Horoscop 24 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii au șansa unei noi relații

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic 24 iullie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să facem eforturi serioase că să le dăm de capăt situaţiilor, deloc uşoare, dar o să ieşim învingători, chiar dacă nu de la prima încercare.

Vibraţia zilei este 6 şi o să căutăm un mediu armonios, să ne încărcăm frumos bateriile.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

HOROSCOP 24 IULIE 2019 LEU

 

O să duceţi muncă de lămurire cu nişte coechipieri de afaceri ca să se achite toată lumea de obligaţii şi să va-ncadrati în termen, să vă luaţi banii la timp. Se poate să depuneţi eforturi serioase că să daţi drumul proiectelor noi pentru că aţi întâmpinat o serie de dificultăţi, dar acum or să se vadă şi rezultatele

Citește și
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

HOROSCOP 24 IULIE 2019 FECIOARĂ

 

E posibil să vă deranjeze câte ceva la capitolul sănătate - şi să ajungeţi la medic, să faceţi nişte investigaţii ca să ştiţi ce tratament luaţi. O să descoperiţi o activitate de plăcere cu care să vă delectaţi în timpul liber ca să vă eliberaţi de stres, şi să folosiţi resursele interioare care v-ar da o stare de spirit bună.

HOROSCOP 24 IULIE 2019 BALANŢA

 

O să vă ocupaţi de casă, de familie, să puneţi nişte lucruri în ordine c-aveţi un buget pe care nu vreţi să-l depăşiţi. Poate v-aşezaţi la masa negocierilor ca să vedeţi ce puteţi obţine de la un angajator, ca să vă puteţi mobiliza să faceţi treaba la capacitate maximă.

HOROSCOP 24 IULIE 2019 SCORPION

 

Se poate să ieşiţi la rampă cu ceva care v-ar aduce bani şi aprecieri din partea unor oameni care înseamnă mult pentru voi. Voi vă puteţi reinventa şi să schimbaţi traiectoria profesională pentru că simţiţi o altă chemare, poate urmaţi o specializare şi puneţi în practică tot ce-aţi învăţat.

HOROSCOP 24 IULIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Va bate gândul să plecaţi în străinătate să lucraţi, să vă instruiţi poate, să căpătaţi experienţă, după care să vă-ntoarceţi. O să plecaţi pe undeva în plimbare şi poate-o să beneficiaţi de un plus de avantaje, de vreo reducere, facilităţi, şi-o să staţi mai mult decât vă propuseserăţi.

HOROSCOP 24 IULIE 2019 CAPRICORN

 

Se poate să-ntâlniţi pe cineva care-o să vrea să formaţi un cuplu şi dacă nu e nimeni în viaţa voastră o să-ncercaţi să vedeţi cum merge. Sunteţi pe punctul de a rezolva chestiuni care v-au dat mult de furcă şi o să faceţi progrese şi în plan profesional şi personal şi o să regăsiţi un echilibru interior.

HOROSCOP 24 IULIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Relaţia de cuplu avansează spre o căsătorie pentru că simţiţi că e tot ce vă trebuie ca să fiţi fericiţi. O să vă bucuraţi de nişte veşti care vă relansează pe orbita profesională şi o să căpătaţi o funcţie, vă exersaţi calităţile manageriale.

HOROSCOP 24 IULIE 2019 PEŞTI

 

O s-aveţi curaj să-ncepeti o nouă aventură profesională care vă poate deveni job permanent. Se pare c-aveţi multe pe cap acasă şi se-aşteaptă de la voi să le rezolvaţi pe toate, să sperăm că şi cu puţin ajutor din partea altora şi o să vă achitaţi onorabil.

HOROSCOP 24 IULIE 2019 BERBEC

 

O să descoperiţi într-un grup de prieteni pe cineva care să vă facă să visaţi la o relaţie care să va-ntregeasca sufleteşte. O să vă străduiţi din răsputeri să vă atingeţi obiectivele fără un consum exagerat de energie şi se pare c-o să reuşiţi şi-o să vă felicitaţi.

HOROSCOP 24 IULIE 2019 TAUR

 

Vă parvin nişte rezultate favorabile de la şcoală ori de la un interviu şi o să intraţi pe alt făgaş, veţi avea diverse preocupări. Se pare că o să vă ocupaţi şi de casă şi de-ai voştri care vă roagă câte ceva şi o să vă descurcaţi cu toate problemele, poate staţi şi la o suetă cu prietenii.

HOROSCOP 24 IULIE 2019 GEMENI

 

Vă reuşesc demersurile care ţin de acte, de sfera învăţământ, mai ales dacă sunt mai de mult şi tentative de rezolvare aţi mai avut. Poate plecaţi în concediu sau aveţi un interes profesional şi o să călătoriţi în perioada asta, cu folos, şi poate va fi un beneficiu şi în plan personal.

HOROSCOP 24 IULIE 2019 RAC

 

O să vă daţi întâlnire cu nişte posibili parteneri de afaceri să daţi drumul unui proiect care v-ar asigura bani frumoşi. Or să vă revină nişte bani, poate e un cumul de sume şi or să se strângă nişte bani în cont, o să aveţi de o ieşire în week-end, sau poate plecaţi în vacanţă şi staţi mai mult.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Citește și...
Horoscop 23 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc o sumă foare mare de bani
Horoscop 23 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc o sumă foare mare de bani

Horoscop zilnic 23 iullie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi cu reuşite. Avem energie, curaj şi n-o să lăsăm să treacă o şansă pe lângă noi, ci o să atacăm obiective îndrăzneţe ca să ne bucurăm de succes. Vibraţia zilei este 5.

Recomandări
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România

Aeroportul Internaţional Dubai (DXB) a fost transformat într-un adevărat lac, marți, din cauza furtunii violente care a lovit orașul din Emiratele Arabe Unite.

România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”
România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”

Asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat american, James O'Brien, a declarat, marţi, că SUA lucrează cu România în ceea ce priveşte ameninţările venite în contextul războiului din Ucraina.  

Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau
Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau

Creşterea numărului incidentelor militare, atacuri cibernetice de sorginte rusă, posibilitatea infiltrării serviciilor secrete ruse în rândul refugiaţilor ucraineni, printre riscurile determinate de continuarea conflictului dintre Rusia şi Ucraina.