Horoscop 19 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele își vor reface viața amoroasă

19-08-2019 07:09


Rezolvări azi. O să ne implicăm serios ca să ne oferim toate şansele de a face progrese, la slujbă, în viaţa personală şi o să reuşim, o să vedeţi!

 

Vibraţia zilei este 1 şi e tocmai bună ca să-ncepem ceva în care credem cu adevărat.

HOROSCOP 19 AUGUST 2019 LEU

 

Apar oferte de lucru, adevărate provocări şi o să vă depăşiţi pe voi înşivă c-aveţi multe de demonstrat atât vouă, cât şi celorlalţi - şi-o să faceţi performanţă.

HOROSCOP 19 AUGUST 2019 FECIOARĂ

 

Sunteţi pregătiţi şi daţi restart vieţii voastre personale şi poate vă mutaţi în altă locuinţa, vă căsătoriţi, sau schimbaţi serviciul.

HOROSCOP 19 AUGUST 2019 BALANŢĂ

 

O să vă puteţi reface viaţa sentimentală, să cunoaşteţi şi voi pe cineva care să vă-nsoțească la bine şi la greu, să fiţi o echipă puternică.

HOROSCOP 19 AUGUST 2019 SCORPION

 

E posibil să luaţi nişte bani despre care nu bănuiaţi nimic şi să aveţi de drum dacă mai daţi o fugă la munte, la mare, să aveţi parte de mai mult relaş.

HOROSCOP 19 AUGUST 2019 SĂGETĂTOR

 

Sunt lucruri noi pe care demult vreţi să le-ncercați şi acum o să vi se ofere ocazia şi poate veţi avea şi curajul să atacaţi frontal orice situatrie.

HOROSCOP 19 AUGUST 2019 CAPRICORN

 

Vin de undeva nişte bani care-or să v-ajute să achitaţi datoriile curente, eventual şi pe cele restante şi o să vedeţi dacă rămân bani şi pentru plimbări, excursii.

HOROSCOP 19 AUGUST 2019 VĂRSĂTOR

 

Se poate să vă duceţi la un interviu pentru un nou serviciu, sau pentru admiterea la nişte cursuri, la o specializare - pot fi chiar nişte probe eliminatorii.

HOROSCOP 19 AUGUST 2019 PEŞTI

 

Apare din senin o sumă de bani şi-o să fie tocmai bună ca să vă puteţi mişca, să vă luaţi şi lucruri la care trebuia să renunţaţi de fiecare dată.

HOROSCOP 19 AUGUST 2019 BERBEC

 

E cineva care vede în voi un posibil partener de viaţă şi va face curte în speranţa că-i împărtăşiţi sentimentele şi ieşiţi la o-ntalnire.

HOROSCOP 19 AUGUST 2019 TAUR

 

Vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună şi o să puneţi pe hârtie condiţiile voastre ca să aveţi o bază de discuţie.

HOROSCOP 19 AUGUST 2019 GEMENI

 

Poate-aveți de gând să vă mutaţi sau să renovaţi apartamentul şi o să fie treaba, nu glumă, dart vin ajutoare care să pună umărul.

HOROSCOP 19 AUGUST 2019 RAC

 

O mărire de salariu, o sumă în avans poate, c-oți fi după concediu, sau vi se dă o primă, ori nişte bonuri valorice.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!   

VIDEO PROTVPLUS.RO