(P) 5 idei de cadouri pentru cei care-și iubesc mașinile

5 idei de cadouri pentru cei care-si iubesc mașinile

În cazul în care un om drag ție are o pasiune evidentă, ideile de cadouri par a veni ușor și de la sine.

Majoritatea pasionaților de mașini sunt însă foarte pretențioși cu privire la accesoriile pe care le folosesc în mașina lor. Astfel, cumpărarea unui cadou pentru o astfel de persoană poate deveni un lucru dificil. Iată o listă ce include de la cadouri accesibile din punct de vedere al prețului și practice, până la unele luxoase și de efect. Cu oricare din acestea nu ai cum sa dai greș.

1. Suport circular magnetic pentru telefon

 

Un cadou accesibil din punct de vedere al prețului, care îmbina utilul cu plăcutul. Are un aspect frumos, deosebit, iar partea și mai bună este că, datorită formei, permite să întorci telefonul cu ușurință fără să îl scoți din suport.

2. Kit-uri pentru mașini

 

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Se spune că o mașină curată se conduce mai bine. Ca urmare, orice pasionat de mașini va aprecia un kit cu produse profesionale de curățare. Ideal ar fi să includă săpun pentru spălare, spray de detalii, spray de sticlă, spray pentru curățarea roților, ceară cremă, spray pentru strălucirea anvelopelor. Dacă pe lângă mai are și accesorii de calitate profesională, cum ar fi o perie de curățare a roților și cârpe din microfibră care nu zgârie, pachetul va fi, garantat, unul extrem de apreciat.
„Kit-ul mecanicului” poate să fie cel mai potrivit cadou pentru cei care sunt pasionați de ce înseamnă mașina din punct de vedere mecanic. Acesta prezintă sculele noi și strălucitoare așezate perfect într-o cutie specială, numai bune de a fi folosite cât de curând posibil.

3. Macheta unei mașini de epocă

 

Știm că orice pasionat de mașini visează la o mașină de epocă reală, însă acest lucru, în majoritatea cazurilor, este imposibil. Ca urmare, dacă modelul real nu se încadrează în bugetul tău de anul acesta, alege să cumperi o machetă în miniatura a mașinii preferate.

Un alt cadou pe care și-l dorește, în adâncul sufletului, orice pasionat de mașini sunt LEGO-urile cu mașini. Spre exemplu, dacă mașinile noi îl atrag mai mult pe cel căruia îi este destinat cadoul, LEGO-urile din colecțiile Speed sau technic pot fi considerate jucăriile preferate ale bărbatului. Deși pot fi considerate niște cadouri mai costisitoare, seturile din aceste colecții conțin extrem de multe piese care se transformă în replicile mașinilor reale.

4. Breloc personalizat din piele pentru cheile de la mașină

 

Pasionații de mașini știu că un breloc greu poate afecta în timp contactul mașinii. De aceea, majoritatea alege să își țină cheile de la mașină fără vreun breloc special. Ei bine, un breloc personalizat din piele poate fi un cadou extrem de apreciat datorită eleganței sale și a dimensiunilor reduse.
Bănuțul cu gps este un alt obiect ce poate fi adăugat brelocului. Extrem de util, se sincronizează cu telefonul direct prin bluetooth.

5. Carte cu istoria mașinilor

 

Un cadou care îi poate capta atenție pentru ore întregi și la care se va întoarce mereu. Simplul motiv că aceasta conține imagini inedite și informații legate de mașini face din aceasta carte un cadou inspirat și plăcut.

În cazul în care ai vrea să mergi la sigur și sa optezi pentru un cadou folositor, dar și accesibil la preț, poți achiziționa preșuri auto originale de aici. Dacă le ambalezi frumos și le pui o fundă roșie, vor fi un cadou apreciat și binevenit. Pentru a mai reduce din drumurile alocate cumpărăturilor, optează pentru magazinele online precum ptc-auto.ro. Produsele vin în două, trei zile lucrătoare, așa că nu trebuie să te simți presat de timp.

Indiferent că este vorba de un membru al familiei sau un prieten apropiat, dacă acesta este pasionat de mașini și tot ce ține de ele, alege unul din obiectele de mai sus. Cu siguranță îl vei încânta nu numai cu un cadou inspirat, dar și cu faptul că îi arăți că îl cunoști bine și știi ce îi place.
 

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.