Horoscop 15 aprilie 2019. Zodia care se va căsători în curând

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 15 aprilie 2019, prezentat de Neti Sandu. E momentul pentru fiecare dintre noi să-ncepem ceva care să ne facă viaţa mai frumoasă şi să ne facă să fim mândri de noi.

Vibraţia zilei este 6 şi o s-avem grijă să nu lipsească armonia din jurul nostru.

BERBEC

Apar noi oportunităţi să mai urcaţi pe scara valorică şi să obţineţi un titlu, să vă reconfiguraţi statutul. E posibil să luaţi nişte bani de la serviciu şi să vă puteţi plăti datoriile lunare, să rămână ceva şi de buzunar, să vă puteţi mişca.

TAUR

Citește și
Concert caritabil pentru copiii abandonați în orfelinate
Concert caritabil la Ateneul Român pentru copiii abandonați în orfelinate
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

E un puseu de creativitate şi o să puneţi în aplicare o idee la care lucraţi de multă vreme şi o să prindă viaţă. Un semn de viaţă de la cineva care vă iubeşte şi vrea să aflaţi acest lucru, să puneţi la bătaie toate resursele afective să cimentaţi relaţia de cuplu.

GEMENI

V-aţi putea suplimenta cumva venituriler şi să aveţi cu ce să plecaţi în plimbare în week-end, pentru că aveţi nevoie de aer şi de spaţiu. E an bun de căsătorie, de reparat o relaţie care nu mai funcţiona cum trebuie şi o să vă bucuraţi de traiul în doi şi o să aduceţi pe lume şi copii cât de curând.

RAC

Se anunţă o perioadă de investiţii acasă şi o să vă drămuiţi în aşa fel finanţele încât să vă ajungă pentru tot ce-aveţi nevoie. Daţi drumul proiectelor noi şi o să puneţi mult suflet ca să faceţi performanţă, să câştigaţi mai mulţi bani şi să fiţi numiţi într-o funcţie, pentru că meritaţi.

LEU

Poate o să-ntâmpinati ceva dificultăţi la şcoală, or fi examene care va solicita din cale-afară şi mai aveţi şi alte lucruri, în paralel de făcut. E posibil să vă intre nişte bani şi să faceţi nişte investigaţii amănunţite ca să readuceţi organismul în cea mai bună formă de funcţionare.

FECIOARĂ

O să vă puteţi înţelege mult mai bine cu partenerul de cuplu poate pentru că aţi învăţat să apreciaţi orice lucru pe care-l face şi nu-l mai criticaţi. O să vă puteţi face remarcaţi şi prin alte iniţiative particulare, în afară performanţelor de la seriviciu şi poate veţi avea parte de nişte câştiguri în plus.

BALANŢA

O să găsiţi o variantă să-i strângeţi pe toţi ai voştri la un loc, poate chiar mai devreme de sărbători, veţi avea pe cineva de sărbătorit, de Florii poate. Vă pregătiţi de plecare, poate v-aţi luat bilete de tren, avion, de cazare pentru Paşte, 1 mai să vă distraţi pe undeva prin ţară, prin lume.

SCORPION

Se poate să închiriaţi un spaţiu în care să lucraţi, poate vă mutaţi cu chirie, în timp ce vă construiţi propia locuinţă. Poate o să aveți un motiv anume ca să cereţi unei bănci un împrumut, sau o refinanţare, veți fi găsit o casă de cumpărat, un teren, o maşină sau vă trebuie pentru taxe şcolare.

SĂGETĂTOR

Cineva cu care aţi fost într-o relaţie de cuplu vă reproşează nişte lucruri cu care s-ar putea să nu fiţi de acord - dar o să calmaţi spiritele. Poate începeti o serie de negocieri ca să obţineţi un contract de muncă avantajos şi să vă formaţi şi o echipă cu care să vă asiguraţi succesul.

CAPRICORN

O să vă simţiţi atraşi de cineva dintr-un cerc de cunoscuţi şi să începeti o relaţie, care să ducă departe, chiar şi la căsătorie. O să reluaţi o activitate de timp liber care să vă dezmorţească fizic şi psihic şi să aveţi alt chef de treabă, că eraţi în pragul depresiei.

VĂRSĂTOR

Sănătatea va trebui ţinută sub lupă şi să întrebaţi medicul ce se-ntâmplă şi ce tratament să luaţi dacă o fi ceva. Încep să se adune bani din mai multe surse şi o să vă achitaţi, onorabil, de cheltuielile curente şi o să le puteţi lua şi cadouri celor dragi, să luaţi şi alimente pentru Paste.

PEŞTI

Veți mai cumpăra câte ceva pentru confortul casnic şi o să faceţi casa lună pentru sărbători, pentru că așa v-aţi obişnuit, chiar e o nevoie interioară. Voi puteţi începe o viaţă nouă şi să vă conturaţi o carieră care să vă ţină în lumina reflectoarelor, să fiţi şi mai apreciaţi măcar de cei care vă cunosc, dacă nu de lumea-ntreagă.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Irlanda de Nord, pe harta turismului mondial datorită „Game of Thrones”. A creat mii de locuri de muncă
Irlanda de Nord, pe harta turismului mondial datorită „Game of Thrones”. A creat mii de locuri de muncă

Serialul "Urzeala Tronurilor", al cărui ultim sezon tocmai a avut premiera, se mândrește cu armate de fani în toată lumea.

Concert caritabil la Ateneul Român pentru copiii abandonați în orfelinate
Concert caritabil la Ateneul Român pentru copiii abandonați în orfelinate

A fost o seară a speranței la Ateneul Român, unde a avut loc, duminică, un concert magic, organizat de șapte ani încoace de fundația Hope and Homes for Children.

Președintele ecuadorian: Assange a încercat să creeze un
Președintele ecuadorian: Assange a încercat să creeze un "centru de spionaj" în ambasadă

Julian Assange a încercat să creeze un "centru de spionaj" în ambasada Ecuadorului la Londra, a afirmat duminică preşedintele ecuadorian, Lenin Moreno, motivând decizia sa de a-i retrage azilul fondatorului WikiLeaks care a fost arestat joi, relatează AFP

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.