Horoscop 22 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor câștiga bani în plus

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 22 mai 2019 prezentat de Neti Sandu. Apar confirmări, dăm drumul proiectelor care ne-au aprins imaginaţia şi credem în ele şi o să primim şi ajutor de ici, colo cât să ne descurcăm frumos.

Horoscop 22 mai 2019 prezentat de Neti Sandu. Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi e bine să credem în visul nostru.

 

HOROSCOP 22 MAI 2019 GEMENI

 

O să câştigaţi nişte bani fie de la serviciu, fie dintr-o afacere particulară şi o să strângeţi un capital pe care-o să-l ţineţi la secret. O să primiţi aprobări, vă pregătiţi şi de o relansare şi o să fie cu adrenalină, c-aveţi multe de dovedit şi vreţi să fiţi la înălţime.

HOROSCOP 22 MAI 2019 RAC

 

Se poate s-aveţi de discutat o chestiune de suflet şi poate ieşiţi la o cafea, să fiţi pe un teren neutru ca să nu fiţi subiectivi. Întrevedere cu cineva care vrea să vă coopteze într-o afacere, să lucraţi la ceva care să v-aducă bani şi o să vă propulseze în carieră.

Citește și
Neti Sandu
Horoscop 20 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor primi o sumă mare de bani
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

HOROSCOP 22 MAI 2019 LEU

 

E un consiliu de familie ca să vedeţi pe ce-o să cheltuiţi banii din cont, să nu hotărâţi de capul vostru. Aţi putea primi acel supliment salarial pe care l-aţi cerut de multă vreme şefilor şi să negociaţi un proiect pentru care ştiţi sigur c-aveţi resurse şi vi-l doriţi.

HOROSCOP 22 MAI 2019 FECIOARĂ

 

Relaţia cu partenerul de cuplu poate deveni şi mai trainică şi să vreţi să vă căsătoriţi anul ăsta sau celălalt. Se poate să vă luaţi de lucru în particular şi să vă completaţi veniturile, să vă asiguraţi banii pentru plata ratelor în primul rând şi să vă puteţi mişca încolo şi-ncoace.

HOROSCOP 22 MAI 2019 BALANŢĂ

 

O să cumpăraţi ceva util pentru casă şi o să vă ocupaţi un pic de reamenajarea interiorului şi poate şi primprejur mai faceţi ceva. O s-aveţi succes la şcoală, la examene, o să puteţi semna acte, c-aveţi nevoie de un statut clar, să vă puteţi aventura într-o chestiune profesională, sau în sfera - investiţii.

HOROSCOP 22 MAI 2019 SCORPION

 

O să mai luaţi nişte bani din particular şi poate organizaţi o plecare de vineri într-o excursie la mare, munte. E cineva care vrea să faceţi echipă la treabă şi o să colaboraţi în termenii cei mai buni şi o s-aveţi parte de succese, pentru c-o să puneţi mult zel la treabă.

HOROSCOP 22 MAI 2019 SĂGETĂTOR

 

O atmosferă mai caldă, creativă la serviciu şi o să veniţi cu idei ca să vă placă şi mai mult timpul petrecut la locul de muncă. Poate fi o zi bănoasă şi o să vă faceţi planuri serioase cu banii, să-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu - să arvuniţi un city break - la secret, aşa.

HOROSCOP 22 MAI 2019 CAPRICORN

 

E posibil să aflaţi o decizie care-o să vă schimbe viaţa în bine şi o să vă reorganizaţi la repezeală. Ceva nou şi bun pentru voi, o veste, o prezenţă care să vă inspire increcdere şi poate o să încasaţi şi nişte bani, dacă aţi insistat pe unde trebuie.


HOROSCOP 22 MAI 2019 VĂRSĂTOR

 

Poate va bate gândul să vă luaţi o maşină nouă, dacă nu se mai poate repara în service sau poate n-aveţi deloc. O să deveniţi şi mai inventivi, o să daţi drumul proiectelor de sertar ca să aveţi de unde să câştigaţi mai mulţi bani, ca să vă şi distraţi.

HOROSCOP 22 MAI 2019 PEŞTI

 

O să apară cineva care-şi declară dragostea față de voi şi o să aveţi voi şi o reacţie de răspuns, cu da sau ba. Poate luaţi o decizie legată de copii şi o să stabiliţi la ce cursuri îi înscrieţi, în ce excursii sau vedeţi ce alte activităţi li s-ar potrivi - sau o fi vorba despre nepoţi.

HOROSCOP 22 MAI 2019 BERBEC

 

E un eveniment la care-aţi vrea şi voi să ajungeţi şi o să aveţi şi partea voastră de contribuţie, că sunt nişte lucruri pe care vreţi să le anunţaţi. Se poate să vi se mulţumească pentru ce-aţi muncit şi să urmeze o mărire de salariu, o recompensă de alt gen, nişte zile libere şi o să va-ncante ideea.

HOROSCOP 22 MAI 2019 TAUR

 

Ar avea de unde să vă intre nişte bani şi să le faceţi surprize alor voştri, să mai faceţi câte-o ieşire la sfârşit de săptămână. Va-ncearca sentimente noi, e o stare de efervescentă, la gândul că o să vă apucaţi de o activitate care să vă pună în valoare nişte calităţi care treceau neobservate.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Horoscop 21 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii primesc un cadou nesperat
Horoscop 21 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii primesc un cadou nesperat

Horoscop 21 mai 2019 prezentat de Neti Sandu. Apar acele lucruri pe care le-aşteptam cu sufletul la gură, dar mai vin şi altele care-or să ne lase fără grai. Să sperăm c-or să fie toate foarte bune.

Horoscop 20 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor primi o sumă mare de bani
Horoscop 20 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor primi o sumă mare de bani

Horoscop 20 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. O să ne parvină şi din senin, de la sine şi cu ajutorul nostru nişte răspunsuri, bani, confirmări şi o să facem progrese în zonele în care-am avut de suferit.

Horoscop 19 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii iau o decizie importantă în relație
Horoscop 19 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii iau o decizie importantă în relație

Horoscop 19 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi frumoasă. O să descoperim lucruri noi de care să ne bucurăm şi să-i facem fericiţi şi pe cei din jurul nostru. De familie şi de casă ar trebui să ne ocupăm mai mult în perioada asta.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.