Luna Neagră, asociată cu temerile, fricile și ispitele, intră în Fecioară pe 3 octombrie. Ce aduce pentru fiecare zodie

Lilith Luna Neagra
Shutterstock

Luna Neagră sau Lilith traversează un semn zodiacal în aproximativ nouă luni și face un tur complet al zodiacului în aproape nouă ani.

Lilith este asociată cu temerile, fricile, ispitele, lucrurile pe care nu dorim să le acceptăm sau le ascundem. Este legată de instinctele primare pe care trebuie să le depășim dacă dorim să evoluăm.

În harta natală, poziția lui Lilith indică în ce domeniu de viață ne dorim libertate de mișcare, de acțiune și energia este blocată. Știind ce domeniu va traversa, putem depune eforturi mai mari pentru a înțelege ce simțim, ce temeri avem, cu scopul de a le depăși.

Pe 3 octombrie Luna Neagră trece în zodia Fecioară. În următoarele nouă luni, Luna Neagră va amplifica energia zodiei Fecioară. Vom deveni obsedați de curățenie, organizare, ordine și vom avea tendinţa să fim în permanență critici și nemulțumiți.

Ce aduce tranzitul Lunii Negre în zodia Fecioară pentru fiecare zodie:

Luna Neagră în Fecioară pentru Berbec

Nativilor Berbec, Luna Neagră le va traversa, până la finalul lunii iunie 2024, casa asociată activităților profesionale, relațiilor cu colegii, rutina zilnică și sănătatea. Se cere o atenție deosebită în relațiile cu cei cu care desfășoară activități, pentru că acestea pot fi viciate. Atenție și la faptul că pot deveni excesiv de critici și nemulțumiți! În ce privește starea de sănătate, se pot reactiva afecțiuni mai vechi și recomandarea este să adopte un regim de viață sănătos.

Luna Neagră în Fecioară pentru Taur

Luna Neagră le va traversa nativilor Taur, în următoarele nouă luni, sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, activitățile de relaxare și valorificării unor pasiuni. Posibil să se complice situația în planul sentimental, să intervină ispite sau să se îndrăgostească de cineva cu care nu se potrivesc. Critica și nemulțumirile nu vor ajuta nicio relație sentimentală în perioada următoare, așa că nativii sunt sfătuiți să evite să-și critice partenerul. Și în restul domeniilor enumerate pot exista probleme, dacă nu se gestionează bine o criză apărută.

Luna Neagră în Fecioară pentru Gemeni

Luna Neagră le va traversa nativilor Gemeni, în următoarele nouă luni, sectorul asociat familiei, locuinței, patrimoniului, relațiilor cu părinții și rădăcinilor. Atenție la relațiile cu familia, pentru că în perioada următoare se pot complica! Pot să apară încurcături sau blocaje care să aibă legătură cu casa, administrarea ei, iar nativii să fie în permanență nemulțumiți, critici. Dacă nu vor realiza că îi vor răni pe cei de lângă ei, vor primi același tratament. Pe de altă parte, pot ieși la suprafață unele frici, temeri, care au legătură cu trecutul sau rădăcinile familiei.

Luna Neagră în Fecioară pentru Rac

Luna Neagră le va traversa nativilor Rac, până la finalul lunii iunie 2024, sectorul asociat comunicării, învățării, negocierilor, dezbaterilor și deplasărilor. Interacționarea cu ceilalți poate fi afectată, dar și încrederea în cunoștințele pe care le au. Este de evitat o atitudine excesiv de critică sau exprimarea nemulțumirilor, astfel încât să nu îi afecteze pe ceilalți. De asemenea, pot să apară încurcături sau blocaje în deplasări.

Luna Neagră în Fecioară pentru Leu

Luna Neagră le va traversa nativilor Leu, în următoarele nouă luni, sectorul asociat banilor câștigați din muncă. Mare atenție în administrarea banilor, în decizii neinspirate, pentru că lucrurile se pot complica, să apară probleme în încasarea acestora! Sunt de evitat speculații financiare și cheltuieli riscante.

Luna Neagră în Fecioară pentru Fecioară

Luna Neagră le va traversa nativilor Fecioară, până la finalul lunii iunie 2024, sectorul personalității și Fecioarele vor trebui să își gestioneze emoțiile și trăirile care pot fi amplificate. Pe de altă parte, atenție la faptul că pot deveni critice, obsedate de curățenie, organizare și pot răni foarte ușor dacă lucrurile nu sunt toate la locul lor. Este recomandat ca nativii să depășească unele frici și să nu dea curs unor ispite, dacă își doresc să evolueze.

Luna Neagră în Fecioară pentru Balanță

Luna Neagră le va traversa nativilor Balanță, în următoarele nouă luni, sectorul asociat subconștientului, izolării și trecutului. Unele frici pot ieși la suprafață, iar emoțiile reprimate în trecut, acum se pot manifesta în interior. Nativii au șansa să depășească o temere sau o frică, care îi face să sufere. Balanțele sunt invitate să facă curățenie în viața lor, iar deschiderea către spiritualitate va ajuta.

Luna Neagră în Fecioară pentru Scorpion

Luna Neagră le va traversa nativilor Scorpion, până la finalul lunii iunie 2024, sectorul prietenilor, vieții sociale și proiectelor de viitor. Scorpionii sunt sfătuiți să aibă grijă la relațiile cu prietenii, care se pot vicia, iar în proiectele profesionale pot să apară încurcături. Axa sentimentală este și ea activată, așa că se cere o mare atenție atunci când apare o criză de natură sentimentală, pentru că se pot strica niște relații.

Luna Neagră în Fecioară pentru Săgetător

Luna Neagră le va traversa nativilor Săgetător, în următoarele nouă luni, sectorul carierei, imaginii și statutului profesional. Atenție la imagine, reputația profesională și relațiile cu autoritățile, pentru că apar situații încurcate sau complicate, care le pot strica imaginea! Mare atenție și la relații și mai ales la felul cum se gestionează crizele relaționale/parteneriale!

Luna Neagră în Fecioară pentru Capricorn

Luna Neagră le va traversa nativilor Capricorn, până la finalul lunii iunie 2024, sectorul perfecționării, schimburilor de experiență profesională, studiilor, călătoriile și credințele de viață. Nativii care își doresc obținerea unei funcții sau o recalificare, vor fi nevoiți să continue o formă de școlarizare. Lucrurile se pot încurca în aceste domenii de viață. În privința convingerilor și sistemului de valori, Capricornii pot avea niște revelații.

Luna Neagră în Fecioară pentru Vărsător

Luna Neagră le va traversa nativilor Vărsător, în următoarele nouă luni, sectorul intereselor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariul, moștenirile, banii deținuți la comun cu partenerul, dar și intimitatea și încrederea reciprocă. Recomandarea astrelor, pentru perioada următoare, este să se evite speculații sau artificii financiare, să acceseze credite. Atenție la impulsul de a intra în relații extraconjugale!

Luna Neagră în Fecioară pentru Pești

Luna Neagră le va traversa nativilor Pești, până la finalul lunii iunie 2024, sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. În următoarele nouă luni relațiile pot fi viciate, să apară conflicte, încurcături sau lucruri complicate, care pot duce la rupturi, dacă nativii nu vor știi să gestioneze crizele relaționale. Sunt de evitat acuzațiile nefondate și critica excesivă.

Articol recomandat de sport.ro
Ei sunt cei mai răi ultrași din Champions League: ”Inspiră teamă. Interesați mai mult de scandaluri decât de fotbal”
Ei sunt cei mai răi ultrași din Champions League: ”Inspiră teamă. Interesați mai mult de scandaluri decât de fotbal”
Citește și...
Horoscop 29 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești bune
Horoscop 29 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești bune

Horoscop 29 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. Se precipită nişte lucruri, evenimente şi o să ne urmărim îndeaproape interesul ca să obţinem maximum din ce ne-am propus.

Cele patru zodii care se îmbogățesc în 2024, Anul Dragonului de Lemn
Cele patru zodii care se îmbogățesc în 2024, Anul Dragonului de Lemn

Anul 2024 este anul Dragonului de Lemn, un simbol al transformării și al oportunităților pentru toate zodiile. 

 

Horoscop 28 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care își poate rezolva probleme personale și profesionale
Horoscop 28 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care își poate rezolva probleme personale și profesionale

Horoscop 28 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reuşită. O să ne dăm interesul să mulţumim pe toată lumea, dar să nu neglijăm şi dorinţele noastre, care sunt la fel de importante ca şi ale celorlalţi.  

Recomandări
Cătălin Cherecheș a fost reținut în Germania. Cum a fost prins primarul fugar din Baia Mare
Cătălin Cherecheș a fost reținut în Germania. Cum a fost prins primarul fugar din Baia Mare

Primarul din Baia Mare Cătălin Cherecheș, condamnat definitiv la cinci ani de închisoare pentru corupție, a fost prins de poliție în Augsburg, Germania.

CCR a decis ca foștii parlamentari să rămână cu pensiile speciale. Cum își motivează hotărârea
CCR a decis ca foștii parlamentari să rămână cu pensiile speciale. Cum își motivează hotărârea

Curtea Constituțională a hotărât, marți, că abrogarea pensiilor parlamentarilor este neconstituţională.

Ostaticii eliberați din iadul din Gaza, mărturii șocante din captivitate: „Când un copil plângea, îl amenințau cu arma”
Ostaticii eliberați din iadul din Gaza, mărturii șocante din captivitate: „Când un copil plângea, îl amenințau cu arma”

Israelul susține că armistițiul cu Hamas ar putea fi extins cu încă cinci zile, după ce deja a fost prelungit cu 48 de ore. Dar, marți, beligeranții s-au acuzat reciproc de încălcarea acordului de încetare a focului.