Horoscop 18 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea cheltuieli neprevăzute

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 18 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. O s-avem curaj să începem proiecte noi, să nu lăsăm să ne scape printre degete ocaziile de a face rost de bani şi de a ne etala nişte calităţi.

Vibraţia zilei este 9 şi o să avem o viziune de ansamblu asupra lucrurilor care ne interesează.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

HOROSCOP 18 IULIE 2019 RAC

 

Vă căută nişte posibili colaboratori să lucraţi împreună la un proiect care să v-aducă bani în plus la bugetul familiei. Apar cheltuieli pe care nu le-aveaţi în plan şi o să faceţi cumva să va-ncadrați în buget, mai scoateţi de la rezerve ca să nu fie nevoie să va-mprumutați.

HOROSCOP 18 IULIE 2019 LEU

 

Vă scoate cineva la o plimbare, un suc, o-nghețată şi o să-ncropiți poate un job particular sau o să vă descoperiţi un hobby. Sunteţi pe punctul de a-ncepe ceva nou şi care să v-aducă faima şi bani cu care să vă mai permiteţi şi alte lucruri, în afara celor obligatorii.

Citește și
Horoscop 9 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 16 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Peștii vor primi o sumă importantă de bani
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

HOROSCOP 18 IULIE 2019 FECIOARĂ

 

O să puteţi repara o relaţie sentimentală, să puteţi pleca liniştiţi în concediu sau să începeţi pregătirile de nuntă. O să luaţi nişte bani poate pentru că e zi de salariu sau e o infuzie la contul bancar şi o să faceţi plăti, eliminaţi orice restantă, să fiţi cu cheltuielile la zi.

HOROSCOP 18 IULIE 2019 BALANŢA

 

O să ieşiţi la rampa cu ceva nou, o să vă faceţi cunoscuţi prin ceva care o să vă ducă la alt nivel pe scara socială. Se poate s-aveţi o întrevedere cu cineva care vine cu o ofertă de muncă şi-o s-aveţi şi voi suficiente idei cu care să-mbracati un proiect de cursă lungă.

HOROSCOP 18 IULIE 2019 SCORPION

 

Sunteţi dispuşi să treceţi peste un conflict mai vechi şi să o luaţi de la zero cu relaţia care se golise de conţinut. Păreţi pregătiţi să faceţi o schimbare radicală, să vă îmbunătăţiţi calitatea vieţii, poate alegeţi să lucraţi altceva sau o să acceptaţi o persoană cu care s-aveţi o relaţie.

HOROSCOP 18 IULIE 2019 SĂGETĂTOR

 

O să aflaţi cu ce sentimente vine spre voi fiinţa de care sunteţi ataşaţi sufleteşte şi o să vedeţi încotro duce relaţia. Aţi putea pleca într-o vacanţă, să-i împliniţi cuiva o dorinţă, să vă ţineţi o promisiune pe care i-aţi făcut-o acum ceva timp şi să călătoriţi spre destinaţia aleasă.

HOROSCOP 18 IULIE 2019 CAPRICORN

 

E posibil să ieşiţi la cafea cu prietenii şi să organizaţi o ieşire în week-end sau o plecare în vacanţă. Se poate să rezolvaţi mai multe lucruri decât v-aţi propus şi o să fiţi mai degajaţi, o să-ncepeti ceva nou care să vă asigure un venit constant.

HOROSCOP 18 IULIE 2019 VĂRSĂTOR

 

O să acceptaţi invitaţia la un eveniment monden, c-o să reactualizaţi nişte relaţii şi-o să vă faceţi altele noi. O să trebuiască să insistaţi mai mult până să luaţi o semnătură, să vă recuperaţi banii care vi se cuvin, şi în niciun caz să nu renunţaţi la avantajele voastre.

HOROSCOP 18 IULIE 2019 PEŞTI

 

Poate vă găsiţi cumpărător pentru locuinţa ori maşina pe care le-aţi pus în vânzare şi să luaţi altceva în loc. Sunt nişte lucruri la serviciu pe care trebuie să le puneţi la punct şi o să v-apucaţi de altceva de la 1 august - e un moment bun de afirmare.

HOROSCOP 18 IULIE 2019 BERBEC

 

Poate vă faceţi timp şi pentru o porţie de mişcare pe un teren de sport ori la sală, la un bazin de înot, să vă dezmorţiţi. Poate-ncercați şi singuri să vă promovaţi muncă şi să vă găsiţi colaborări care să vă fie un bun suport financiar, c-aveţi nevoie de o relansare.

HOROSCOP 18 IULIE 2019 TAUR

 

Se poate să vă mutaţi pentru o vreme altundeva poate pentru c-o să vă căsătoriţi ori aţi vrea să lucraţi, să faceţi rost de bani. Se poate să vi se dea acum banii pentru care aţi muncit cândva şi să nu-i cheltuiţi cu frenezie, c-or să vă trebuiască în concediu, ori ca să mai luaţi câte ceva prin casă.

HOROSCOP 18 IULIE 2019 GEMENI

 

E posibil să vă încânte cineva cu o ofertă de job şi să faceţi în aşa fel încât să găsiţi timp şi pentru aşa ceva. O să trebuiască să remediaţi nişte lucruri pe care le-aţi tratat cu superficialitate, ori n-aţi apucat să le mai faceţi c-aţi fost ocupaţi până peste cap - acum însă nu mai aveţi încotro.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
Bye, Rangers! Ianis Hagi nu revine în Scoția. "Acord total" cu noul club
Bye, Rangers! Ianis Hagi nu revine în Scoția. "Acord total" cu noul club
Citește și...
Horoscop 17 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc o sumă de bani
Horoscop 17 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc o sumă de bani

Horoscop 17 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Rezolvări miercuri. Se poate să-ntâmpinăm dificultăţi şi totuşi să ne folosim resursele ca să obţinem ce ne-am propus pentru că merităm să ne bucurăm de succes.

Horoscop 16 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Peștii vor primi o sumă importantă de bani
Horoscop 16 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Peștii vor primi o sumă importantă de bani

Luna plină cu eclipsă parţială de Lună şi cu agitaţie. O s-aflam răspunsuri la întrebările pe care ni le punem de multă vreme şi-o să ştim încotro ne îndreptăm.

Recomandări
Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja
Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja

Medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei. Decizia a fost luată de Coaliție după o ședință maraton, care a durat peste 14 ore. 

Kievul se mai și refuză. Statele NATO care nu vor să furnizeze Ucrainei arma pe care o cere cu insistență
Kievul se mai și refuză. Statele NATO care nu vor să furnizeze Ucrainei arma pe care o cere cu insistență

În așteptarea ajutorului american, Kievul face presiuni la nivel european pentru a obține sisteme de apărare anti-rachetă. Ucraina are nevoie urgentă de șapte astfel de baterii și, până acum, a obținut un angajament și multe promisiuni.

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL conduce detajat în intenţii de vot la alegerile europarlamentare. Cine ocupă locul secund
Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL conduce detajat în intenţii de vot la alegerile europarlamentare. Cine ocupă locul secund

Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna aprilie, la comanda News.ro.