilor nutriționiști sau chiar cele veterinare.

De aceea, îți venim în ajutor cu o serie de sfaturi, pentru a-ti alege cele mai potrivite uniforme medicale pentru angajații tăi!

Pentru început, când te asiguri că achiziționezi uniforme medicale de cea mai bună calitate, trebuie să iei în calcul și componenta utilitară a acestora.

De aceea, este indicat să cumperi uniforme cu buzunare și cu multe prinzatori practice, alături de un croi care nu limitează mișcările specialistului.

De la pansamente, stetoscop și alte instrumente, până la agendă și pix, este necesar ca medicul să aibă câte un buzunar dedicat fiecărui obiect!

De asemenea, este important să pui preț pe componenta calitativă a acestor articole vestimentare. Desigur, există multe magazine de confecții chinezești, de o calitate îndoielnică, motiv pentru care trebuie să asiguri uniforme medicale de calitate pentru angajații tăi, care să dureze cel puțini câțiva ani.

Nu uita să iei în calcul faptul că va trebui să cumperi și uniforme medicale de schimb, câte 2-3 pentru fiecare angajat în parte.

Un alt aspect pe care va trebui să îl ai în vedere este personalizarea uniformelor de lucru. Astfel, pentru ca profesionalismul să transpară la prima vedere, vei avea nevoie de uniforme medicale personalizate în culorile brandului tău, purtând însemnele companiei tale.

Iar dacă nu ai încă un logo personal, sau un cod de culori propriu, ProtectKronos, producător de confecții cu peste 27 de ani de experiență în domeniu, îți poate pune la dispoziție propriul atelier de creație, care lucrează strâns cu atelierul de croitorie pentru obținerea articolelor vestimentare de cea mai bună calitate.

În plus, personalizarea uniformelor medicale nu înseamnă doar culori și logo. Ai la dispoziție o largă varietate de design-uri, de la uniforme medicale cu anchior, cu mânecă scurtă, cambrate sau nu, în funcție de preferințele tale. Ia în calcul și materialul acestora, cum ar fi bumbacul, poliesterul sau tercotul (un amestec între cele două).

Optează pentru măsurile corespunzătoare, în funcție de dorințele angajaților tăi. Pentru ca specialiștii să poată beneficia de libertate în mișcări, chiar și pentru perioade extinse de lucru, este necesar să le asiguri uniforme medicale potrivite!

În încheiere, chiar dacă industria medicală este în continuă creștere, iar tehnologii noi apar în fiecare an, halatele și uniformele medicale nu vor dispărea foarte curând, fiind esențiale pentru buna desfășurare a activităților în sfera medicală.

Prin urmare, dacă ai nevoie de uniforme medicale de cea mai bună calitate, solicită o ofertă personalizată pe site-ul producătorului Kronos.ro, sau direct la numărul de telefon 0721 111 004.

domeniu medical Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
electric castle
Electric Castle, o experiență spectaculoasă. Imagini inedite de la festival
Electric Castle, diferit față de alți ani. Ce se întâmplă acum la festival
Ai recunoaște un brand după muzica lui? Ce înseamnă identitatea audio
(P) De ce să participi la un curs SEO în București dacă oricum "toată lumea știe să facă SEO"?
(P) Lasă-te purtat de o poveste senzorială cum nu ai mai întâlnit, la Electric Castle 2019
(P) Experiență senzorială completă la Electric Castle 2019. Iată cum se simte muzica!
STUDIU: OMV aduce la Electric Castle tehnologia Super Selfie
(P) STUDIU: OMV aduce la Electric Castle tehnologia Super Selfie
(P) MEGA IMAGE crește legume controlate pas cu pas
(P) Informații utile despre jocurile de noroc online din România
Bile sărate sau dulci, cu cremă de brânză Hochland
(P) Campionii se cresc de mici cu pui de cea mai bună calitate. LaProvincia luptă pentru viitorii olimpieni
Cele mai cool 5 festivaluri din lume, unde muzica chiar e pentru toți