Luna Neagră, asociată cu temerile, fricile și ispitele, intră în Fecioară pe 3 octombrie. Ce aduce pentru fiecare zodie

Lilith Luna Neagra
Shutterstock

Luna Neagră sau Lilith traversează un semn zodiacal în aproximativ nouă luni și face un tur complet al zodiacului în aproape nouă ani.

Lilith este asociată cu temerile, fricile, ispitele, lucrurile pe care nu dorim să le acceptăm sau le ascundem. Este legată de instinctele primare pe care trebuie să le depășim dacă dorim să evoluăm.

În harta natală, poziția lui Lilith indică în ce domeniu de viață ne dorim libertate de mișcare, de acțiune și energia este blocată. Știind ce domeniu va traversa, putem depune eforturi mai mari pentru a înțelege ce simțim, ce temeri avem, cu scopul de a le depăși.

Pe 3 octombrie Luna Neagră trece în zodia Fecioară. În următoarele nouă luni, Luna Neagră va amplifica energia zodiei Fecioară. Vom deveni obsedați de curățenie, organizare, ordine și vom avea tendinţa să fim în permanență critici și nemulțumiți.

Ce aduce tranzitul Lunii Negre în zodia Fecioară pentru fiecare zodie:

Luna Neagră în Fecioară pentru Berbec

Nativilor Berbec, Luna Neagră le va traversa, până la finalul lunii iunie 2024, casa asociată activităților profesionale, relațiilor cu colegii, rutina zilnică și sănătatea. Se cere o atenție deosebită în relațiile cu cei cu care desfășoară activități, pentru că acestea pot fi viciate. Atenție și la faptul că pot deveni excesiv de critici și nemulțumiți! În ce privește starea de sănătate, se pot reactiva afecțiuni mai vechi și recomandarea este să adopte un regim de viață sănătos.

Luna Neagră în Fecioară pentru Taur

Luna Neagră le va traversa nativilor Taur, în următoarele nouă luni, sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, activitățile de relaxare și valorificării unor pasiuni. Posibil să se complice situația în planul sentimental, să intervină ispite sau să se îndrăgostească de cineva cu care nu se potrivesc. Critica și nemulțumirile nu vor ajuta nicio relație sentimentală în perioada următoare, așa că nativii sunt sfătuiți să evite să-și critice partenerul. Și în restul domeniilor enumerate pot exista probleme, dacă nu se gestionează bine o criză apărută.

Luna Neagră în Fecioară pentru Gemeni

Luna Neagră le va traversa nativilor Gemeni, în următoarele nouă luni, sectorul asociat familiei, locuinței, patrimoniului, relațiilor cu părinții și rădăcinilor. Atenție la relațiile cu familia, pentru că în perioada următoare se pot complica! Pot să apară încurcături sau blocaje care să aibă legătură cu casa, administrarea ei, iar nativii să fie în permanență nemulțumiți, critici. Dacă nu vor realiza că îi vor răni pe cei de lângă ei, vor primi același tratament. Pe de altă parte, pot ieși la suprafață unele frici, temeri, care au legătură cu trecutul sau rădăcinile familiei.

Luna Neagră în Fecioară pentru Rac

Luna Neagră le va traversa nativilor Rac, până la finalul lunii iunie 2024, sectorul asociat comunicării, învățării, negocierilor, dezbaterilor și deplasărilor. Interacționarea cu ceilalți poate fi afectată, dar și încrederea în cunoștințele pe care le au. Este de evitat o atitudine excesiv de critică sau exprimarea nemulțumirilor, astfel încât să nu îi afecteze pe ceilalți. De asemenea, pot să apară încurcături sau blocaje în deplasări.

Luna Neagră în Fecioară pentru Leu

Luna Neagră le va traversa nativilor Leu, în următoarele nouă luni, sectorul asociat banilor câștigați din muncă. Mare atenție în administrarea banilor, în decizii neinspirate, pentru că lucrurile se pot complica, să apară probleme în încasarea acestora! Sunt de evitat speculații financiare și cheltuieli riscante.

Luna Neagră în Fecioară pentru Fecioară

Luna Neagră le va traversa nativilor Fecioară, până la finalul lunii iunie 2024, sectorul personalității și Fecioarele vor trebui să își gestioneze emoțiile și trăirile care pot fi amplificate. Pe de altă parte, atenție la faptul că pot deveni critice, obsedate de curățenie, organizare și pot răni foarte ușor dacă lucrurile nu sunt toate la locul lor. Este recomandat ca nativii să depășească unele frici și să nu dea curs unor ispite, dacă își doresc să evolueze.

Luna Neagră în Fecioară pentru Balanță

Luna Neagră le va traversa nativilor Balanță, în următoarele nouă luni, sectorul asociat subconștientului, izolării și trecutului. Unele frici pot ieși la suprafață, iar emoțiile reprimate în trecut, acum se pot manifesta în interior. Nativii au șansa să depășească o temere sau o frică, care îi face să sufere. Balanțele sunt invitate să facă curățenie în viața lor, iar deschiderea către spiritualitate va ajuta.

Luna Neagră în Fecioară pentru Scorpion

Luna Neagră le va traversa nativilor Scorpion, până la finalul lunii iunie 2024, sectorul prietenilor, vieții sociale și proiectelor de viitor. Scorpionii sunt sfătuiți să aibă grijă la relațiile cu prietenii, care se pot vicia, iar în proiectele profesionale pot să apară încurcături. Axa sentimentală este și ea activată, așa că se cere o mare atenție atunci când apare o criză de natură sentimentală, pentru că se pot strica niște relații.

Luna Neagră în Fecioară pentru Săgetător

Luna Neagră le va traversa nativilor Săgetător, în următoarele nouă luni, sectorul carierei, imaginii și statutului profesional. Atenție la imagine, reputația profesională și relațiile cu autoritățile, pentru că apar situații încurcate sau complicate, care le pot strica imaginea! Mare atenție și la relații și mai ales la felul cum se gestionează crizele relaționale/parteneriale!

Luna Neagră în Fecioară pentru Capricorn

Luna Neagră le va traversa nativilor Capricorn, până la finalul lunii iunie 2024, sectorul perfecționării, schimburilor de experiență profesională, studiilor, călătoriile și credințele de viață. Nativii care își doresc obținerea unei funcții sau o recalificare, vor fi nevoiți să continue o formă de școlarizare. Lucrurile se pot încurca în aceste domenii de viață. În privința convingerilor și sistemului de valori, Capricornii pot avea niște revelații.

Luna Neagră în Fecioară pentru Vărsător

Luna Neagră le va traversa nativilor Vărsător, în următoarele nouă luni, sectorul intereselor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariul, moștenirile, banii deținuți la comun cu partenerul, dar și intimitatea și încrederea reciprocă. Recomandarea astrelor, pentru perioada următoare, este să se evite speculații sau artificii financiare, să acceseze credite. Atenție la impulsul de a intra în relații extraconjugale!

Luna Neagră în Fecioară pentru Pești

Luna Neagră le va traversa nativilor Pești, până la finalul lunii iunie 2024, sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. În următoarele nouă luni relațiile pot fi viciate, să apară conflicte, încurcături sau lucruri complicate, care pot duce la rupturi, dacă nativii nu vor știi să gestioneze crizele relaționale. Sunt de evitat acuzațiile nefondate și critica excesivă.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Ce lovitură! Dublu câștigător de UEFA Champions League, aproape să antreneze în România
NEWS ALERT Ce lovitură! Dublu câștigător de UEFA Champions League, aproape să antreneze în România
Citește și...
Horoscop 1 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care se îndrăgostește de 1 Decembrie
Horoscop 1 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care se îndrăgostește de 1 Decembrie

Horoscop 1 decembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de bucurie. O să ne facem program de vizite, plimbări, pregătim și bunătăți, îi chemăm pe cei dragi pe la noi, ca să sărbătorim.

Horoscop 30 noiembrie 2023. Ce aduc astrele zodiilor de Sfântul Andrei
Horoscop 30 noiembrie 2023. Ce aduc astrele zodiilor de Sfântul Andrei

Horoscop 30 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi splendidă. E sărbătoare, şi avem şi alte motive personale să fim fericiţi şi să ne bucurăm de prezenţa celor dragi, aşa că să nu ezităm s-o facem.

Horoscop 29 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești bune
Horoscop 29 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești bune

Horoscop 29 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. Se precipită nişte lucruri, evenimente şi o să ne urmărim îndeaproape interesul ca să obţinem maximum din ce ne-am propus.

Recomandări
Iohannis: Este responsabilitatea noastră să protejăm viitorul naţiunii şi să rămânem vigilenţi în faţa curentelor extremiste
Iohannis: Este responsabilitatea noastră să protejăm viitorul naţiunii şi să rămânem vigilenţi în faţa curentelor extremiste

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri la recepţia oferită la Palatul Cotroceni cu prilejul Zilei Naţionale a României, că ţara noastră este un stat sigur, iar cetăţenii nu au motive să se teamă.

Cei doi tineri arhitecți care fac proiectul României viitoare. Bogdan Zaha e în Londra, Claudiu Ionescu, la Iași
Cei doi tineri arhitecți care fac proiectul României viitoare. Bogdan Zaha e în Londra, Claudiu Ionescu, la Iași

Construiesc arhitectura viitorului într-o țară în care haosul imobiliar a fost subiect de discuții interminabile.

Parada de Ziua Națională, văzută dintr-un blindat al Armatei Române. Momentul trecerii pe sub Arcul de Triumf VIDEO
Parada de Ziua Națională, văzută dintr-un blindat al Armatei Române. Momentul trecerii pe sub Arcul de Triumf VIDEO

Ministerul Apărării Naționale a postat imagini inedite de la parada de Ziua Națională a României, care a avut loc vineri, de 1 Decembrie, la Arcul de Triumf din București. Defilarea a fost prezentată și din perspectiva filmată dintr-un blindat.