(P) 5 categorii de oameni care nu reușesc în afacerea online pe Amazon


Ultimul update: Miercuri 03 Aprilie 2019 16:42
Data publicarii: Miercuri 03 Aprilie 2019 15:22
Categorie: a
amazon

Nu mai este nicio noutate faptul că a vinde pe Amazon este una dintre cele mai ușoare și la îndemână afaceri pentru români.

Și asta pentru că este nevoie de un buget de doar circa 4500 euro, bani pe care nu trebuie să-i investești de la început, ci în cele 3-4 luni în care îți construiești afacerea.

Multele avantaje ale acestei afaceri sunt percepute imediat de către cei care se informează și îi determină pe cei mai mulți să facă primii pași în acest sens: profituri însemnate obținute rapid, muncă doar online și individuală (fără angajați, spații comerciale etc.), buget redus, beneficiile aduse de serviciile pe care Amazon le face pentru vânzători, sutele de milioane de clienți online pe care îi pune la dispoziție Amazon, suportul acordat de Alibaba pe partea de cumpărare de produse etc.

Pe de altă parte, acest business de mare viitor are riscuri foarte mici, dacă ești ajutat zi de zi de către specialiști, astfel încât să înțelegi care sunt pașii pe care trebuie să-i faci și să pui corect în practică toate secretele care te conduc rapid către profit.

Cu toate acestea, pe diverse grupuri constituite pe internet există unele opinii contrare acestei afaceri. Este motivul pentru care m-am adresat specialistului COSTIN VASILE, pe care l-am întrebat de unde provine neîncrederea celor în cauză.

Răspunsul formulat de acesta este tranșant:

“Afacerea are pași bine definiți, Amazon are reguli pe care trebuie să le înțelegi și să le respecți, plus că beneficiezi de avantajele puse la dispoziție de Amazon și Alibaba, deci toate lucrurile sunt relativ standardizate, ca să zic așa. Din păcate, intervine uneori factorul uman, care strică echilibrul, buna funcționare a afacerii.

Am interacționat de-a lungul timpului cu mii de persoane care s-au interesat la noi, cei 3 traineri ai Amz Academy, cum se face business-ul pe Amazon. Dintre acestea, peste 800 sunt sau au fost cursanții noștri, pentru că au înțeles foarte bine că numai integrându-se în această comunitate vor avea zilnic sprijinul practic, acordat de specialiști cu experiență și expertiză atât pe partea de vânzări proprii pe Amazon, cât și pe cea de cursuri Amazon.

În aceste condiții, am identificat câteva tipuri de oameni sau comportamente care nu sunt productive și diminuează sau chiar anulează șansele reușitei în afacerea pe Amazon:

1. Puturoșii: visează la profituri de 2000, 5000, 10.000 de dolari și chiar mai mult pe lună - foarte realiste, de altfel - dar ei cam uită să muncească. Nu contează dacă aloci muncii câte 2 ore în fiecare seară, după job, sau câte 6-7 ore în zilele de weekend. Cei în cauză amână lucrul de la o zi la alta, iar în weekend pleacă la munte, merg la bere, fac orice altceva. Nefiind o loterie, ci o afacere, această modalitate de lucru nu are cum să funcționeze.

2. Auto-suficienții: se aseamănă cu puturoșii, dar cauza amânării muncii nu este lenea, ci lipsa ambiției de a ieși din sfera de confort. Câștigă lunar la job 2000-4000 euro, singuri sau la nivelul familiei. Își doresc mai mulți bani, plus libertatea de a munci fără a mai fi angajatul cuiva, dar din păcate nu pot renunța la tabieturile zilnice din orele libere de după job. Astfel, întârzie sau chiar renunță la a munci pentru propria afacere pe Amazon.

3. Fricoșii: își pun zeci de întrebări, toate negativiste (Oare voi reuși? Ce garanții am? Dacă nu găsesc un produs bun? Dacă se accentuează tensiunile economice dintre SUA și China?). Este corect să ai unele temeri privind afacerea, mai ales dacă nu ai avut niciun business până acum. Și eu le-am avut, dar acestea nu m-au oprit din drum, ci dimpotrivă, m-au ambiționat să merg înainte, cu încredere și optimism. Practic, dacă te lași furat de temeri subiective și exagerate, nu faci altceva decât să accepți, ba chiar să te feliciți că nu vei începe acest business. 

4. Așa-zisele genii: sunt oamenii care au impresia – greșită – că ei le știu pe toate. Deci vor crede că știu foarte bine cum se face acest business, doar navigând pe internet. Nu au nevoie de informații de la specialiști. Nu vor crede niciodată că informațiile de pe internet sunt incomplete sau subiective, ori că cele corecte se pot referi doar la unele tipuri de produse (nu sunt general valabile). Nu vor crede nici că unele informații sunt învechite (Amazon își schimbă periodic algoritmii). Pentru că se cred mai deștepți față de cât sunt, geniile nu au nevoie nici de sprijinul practic al specialiștilor și nici de a afla de la aceștia secretele care îți ușurează munca și îți maximizează profitul. Din păcate (și nu o spun subiectiv, pentru că există exemple concrete), astfel de oameni neintegrați într-o comunitate închisă de vânzători pe Amazon vor pierde – mai devreme sau mai târziu - și banii investiți, și timpul alocat afacerii. Și pentru că lor nu le plac situațiile în care pierd și nu au dreptate, ei vor deveni cei mai mari contestatari ai afacerii Amazon, postând pe internet tot felul de considerente subiective, nereale, exagerate.

5. Negativiștii: se aseamănă cu postacii de serviciu, care servesc anumite cauze de dinainte pierdute. Ei sunt tot genii în domeniul Amazon, deși nici măcar nu încep afacerea. Se informează parțial și trunchiat despre business, după care postează pe internet propriile supoziții, ridicate la rang de axiome. Pentru ei afacerea nu este nici profitabilă, nici reală. Are riscuri mari și toți cei care o încep sunt fraieri, prost-informați, novici, creduli.

Iată de ce accentuez pe faptul că a face un curs Amazon este esențial pentru a reuși în afacerea ta online.

Noi, la Amz Academy, nu doar că te pregătim pas cu pas și click cu click pentru reușită, ci îți vom menține și tonusul pozitiv, acel mindset atât de necesar pentru construirea afacerii.

Cât despre banii pe care-i plătești pe cursul Amz Academy, în cele 3-4 luni îi recuperezi integral, din economiile pe care le faci cooperând în condiții de discount și de siguranță / seriozitate cu persoane și firme recomandate de traineri. Economisești nu doar bani, ci și mult timp prețios, pentru că mergi pe cărările bătătorite de traineri și de alte sute de cursanți înaintea ta. Și, în final, odată ce ți-ai recuperat banii pe curs, rămâi cu sprijinul practic asigurat de traineri nu doar în cele 12 săptămâni de curs, ci și după aceea, adică în momentul în care efectiv vinzi pe Amazon.” 

amazon Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa:

Tags: amazon,

VIDEO PROTVPLUS.RO
thebarber.ro - 5
(P) Cum să-i explici frizerului tău ce fel de tunsoare îți dorești?
(P) 90 de ani de Fares. 90 de ani de sanatate din inima Daciei
(P) Ai o companie? Afla cum te poate ajuta gratis o firma de recuperare creante
(P) Economia de energie înseamnă o șansă la un mediu mai curat
(P) Cum alegi o centrala pe lemne
(P) 7 sfaturi pentru a mentine vie pasiunea in cuplu
cuplu advertorial
(P) Tot mai multi romani cauta iubirea pe internet. Cum arata partenerul ideal
(P) Secretul din spatele depozitarii inteligente a hainelor
De ce este bine sa angajezi o agentie SEO: sfaturi practice cu Marius, specialist Seo
‘Akids- Târg pentru copii la Casa Universitarilor din București
(P) Pariuri pe Europarlamentare. Cine prinde trenul de Bruxelles?
(P) Află ce probleme abordează o casă de avocatură bazată pe conceptul New Law